Jump to content

Locked Obavestenje vezano za igranje SAMPA ( na SA ) preko MOBILNOG!!!

Recommended Posts

ja mislim da je to cistto nabijanje virusa a i vecinja njih ima komp-laptop tako da ovo je po meni sranje

Tesko sranje zar nije laske igrati preko kompa ko ce se zezati da skida to , bezi neki teski virus

• Wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen.
  • ja molim Boga da se obrise i ovaj za komp

a oni dodali i za telefon, samo da se vise siri autizam djece 07-08 

Ali ipak netko kome se pokvari PC pa ceka ili ode na put ima volju da udje na Server itd Moj prijedlog da upale dzojstik pa neka igra ko moze ja bih prvi igro kad sam na poslu

• Šta ako je ovo kraj?!
  • Od kad sam uzeo Sumsung S20+ bez problema sam igrao bez ikakvog problema samo što naravno baterija ode za najvise sat vremena,ali u principu čista glupost...

14 minutes ago, Djalovic said:

Aplikacije koje izadju na Play Store generalno nisu proverene, mali deo aplikcija je stvarno proveren.

FB_IMG_16063050107357242.jpg

1 minute ago, Focus said:

Od kad sam uzeo Sumsung S20+ bez problema sam igrao bez ikakvog problema samo što naravno baterija ode za najvise sat vremena,ali u principu čista glupost...

Kod mene je Huawei P smart Z 

2020g 

8gb ram 

Mobitel podnosi sve cak i samp kao na pc 

S tim baterija mi drzi 8 9 h

Edited by Krvavi

Neka hvala, PC je PC, nisam planiro da mi vatrogasci dolaze u kucu na ra vno

Edited by Daka

@Deity moje iskreno misljenje je da moze da uzima naloge i tako da unistava skill arenu.

Znaci sto vise accova ukrade i unistava taj server !

• Šta ako je ovo kraj?!
  • 1 minute ago, Krvavi said:

Kod mene je Huawei P smart Z 

2020g 

8gb ram 

Mobitel podnosi sve cak i samp kao na pc 

S tim baterija mi drzi 8 9 h

Šta znam baterija ovde kad ga koristis normalno gura ceo dan bez problema,al konkretno za ovako samp ubije je na max 

Čista glupost. SAMP je i ovako stara igrica, a oni izbacuju mobilnu verziju ko da ce se igra 50 godina.

E ako se neko bas ne moze strpeti da ne igra ako je tipa par dana na odmoru ili samo u skoli, onda ima neki problem :D 

Generalno jako glupa ideja, igrica je predvidjenja za PC i PS, mislim ono, ako nemas oba ( sto je u danasnje vreme rrrretko? ) nemoj i igrati.

Edited by Ukisa_Capone
    Just now, Krki_Boss said:

Čista glupost. SAMP je i ovako stara igrica, a oni izbacuju mobilnu verziju ko da ce se igra 50 godina.

Krki dok je deity ziv,,,koristit ce samp tkd nece propast nikad haha

1 hour ago, Erko said:

meni je to cisto sranje,em ce kresati svake 2 sekunde,em ne mozes nista radit kako treba samo hodati,a cak postoji mogucnost da pokupis neki virus.

Sta ti znas klosaru :D slazem se sa bratom :D 

Totalno nepotrebno. 
    Skin'o sam cisto da testiram na p30 pro, perfectno radi, telefon je star preko 1g, sto znaci baterija nije vise full, al drzi i dalje 3/4h konstantnog sampa bez AFK{afk i vise.}
    Sto rekoh totalno nepotrebno, virus manje vise, al baterija ce da strada brzo, tkd ono.. zPo.

Edited by Brada
    1 hour ago, Trekonis_Tanturicci said:

nadam se da se zajebavas i da niste toliko zavisni od sampa i generalno video igrica 

Sprdam se nisam lud valjda hahahaha

1 hour ago, Cayac said:

Realno cista glupost i sranje u sustini uništi celi telefon...

prvi put cujem za ovo,imas pravo

Manite se ćoravog posla i samp mobile 😂zna se koji gta se igra preko telefona ovi ostali su za komp/laptop i ćao

• "Everybody has a plan until they got punched in the face."
  • Slažem se apsolutno. Ako ste do sada igrali na računaru, nije vam teško da i dalje igrate na istom.

SAMP i San Andres nisu previse zahtevne za kompijuter ((680mb/2gb))a i procesor i ram memorija nisu bitne kao za neke igrice((GTA V, Fortnite, Fifa 21/20 i sl)) pa svako moze imati GTA sa i SAMP a ne dzabe da rizikujete svoju privatnost i svoj mobilni telefon samo kako bi ste mogli igrati San Andres((Igrica sto nije ni malo zahtevna))

• " There is no joy without pain "
  • 2 hours ago, Deity said:

Zdravo svima,

Kao sto vidite, trend je pre nekoliko dana postao taj "SAMP MOBILE', dakle da mozete igrati preko mobilnog. Odmah da vam kazem da je to na Skill Areni BLOKIRANO i ja iz licnog iskustva NE PREPORUCUJEM da igrate SAMP na SA preko MOBILNOG!

Naravno da na klipovima sve to deluje bajno i prelepo i savrseno,  ali zapravo to nije tako kao sto mislite.

Jedan od glavnih razloga zasto ne preporucujem je NESIGURNOST koda, dakle nije proveren kod ko je radio za to kao i sto morate skidati nesto "custom" sa nekog linka, koji takodje nije proveren. Prvi ja ne skidam nista sto nije verifikovano i sertifikovano, ali naravno mnogi od nas se ne plase za bezbednost telefona i skidaju sve i svasta i pitaju se sto im android ili iOS koci.

Drugo je sto ce baterija trajati veoma kratko na telefonu gde igrate SAMP, mislim da je jasno i zasto. Toliki streaming stvari na serverima, td-ovi, dialog, sync igraca, pozicija vozila, i ostalo nije pravljeno za telefon, narocito ne za takvu slabu bateriju i procesorsku snagu. Naravno, sad ovi A11-A12+ CPU od iOsa ili exynos nove serija / snapdragon 855+ to jedu malu decu, opet baterija nema sanse da mnogo izgura.  I bezveze samo unistavate telefon i mucite ga da biste igrali igru koja je zapravo "zahtevna" (klijentski) za telefon.

Treci od razloga je sto vam taj samp mobile moze sluziti uglavnom za dopisivanje, razgledanje grada, i neke minorne opcije i interakcije. Pucati preko "dzojstika" virtuelnog je takodje besmisleno na mobilnom, a i ako odete preko mobilnog na neka popularna mesta crash ce vam instant ili krenuti da laguje telefon jer nije namenjen da izdrzi takav sync i tick servera. Vidite i sami da negde samp laguje na PC-u, sta ce tek raditi na kompu.

Cetvrti je zbog OGROMNOG broja igraca koji samp Skill Arena ima. Sve je to super i bajno do 500-600 igraca, sve preko ima da krene uzasan sync i propadanje igraca.  Mi imamo po 1000 igraca dnevno a nismo ni pustili winter + BIG update, i tu kad dodje jos veliki broj igraca, sem ako nemate neki S20+ (na iphone ne moze samp mobile, blokira apple) ili neki xiaomi note 10/T10pro/ huawei p30 pro, ne pokusavajte da igrate.

Naravno, ovo su sve moje spekulacije iz licnog iskustva, ne mora da znaci da je sve ovo kao sto sam ja napisao, ali takodje nije ni bajno ni med ni mleko kao sto mnogi YOUTUBERI to predstavljaju. I da jurimo igrace pisali bi sve super a ne suprotno, realna SA sta cete :)

Ako i dalje budem dobio brdo pitanja za SAMP mobile na SA, nikakav problem, ja i Xunder cemo ukljuciti podrsku i odraditi mini update, nikakav problem.

Nadam se da sam razjasnio sve i da ne treba da mi pisete mailove svakih par sati :)

Love i cuvajte se svi!

Imam jedan stari Iphone 8 koji je jailbreakovan, i skino sam taj " Samp ", hem što nije verifikovan niti je provjeren za Trojan niti nista. Znaci skino sam, život baterije mi je bio na 87% sad je na 54%. Popravio sam ga i prodao. Nemoj te skindati kao što je i Deity rekao. Šteti vaš telefon, to što ste vidjeli kod AdnanBro ne znaci da i vi možete. Lik ima Samsung Galaxy S20 posudio da napravi taj video. Ako hocete da uništavate mobitel. Ne branimo vam. @Deity moze neki rođendanski poklon za mene :thumb:

2 minutes ago, Hawk said:

moze neki rođendanski poklon za mene :thumb:

srecan rodjendan <3

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...