Jump to content

Locked Humanitarni skup u organizaciji Downtown Electric Newsa.

Recommended Posts

Lewis Chapman je pokretač same ideje o humanitarnim akcijama unutar Downtown Electric News redakcije. Nakon što je njegova žena preminula osjetio je naglu i čudnu potrebu da se ubaci u humanitarni rad i pomogne ljudima kojima je potrebno. Stekao je maksimalnu podršku unutar redakcije gdje je zajedno sa svojim kolegama u periodu od 2010 do 2014 sproveo 9 ovakvih akcija i pomogao (izliječio, udomio, spasio) preko 70 individua. Akcije su bile rijeđe ali su nastavile i tako će se jedna desiti i 2020. godine, godine kada je ovo vjerovatno i najpotrebnije. Lewis Chapman kao i ostali bitni ljudi unutar redakcije formiraju još jednu akciju za ljude, sa naglaskom na djecu, sa posebnim potrebama i/ili čiji su životi ugroženi.

XEBje7I.png
Reklamni flajer

OOC;

Ovaj event predstavlja prvi event nakon reworka i imam želju da prođe kako treba. Neće biti pretjerano dug, planirano je u 19 sati u ovaj petak. Ne želim da mi dođu GSF i Vagos koji će da piju piva i slušaju nibba rap u toweru, već ljudi zainteresovani za civil rp, možda bajkeri, neki razvijeni charovi, biznismeni, predstavnici GOVa i slično, uglavnom ljudi povezani sa RPom. Niste obavezni da dođete na event ako mislite da se tamo ne uklapate jer ste vjerovatno i upravu. Event je konkretno namjenjen za jednokratni rp koji ima potencijal ponavljanja. 

Neki od ljudi koji bi mogli da budu na ovom eventu i eventualno da urade šta IC trebaju;

@Muhamed_Neslanovic @Samantha_Stewart @Mateja_Ivic @Nemanja_Radic @Tvrtko_Rimac @Luka @Stefan_Lopez @Till_Weber 
@Lakoni

Da znate da neću SWAT na eventu nego ljude u civilu jer jelte to je poenta, bolje okupiti 15 ljudi odraditi normalan event nego sa 90 napraviti haos. Zamolio bih i RPEove da dođu i nadgledaju event jer sam ne mogu vjerovatno sve da pohvatam.

Edited by Logan_Toretto

Zanimljiv Event i lepo osmisljen. Vec je ozbiljnija prica . Ja mozda dodjem,mozda ne ali PD dolazi , odredicu ko ce voditi. Nadam se da ce Event dobro proci.

Opet napominjem sve vas lidere gang fakcija da ne dovodite svoje članove na ovaj skup, jer se prvenstveno radi o humanitarnom skupu i nema potrebe da budete tu. Tu ću biti kako bi spriječio svaki vid trollanja jer se radi o jednom jako finom eventu koji nije možda nikada ni viđen ovde, a kada god se nešto novo uvede, onda je na nama da to ispoštujemo i da ne dozvolimo nekome da uništi nečiji trud i dobru volju. :thumb:

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗲
  • Administrativni dio Marshala bi trebao doci da donira nesto :D

Edited by Martino
    2 hours ago, Martino said:

Administrativni dio Marshala bi trebao doci da donira nesto :D

bez trola molicu danas sam vidio SAM rancher kako ide kroz los santos i dere se murija kerovi iskr

Zbog cega se nije održao event? Samo je SD prisustvovao ali nista?

Edited by Novakk

Event nije odrzan jer je Mirza imao neke neodlozne obaveze da zavrsi.

@Logan_Toretto Kada ces odrzati ovo?

41 minutes ago, Uros Legacy said:

Event nije odrzan jer je Mirza imao neke neodlozne obaveze da zavrsi.

@Logan_Toretto Kada ces odrzati ovo?

mozda sledeci petak jer imam nesto vrlo vazno u rl

On 11/7/2020 at 3:23 PM, Logan_Toretto said:

mozda sledeci petak jer imam nesto vrlo vazno u rl

laze ne igra sampa uopce sabotira vas braco

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...