Jump to content

Locked Sahrana Detective II Horatio Caine

Recommended Posts

E doć ću da gledam saranu omg omg  :soldier:

lol, i zašto bi se odala čast i dolazilo ovoliko ljudi detektivu koji je izvršio samoubistvo i pritom nije poginuo na dužnosti ili išta slično?

Edited by Hakeem_Wiggins
  • "No man is above the law, and no man is below it."
  • Horatio nije normalan.

Nepotreban RP event, nikome bitan RP event, niti od koristi, a bome niti zabavan, koga briga za tamo nekog detektiva, pogotovo detektiva koji se bacio sa mosta, halo..

• ʟᴏᴠᴇ ɪꜱ ɴᴏᴛ ᴀ ꜱᴀꜰᴇ ᴡᴏʀʟᴅ 💜
  • 3 hours ago, Meizu_Sa said:

sta otkazano?

ali vidite da svi zele.

Nije otkazan. 

23 hours ago, Saiyan said:

Još je i Detective II, dobro da je Chief/Sheriff ili tako nešto.

to nema veze sa tim, kada god je sahrana bilo kakvog člana law enforcementa nebitno da li je chief ili cadet oni odaju počast na isti način

3 hours ago, Jimmy_Banks said:

mislim, ako je već organizuje SASD.

trebalo je ovo lijepše, neki bolji edit, priča i sve..

Sahranjuju coveka sta ce im prica za to?

elem ne znam sta tagujete ovoliko ljudi na za njih realno nebitan E

1 hour ago, Ogi_Gajic said:

to nema veze sa tim, kada god je sahrana bilo kakvog člana law enforcementa nebitno da li je chief ili cadet oni odaju počast na isti način

al ne trebaju pripadnici mafije ili bande

• The mind replays what the heart can't delete
  • dobro bitno je da ste vi pametni i da morate da poklopite na svaku i da kazete da to nije dobro , momci su htjeli da naprave neki rp event i evo sta su napravili , mozda nije sjajna i bajna prica ali ajde bar neki rp sto da ne , nista vam nece biti da dodjete , i niko vas ne tjera.

28 minutes ago, Tarik said:

Mislim da ti tu poziciju nisi dobio da bilo kog igraca ponizavas i podcjenjujes sa znanjem a sebi boostas ego ocigledno je koliko si iskompleksiran,isprati event podrzi likove a na pm im objasni sta je greska i sta ne valja,definitivno si najveci promasaj ovog ciklusa konkursa...

zasto bi ga podrzavao u necemu sto je pogresno mind fuck

1 hour ago, Tarik said:

Mislim da ti tu poziciju nisi dobio da bilo kog igraca ponizavas i podcjenjujes sa znanjem a sebi boostas ego ocigledno je koliko si iskompleksiran,isprati event podrzi likove a na pm im objasni sta je greska i sta ne valja,definitivno si najveci promasaj ovog ciklusa konkursa...

Povedi FD na sahranu da zajedno sa članovima skočite sa Horatiom u grob pošto za bolje niste.

7 hours ago, mcfadden said:

Povedi FD na sahranu da zajedno sa članovima skočite sa Horatiom u grob pošto za bolje niste.

Povedi SD na sahranu da napravimo pecenje

• Mobsters Make The World
  • sahrana detektiva ili i uvom slucaju bilo kog drzavnog sluzbenika se organizuje samo u krugu tog departmena, mozda blizih clanova porodice ili prijatelja

mada shvatam zbog cega si tagovo sve nas, a i vrv nisi upucen jer se vec godinama unazad organizuju ovakve gluposti, sto je velika greska

btw svakako cu biti tu da nadgledam situaciju, jer moze biti ometanja RPa, ukoliko stignem

Edited by Menace

shvacam ja da ovo nije RP neki, ali i vi morate shvatit da na skill areni je jednostavno nemoguce ikakav rp slozit, @Dusic bolje ti ovo povuci jer ocito ima nekih kojima nije do RPa nego do blaćenja

• ʟᴏᴠᴇ ɪꜱ ɴᴏᴛ ᴀ ꜱᴀꜰᴇ ᴡᴏʀʟᴅ 💜
  • 32 minutes ago, Horatio_Caine said:

shvacam ja da ovo nije RP neki, ali i vi morate shvatit da na skill areni je jednostavno nemoguce ikakav rp slozit, @Dusic bolje ti ovo povuci jer ocito ima nekih kojima nije do RPa nego do blaćenja

^^^

Event se otkazuje @Tvrtko_Rimac lockuj ovo... 

2 hours ago, Horatio_Caine said:

da dodem da si izvrsio samoubistvo tako da globalno nema smisla nikako

On 9/29/2020 at 11:24 PM, Tarik said:

prvi put da se slažem sa ovim bratom svaka čast

Edited by Bastovan.
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...