Jump to content

Locked Doniranje krvi EVENT

Recommended Posts

• Gospodin u dusi i kad nema nista i kad ima sve.
  • 0.1 Ime_Prezime: Marshall

0.2 Učesnici:Svi su dobrodosli: @Awesome @Matija_Savovic @Majkl @Djalovic @#Capital @Kasapović @Douglas_Vasquez @Gagi_Escobar @Sifonjer. @Escobar @Ridjoti_Pavaroti @Zlicic @Michael_Houston @Nemanja Lekovik. @Pegla @Replay @Mahrez @Dawkins @Vaki Jovanovic  @brysonwright

0.3 Naziv RP Eventa: Globalno doniranje krvi.

0.4 OOC informacije:Event ce se odrzati u glavnoj bolnici u LS-u u petak 28.8  u 20h,svi koji su voljni rpati su pozvani.

0.5 IC priča:Fire Chief Richard Lincoln u saradnji sa Medical Chiefom Adamom Davidsonom organizuje globalno doniranje krvi ,te detaljne preglede osoba koje istu doniraju ,kako bi pomogli onima kojima je krv zaista potrebna.Dogovara termin,datum i prostor u bolnici sa Medical Chiefom,te takodje angazuje osoblje koje ce obavljati taj posao.Richard ovu vjest razglasuje po svim poznatijim novinama,kao i u vise poznatijih televizija u Los Santosu,koje ce uzivo prenositi ovaj dogadjaj.

• Work, order and discipline.
  • FBI,clanovi ce biti obavijesteni u sto kracem roku  dolazimo ! 

Edited by #Capital
  • 𝙄𝙣 𝙝𝙤𝙣𝙤𝙧, 𝙩𝙝𝙚𝙧𝙚 𝙞𝙨 𝙝𝙤𝙥𝙚
  • dqi7gbE.png

DF0PqHb.png

LND8VIT.png

Ako ima jos neko slike neka postavi.

Edited by Marshall
    53 minutes ago, Chandler_Huckleberry said:

LSPD ubio event. Doso poDmao pola ljudi i eto.

Ajde reci mi tko je od PD-a DMAO i koga? Ne kazem ja mozda da nije, ali reci mi tko posto ja cujem da su SAM-ovci napali clanove PD-a

12 minutes ago, Matija_Savovic said:

Ajde reci mi tko je od PD-a DMAO i koga? Ne kazem ja mozda da nije, ali reci mi tko posto ja cujem da su SAM-ovci napali clanove PD-a

Bilo je incidenata, dal je DMo PD ili SD, nije bitno, dosli su debili po najavi Djalovica, i onda su pocela sranja, tad je PD intervenisao

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...