Jump to content

Locked Kurs slikanja kod zgrade DEN-a

Guest Douglas_Vasquez

Recommended Posts

Guest Douglas_Vasquez

wbO482F.png

0.1 Ime_Prezime: Douglas_Vasquez

0.2 Učesnici: Bukvalno svi koji su zainteresovani za ovakav tip eventa, naravno uz to mogu i LAW orge ali da budu u civilnoj opremi, naravno ne želim neke gangstere i mobere koji će tu doći čisto onako radi reda. I naravno ne želim da mi dođu trolleri na event i da mi sve upropaste. @Milan_Bogdanovic @Rista. @#Capital @Samantha_Stewart @Aerox @Martino @Kimac @Ica  i još par vas, ako sam nekog zaostavio jbg. Naravno i RPEovi ako su u mogućnosti neka dođu, da ne tagujem sve sad.

0.3 Naziv RP Eventa: Kurs slikanja kod zgrade DEN-a.

0.4 OOC informacije: Ovaj RP event se održava u petak(sutra) u 21h kod zgrade Novinara odnosno DEN-a(možda bude bio na krovu), ovaj event pravim iz razloga što želim pokrenuti nešto sa ovim, da edukujemo nove RPere, ali pre svega za zabavu.

0.5 IC priča: Declan Galloway sa ostalim pripadnicima redakcije DEN-a organizuje kurs slikanja kod zgrade već pomenute radi učenja novih ljudi u ovakvom predelu posla. Declan je dobio ovu ideju od pripadnika direkcije, te ovim kursem možda dođe do nekih novih poslanika koji će se možda zainteresovati za ovakav tip posla.

59wy86.png.ba9c189b95d83034589e2b5fcfc516cf.png

//ko ne zna gde je zgrada novinara, eto obeležio sam ovde žutim kvadratom//

• 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗲
  • 1 hour ago, Douglas_Vasquez said:

Biće pomeren za danas u 21h jer nisam mogao ući na server niti biti na kompjuteru juče. Nadam se da idalje stoji dogovor @Rista. @Milan_Bogdanovic @Samantha_Stewart @#Capital @Milos_Savic @Ica @Aerox @Martino @Kimac

Najvjerovatnije dolazim. 

7 hours ago, Douglas_Vasquez said:

Biće pomeren za danas u 21h jer nisam mogao ući na server niti biti na kompjuteru juče. Nadam se da idalje stoji dogovor @Rista. @Milan_Bogdanovic @Samantha_Stewart @#Capital @Milos_Savic @Ica @Aerox @Martino @Kimac

cuj se debilu jedan debilni

Guest Douglas_Vasquez
    4 hours ago, Milos_Savic said:

@Douglas_Vasquez stoji, LSPD ce biti prisutan.

3 hours ago, #Capital said:

Tu smo opusteno @Milos_Savic ih vodi

8 hours ago, Martino said:

Najvjerovatnije dolazim. 

7 hours ago, Kimac said:

FD ( Vatrogasci ) stizu !

9 hours ago, Jimmy_Banks said:

ako ne bude pd imao trening docicemo, taguj nas prije sat-pola sata da ne zaboravimo.

Pošto opet ja ne mogu imam neke obaveze silne oko škole iako je jebeni vikend jer naši profesori ne znaju za odmor, održaće verovatno moji pomoćnici Ricky Castelo i Nestor 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...