Jump to content

Locked Obavestenje vezano za igranje SAMPA ( na SA ) preko MOBILNOG!!!

Recommended Posts

Cista glupost iskreno bolje je igrati samp preko PC bolja grafika i sve nema laga a na mobu zna se mnogo puta kresati i Onaj AdnanBro je gluplji od sve ove danasnje djece na mobu + grafika kurcu ne valja :D to je to od mene poz <3 

#saonelove

Pokušao, izje*ao telefon, iznervirao se, izbrisao.

• Wird es besser mit der Zeit?
  • Daj ljudi budite realni, 70% samp igracima kresuje svakih pola sata, a da imaju neki ultra mega giga telefon da to sve izdrzi..

Budite realni wtf

• KAWASAKI ON THE ROAD, YEAH
  • igras preko kompa getaju te na provjeru kazes igras preko fona i na kraju ne mogu te provjere jer misle da stvarno igras preko fona

Ko igra SAMP na telefonu, on ima manje prednosti pri pucanju nego onaj ko igra na PC, a ako hoćete da samo afkate i skupljate sate, pare, respecte, daleko bolja solucija je RAKDROID.

• U novim Pumicama driblamo ko Crespo
  • "Go hard or go home"
  • Ja cu samo nesto da kazem nemojte se praviti glupi znaci svkakve linkove neki kazu ja verujem ovima ja verujem onima ima ljudi koji te puste kao igras mesec dana sve full verujes im sve posle mesec op ode sve tkd preporuujem ako nemate komp,laptom vam je pokvaren idite radite nesto skupite pare i kupite a ne na telefon svakave gluposti skidati i nastetiti prvenstveno svome telefonu iz cistoga razloga ne skidajte

• Taj decko je mnogo pljuvao i to mu se odbilo o glavu čini mi se
  • @Deity znaci ban ili bl ako skinem to preko tel ?

• Ono što želiš, to će se sigurno ostvariti!
  • Jedino sto je dobro preko telefona je da se ostane samo AFK nista drugo, jer preko telefona nije isti dozivljaj kao na kompu

1 minute ago, Micro said:

Jedino sto je dobro preko telefona je da se ostane samo AFK nista drugo, jer preko telefona nije isti dozivljaj kao na kompu

I opet zašto da rizikuješ da pokvariš telefon, kada ima 100x pouzdaniji RAKDROID.

Cista glupost realno. Msm da svi od nas koji smo tu posjeduje bar bilo kakav komp, a svi znamo da za San Andreas ne treba toliko jak racunar pa realno mozes i na svakom igrat. I cisto sumnjam da bi bilo ko od nas igrao na telefonu jer ako si negdje otisao od kuce nisi otisao da igras sampa, logicno. Za afkanje postoji rakdroid koji je mnogo koristan a taj neki samp mobile je potpuno bespotrebna aplikacija, osim toga moze se pokupit kakvih virusa i ode sve u tri lijepe.

Po meni je ovo super ne kresa nikako i evo ako zelite i link,skroz je rijedak kres pa skoro nece i nikako kresati,sto se tice mene ja bih volio na SA da mogu igrati na mobitel ali to je do Deity-a.I ONO STO JE ADNAN SNIMO TO JE CISTA GLUPOST evo vam ovaj samp pa cete vidjet...

sine zamisli ides na zone sa tim cudom i i pritom imas onaj aim lock za dzojstik, ubijes lika 5/5 i geta te ac tim 

Ne bi mogli da se rokate; takodje neke verzije gta sa za telefon imaju instaliran AIMBOT u sam gta sa. Ne bi bilo fer, podrzavam sve koji zele da se ovo u korenu sasece. Zamisli nekog udje na zonu sa aimbotom na telefonu jer ga vecina verzija za tel ima install. @Deity Vecina ce ga skidati sa aptoida, a moj drug je skidao gta sa na tel i verzija ja imala aimbot. Gadjao je u vrat, fixan je nema povecavanja croshaira nista. Hteo je verziju bez aima ali nema je na ovoj aplikaciji. Mozes da proveris, ne treba ti toliko zalbi zbog aima na TELEFONU. Vecina zna za ovu aplikaciju skida se sa neta kao i RakDroid, na njoj bi trebalo da nema virusa i da je "100% bezbedna" tacno ime aplikacije je "Aptoide" (tako se pise) svi skidaju igre na tel sa nje besplatno, nadam se da ces da pregledas ovaj reply. Ne znam da li ce aimbot raditi u sampu, svakako bolje da proveris. Ne znam da li anydesk moze da se skine na tel radi provera, a i da moze nemoguce je naci ga, pored onoliko stvari u folderu.

@Deity Ja iskreno mislim da je ovo losa stvar i ja ovaj SAMP MOBILE necu skidati , necu ga skidati zbog toga sto te stranice kao sto si i sam rekao su ne proverene i ne sigurne , tako da ja to necu skidati niti cu igrati SAMP MOBILE uopste ....   Imam svoj racunar i na njemu uvek igram na najjacem i najdrazem serveru ... SkillArena... ! Preporucujem ostalim igracima da ne skidaju ovo tako da eto !

• princip je uvek isti.
  • ovo zevs pravio, sad kad nam svima pokupi accove xaxaxaxaxax

5 hours ago, Rils said:

@Deity zanima me da li postoji mogucnost da u tim fajlovima postoji keylogger?

nema keyloggera , ja sam igrao 1 imam a71 i radi onako .. ali na 30sec-1min crasha , nisam ulayio na sa ali na druge blknske srw jsm i to se desava .. 

brate vecini igraca kresa i na kompu a kamo li (kamoli kako god imam 3 iz srpskog jedva) na telefonu

7 hours ago, Deity said:

Sama ti skripta na mobu propada....

7 hours ago, Deity said:

Zdravo svima,

Kao sto vidite, trend je pre nekoliko dana postao taj "SAMP MOBILE', dakle da mozete igrati preko mobilnog. Odmah da vam kazem da je to na Skill Areni BLOKIRANO i ja iz licnog iskustva NE PREPORUCUJEM da igrate SAMP na SA preko MOBILNOG!

Naravno da na klipovima sve to deluje bajno i prelepo i savrseno,  ali zapravo to nije tako kao sto mislite.

Jedan od glavnih razloga zasto ne preporucujem je NESIGURNOST koda, dakle nije proveren kod ko je radio za to kao i sto morate skidati nesto "custom" sa nekog linka, koji takodje nije proveren. Prvi ja ne skidam nista sto nije verifikovano i sertifikovano, ali naravno mnogi od nas se ne plase za bezbednost telefona i skidaju sve i svasta i pitaju se sto im android ili iOS koci.

Drugo je sto ce baterija trajati veoma kratko na telefonu gde igrate SAMP, mislim da je jasno i zasto. Toliki streaming stvari na serverima, td-ovi, dialog, sync igraca, pozicija vozila, i ostalo nije pravljeno za telefon, narocito ne za takvu slabu bateriju i procesorsku snagu. Naravno, sad ovi A11-A12+ CPU od iOsa ili exynos nove serija / snapdragon 855+ to jedu malu decu, opet baterija nema sanse da mnogo izgura.  I bezveze samo unistavate telefon i mucite ga da biste igrali igru koja je zapravo "zahtevna" (klijentski) za telefon.

Treci od razloga je sto vam taj samp mobile moze sluziti uglavnom za dopisivanje, razgledanje grada, i neke minorne opcije i interakcije. Pucati preko "dzojstika" virtuelnog je takodje besmisleno na mobilnom, a i ako odete preko mobilnog na neka popularna mesta crash ce vam instant ili krenuti da laguje telefon jer nije namenjen da izdrzi takav sync i tick servera. Vidite i sami da negde samp laguje na PC-u, sta ce tek raditi na kompu.

Cetvrti je zbog OGROMNOG broja igraca koji samp Skill Arena ima. Sve je to super i bajno do 500-600 igraca, sve preko ima da krene uzasan sync i propadanje igraca.  Mi imamo po 1000 igraca dnevno a nismo ni pustili winter + BIG update, i tu kad dodje jos veliki broj igraca, sem ako nemate neki S20+ (na iphone ne moze samp mobile, blokira apple) ili neki xiaomi note 10/T10pro/ huawei p30 pro, ne pokusavajte da igrate.

Naravno, ovo su sve moje spekulacije iz licnog iskustva, ne mora da znaci da je sve ovo kao sto sam ja napisao, ali takodje nije ni bajno ni med ni mleko kao sto mnogi YOUTUBERI to predstavljaju. I da jurimo igrace pisali bi sve super a ne suprotno, realna SA sta cete :)

Ako i dalje budem dobio brdo pitanja za SAMP mobile na SA, nikakav problem, ja i Xunder cemo ukljuciti podrsku i odraditi mini update, nikakav problem.

Nadam se da sam razjasnio sve i da ne treba da mi pisete mailove svakih par sati :)

Love i cuvajte se svi!

Pamet u glavu kao @Deity   : )

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...