Jump to content

Locked Obavestenje vezano za igranje SAMPA ( na SA ) preko MOBILNOG!!!

Recommended Posts

• "Ne znam kako.Vozio sam vrlo polako i prijatno.Oslobođeno"
  • Nek radi ko sta hoce, ako ce da nolajfuju pustaj i neka im, briga te jer ti svakako imas benefit od toga

Bezveze, ne podržavam uopće! Igraj kako si navikao igrati, mobitel je za tipkati poruke,zvati i sl. :D ( Skromno mišljenje )

17 hours ago, Brada said:

Totalno nepotrebno. 
    Skin'o sam cisto da testiram na p30 pro, perfectno radi, telefon je star preko 1g, sto znaci baterija nije vise full, al drzi i dalje 3/4h konstantnog sampa bez AFK{afk i vise.}
    Sto rekoh totalno nepotrebno, virus manje vise, al baterija ce da strada brzo, tkd ono.. zPo.

Još da svi imamo p30 pro pa da kažemo isto 😂

Ja na telefonu uopšte ne bih mogao da igram SAMP. Zamislite samo da naletim na igrača koji krši pravila a nemam mogućnost da to lepo snimim i okačim na forum.

Tako da mislim da je ovo vrlo nepraktično. Ovi što bi da igraju SAMP na svakom mestu u bilo kom vremenu, laptop pod mišku i cepaj.

Bas me je zanimalo proteklih godina zasto nema SAMP na telefonu i par godina kasnije braca Rusi su napravili. 
    S'obzirom da su telefoni [ najnoviji ] postali jaci cak i od nekih konzola i low-medium racunara, ne bi me cudilo sutra dan da MTA izadje za telefon. 

Da zeznuto je igrati gta na telefonu, zato ce neki kupiti switch kontrole za telefon ili sam joystick i povezati na telefon i to ce dodatno iscrpeti bateriju i sam procesor. Jos ako poveze telefon sa smart tv-om...

Instaliracu pa cu videti jel valja ili ne.

Jeste kada se tako postave stvari mozda je to neki keylogger ili neka stvar ne treba se igrati

SAMP client na google play store je dobar do 300-500 igraca sve preko tog poce lagati. 

On 11/25/2020 at 1:10 PM, Qzrxyqs_Xqwertxy. said:

ajmooo, no life-eri sada mogu i u skoli igrati sampa, lecc gooo

Jej 😂😂

3 hours ago, Rista. said:

Ja na telefonu uopšte ne bih mogao da igram SAMP. Zamislite samo da naletim na igrača koji krši pravila a nemam mogućnost da to lepo snimim i okačim na forum.

Tako da mislim da je ovo vrlo nepraktično. Ovi što bi da igraju SAMP na svakom mestu u bilo kom vremenu, laptop pod mišku i cepaj.

CKer.

Probao sam ja na mom fonu nista posebno, obrisao za 2minuta

Ko još želi da igra samp na telefonu?

1 hour ago, Wayne_Diaz said:

Definitivno si upravu ,i sam mislim da je to čista budalaština.

12 hours ago, Angelinna said:

Bezveze, ne podržavam uopće! Igraj kako si navikao igrati, mobitel je za tipkati poruke,zvati i sl. :D ( Skromno mišljenje )

• I found freedom. Losing all hope is was freedom
  • On 11/25/2020 at 12:32 PM, Erko said:

meni je to cisto sranje,em ce kresati svake 2 sekunde,em ne mozes nista radit kako treba samo hodati,a cak postoji mogucnost da pokupis neki virus.

Guest Ajdin_Music
    7 hours ago, Rista. said:

brat voli vise zalbu okacit' nego hljeba jest

• Cijeni moju pažnju ne dajem ja to svakome.
  • Bezpotrebno skidanje Sampa na fon 

Ako ti se igra toliko mozes kupiti laptop i tjt 

A sto se tice ovoga ne mozes normalno igrati jer cresha previse i baga pomalo i ne radi mapa 😁

On 11/25/2020 at 12:39 PM, Bratislav said:

Mislim bila bi fora tipa nisi kuci u skolu si ili negde i uzmes upalis samp na Tel :D

Napuniš fon čistim virusima, da da.

Pametna ideja.

• Black Dragon Triads 🖤
  • Glupost, AdnanBro i ovi jutjuberi sto snimaju, snimaju na emulatorima, verovatno bi unistilo telefon, ne planiram da ga skidam.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...