Jump to content

Locked CROSSED PISTONS BAR OPENING!

Recommended Posts

• WANTED *GOLDIE'S PICTURE*
  • 0.1 Ime_Prezime: Ledjo

0.2 Učesnici: Clanovi Outlaws MC-a( @Emir_Johnson @Mahrez @Future_Aleksic. @Gajić. @Khalil_Obrey @Dzoni .....), svi ostali koji zele prisustvovati.

0.3 Naziv RP Eventa: ''Crossed Pistons Bar'' OPENING/OTVARANJE 

0.4 OOC informacije: U okviru novog sistema MC-a, otvaramo bar. Naziv bara je ''Crossed Pistons'', te svi koji zele dobrodosli su da posete bar, konektuju se u koliko zele sa nama i mozda se prikljuce organizaciji. Tu cete videti RP set gde mi iz MC-a provodimo vreme i RP-amo. Jedino pravilo je da ne budete toksicni, u koliko vas nesto iznervira odaljite se sa eventa, ne morate se svadjati sa ostalima. @Dawkins @Michael_Houston @Matija_Savovic @Awesome @Majkl @Djalovic @Kasapović @Admir_Bojic @Ridjoti_Pavaroti @Paradox_Sa @Vukasin Ristic @Kimac @darchy @Zlicic @Nemanja Lekovik. @Fiki_Don @Martin_White @Vujić. i svi ostali koji zele da dodju su dobrodosli!

0.5 IC priča: U subotu, 5. Septembra u 15:00h, odrzavace se otvorenje novog bara u srcu severnog Los Santosa, pod nazivom ''Crossed Pistons''. Tokom celog dana, sva alkoholna pica ce biti snizena za 50%. Zabranjen ulaz mladjima od 21 godine. Pozivaju se svi ljubitelji alkohola i dobrog provoda da prisustvuju otvorenju. 

P2r04H5.png

Lokacija: 915 ID Firme, lokaciju i slike bara mozete videti klikom OVDE.

Edited by Ledjo

Ako slucajno ne budem tu, onda ce doci @Johnny_Suarezz. i @Vukasin Ristic sa nasim clanovima, posto meni ipak skola krece 7. septembra i moram kupovati sveske i ta sranja, medjutim potruditi cu se da dodjem.

samo nemojte da pricate "nemam u planu dolaziti na evente poput otvaranja klubova/restorana/kafića" jer je ovo u mc rpu redovno kao i rideovi, huminatarni skupovi itd...

Mislim da necu doc @Escobar @Paradox_Sa povedite clanove imamo nove komsije na teritoriju😂

Inace Gl

3 hours ago, Ridjoti_Pavaroti said:

Mislim da necu doc @Escobar @Paradox_Sa povedite clanove imamo nove komsije na teritoriju😂

Inace Gl

docicemo

• WANTED *GOLDIE'S PICTURE*
  • Event prosao onako kako smo i ocekivali, srazmerno onome sto je moguce na RPG serveru. Kroz bar je proslo preko 50 ljudi i preko 5 RP fakcija. Hvala svima koji su prisustvovali.

Screenshot_953.png

(Credits za sliku: @Khalil_Obrey, ja nisam stizao da uhvatim vise slika, ali je bilo mnogo vise ljudi nego ovde.)

@Tvrtko_Rimac lock.

On 9/5/2020 at 3:48 PM, Tvrtko_Rimac said:

lock

Ako nijesu razbijali flase od glavu, onda nije prosao kako treba :happypepe:

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...