Jump to content

Locked Sahrana Detective II Horatio Caine

Recommended Posts

• ʟᴏᴠᴇ ɪꜱ ɴᴏᴛ ᴀ ꜱᴀꜰᴇ ᴡᴏʀʟᴅ 💜
  • Formular: 

0.1 Ime_Prezime: Dusic

0.2 Učesnici: @Horatio_Caine @John Andersson @Rista. @Blayze_Dviar @Daka @Matija_Savovic @Kimac @Mateja. @Wizz_Walker @Martin_White @Keyz @Aerox @Murphy @Andrija_Delorean @Admir_Bojic @Xenon @roman. @Paradox_Sa @Nathan_Foster @Cyrex @Pinki @Uros Legacy  @Dijabola. @darchy @Cambeiro @Daki_Capone @Dusan_Djolic. @Mladen_Shaw @Felix_Wolf @Martin_White @Paulo_Balzarini @Ethan_Johnson @Mateja_Ivic @Tvrtko_Rimac @Milan_Bogdanovic @Lamarcus_Cunningham @Keen @Balsa @Menace @Wright @Zlicic @Dawkins @Vujić. @hiphopium @Ivan_Potok @John_Reese @Zivac_Zivanovic i svi ostali koji zele. 

0.3 Naziv RP Eventa: Sahrana detektiva San Andreas Sheriff's Department

0.4 OOC informacije: Event ce se odrzati u subotu 03.10.2020. u 14:00! Povorka ce krenuti od stanice Sheriffa.

0.5 IC priča: Detective II Horatio Caine se celog dana ponasao cudno, nije odgovarao tadasnjem supervizoru, negde u toku patrole se sam zakucao u ogradu te je na radio javio da je imao MVA dosli su par TEB Deputyja da vide sta se desilo, na sceni su dosli i Assistant Sheriff John Andersson i Lieutenant Robert Patterson, tad su i provalili da sa Detectivom nesto nije bilo u redu, potom ga je Lieutenant Patteson video kod Idlewood Pizza Stacka i izasao iz vozila, Detective kada je ugledao patrolno vozilo krenuo je da bezi i popeo se na most iznad Idlewood kanala, tu smo vrsili pregovore da ga odgovorimo od samoubistva on je bio naoruzan i zeleo je samo da vidi Deputyja Nikolu i niko da mu ne prelazi sem njega. Pregovori su trajali puno bilo je i posmatraca koji su pratili celu situaciju sa bezbednog mesta, potom je jedan od posmatraca krenuo da trci do Detectiva te pokusao da mu oduzme pistolj i tada se Detectiv bacio sa tog mosta u Idlewood kanal i na licu mesta ostao mrtav. San Andreas Sheriff's Department je odlucio da organizuje svecanu sahranu u cas naseg Detectiva II Horatio Cainea.

mislim da nema svrhe mafije i ostale bande dolaziti detektivu na sahranu, ko hoce neka dodje :D Gl sa eventom, verovatnu cu ga nadgledati radi trolera ili slicno 

• 𝙄𝙣 𝙝𝙤𝙣𝙤𝙧, 𝙩𝙝𝙚𝙧𝙚 𝙞𝙨 𝙝𝙤𝙥𝙚
  • Nadgledacu event, neka mafije sto Ethan kaze promotre svoj dolazak ovako IC.

17 minutes ago, Ethan_Johnson said:

mislim da nema svrhe mafije i ostale bande dolaziti detektivu na sahranu, ko hoce neka dodje :D Gl sa eventom, verovatnu cu ga nadgledati radi trolera ili slicno 

^

Nema svrhe da dolazim na sahranu čovjeka koga ne poznajem, ne samo ja već bilo koja druga fakcija osim LAW enforcementa koji jedini tu treba doći, međutim ako zatreba zaštita od strane negativaca, svakako sam tu.

42 minutes ago, Ethan_Johnson said:

^

Mislim da nema svrhe da Mafijaši i Mafijaški Don-ovi,Gangsteri dolaze na ovaj vid sahrane,LAW Enforcment je sasvim ok.

Edited by Dzenan_Morelli
  • 𝑫𝒊𝒓𝒆𝒄𝒕𝒐𝒓 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝑭𝑩𝑰
  • 1 hour ago, Ethan_Johnson said:

^

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...