Jump to content

Locked Freestyler Night Club

Recommended Posts

Formular: 

0.1 Ime_Prezime: Vedad_Zvornik

0.2 Učesnici: Svi su pozvani

0.3 Naziv RP Eventa: Freestyler Night Club

0.4 OOC informacije: sutra 2.10.2020 u 19h u clubu id 726,

0.5 IC priča:/

NCqpGTr.jpg

@Martin_White @Slada @Dawkins @Keen @Wizz_Walker @Dusan_Djolic. @Keyz @Daka @Lerroy Bohannon @roman. @Menace @Ognjen_Djuric @Michael_Houston @Ethan_Johnson @Aerox @darchy @Andrija_Delorean 

Edited by Vedad_Zvornik
.
8 hours ago, Drejka. said:

jel ce gostovati teodora dzehverovic ili devito ako ne ne idem i rezervisacu VIP Separe dolazim sa Panicima i Zajelcem

Teodora dzehva brate a spec gosti voyqge i breskva dodji brate čekamo te😉😉😉😉

20 minutes ago, Keyz said:

@Daka povedi ih ja nisam kuci.

Ja tad nekad iz skole dolazim, ako ne budem kojim slucajem tu @Ukisa_Capone @Breener @Adin_Ahmetagic @Milivoje povedite ih vi

• 𝓢𝓳𝓮𝓬𝓪𝓷𝓳𝓪 𝓼𝓳𝓮𝓴𝓾 𝓶𝓮 𝓴𝓸 𝓷𝓸𝔃
  • 13 hours ago, Daka said:

Ja tad nekad iz skole dolazim, ako ne budem kojim slucajem tu @Ukisa_Capone @Breener @Adin_Ahmetagic @Milivoje povedite ih vi

Dogovoreno.

3 hours ago, Daka said:

vazi

bio sam tu i pratio koliko sam mogao, jako lijepo prosao event bez ooca i jako finim rpom barem dok sam ja bio tu za dalje ne znam

Edited by Muhamed_Neslanovic
    12 hours ago, Keyz said:

@Daka povedi ih ja nisam kuci.

Bolje da ih niste poveli, magijom cuje neki Emma Hardi Rakun Gejms HA DE sta ja pricam na drugoj stani kluba pa dodje sa bodezom da me iskasapi.

Edited by Dario_Batak
    14 hours ago, djuroo said:

jhvala svima koji su bili tu jedina mana je ta sto uvek neko mora da napravi neko sranje i da se svi razidju, tako da eto, sve ostalo u fullu ljubi brat.

tebrane bio sam tu dobra furkica sve pohvale

• WANTED *GOLDIE'S PICTURE*
  • 10 hours ago, Dario_Batak said:

Bolje da ih niste poveli, magijom cuje neki Emma Hardi Rakun Gejms HA DE sta ja pricam na drugoj stani kluba pa dodje sa bodezom da me iskasapi.

alo hadalju znas li ti za ime UROS PANDUROV as know as Emma Hardi as know as Ballas Gang Master busta ej nemoj da se zajebavas iskasapice te njegovi ortaci ako budes jos kenjao o tome tako da ti je bolje da se smiris i ne siris muda ispred ballas genga eto

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...