Jump to content

Locked (REQ) GREGORY MCCAINE HIGHSCHOOL

Recommended Posts

13 minutes ago, Wallace said:

ne radi kad ubacim u modloader 

2 hours ago, Damir_Dzemaili said:

ne radi kad ubacim u modloader 

Kako mislis ne radi ti?

4 minutes ago, Kingsley Nixon said:

Kako mislis ne radi ti?

pa lepo ne radi, ubacim u modloader i ima isto nesto ono "Credits" nmp sta je to udjem ig da vidim dal je ubaceno i ono nije.

i ubacio sam u folder da zns.

43 minutes ago, Damir_Dzemaili said:

pa lepo ne radi, ubacim u modloader i ima isto nesto ono "Credits" nmp sta je to udjem ig da vidim dal je ubaceno i ono nije.

i ubacio sam u folder da zns.

Moguce da ti ne radi modloader posto je env uredan, skini asi loader mozda je do toga. https://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=21709

Probaj preko Alci IMG Editora, meni se nikada nije desilo da mi neki skin ili nesto slicno ne radi sa tim programom.

29 minutes ago, Ramon_Garcia said:

Probaj preko Alci IMG Editora, meni se nikada nije desilo da mi neki skin ili nesto slicno ne radi sa tim programom.

Ma znam za Alci, al kad ubacim preko njega meni samo crasha ni ne udje u igru pa zato da ne pokusavam.

Just now, Damir_Dzemaili said:

Ma znam za Alci, al kad ubacim preko njega meni samo crasha ni ne udje u igru pa zato da ne pokusavam.

Ne znam u cemu je onda problem, nemas sigurno toliku krsinu od kompjutera da ne moze podrzati Gregory McCaine ENV.

16 minutes ago, Ramon_Garcia said:

Ne znam u cemu je onda problem, nemas sigurno toliku krsinu od kompjutera da ne moze podrzati Gregory McCaine ENV.

Ma ubacuje mi ostale modove lagano nego ja nesto pogresno uradim pa zato al nije ni bitno sada.

@Damir_Dzemaili sad kako da ti ovo objasnim ne znam jer sam iz makedonije, ali skini CLEO sa cleo.li jer u modloader ima 1 .asi file, modloader.asi

frn72AP.png

ti kad skines CLEO sa cleo.li ti imas asiloader a asiloader tebi omogucuje da ti rade .asi fajlove, a modloader ima .asi file, i takodje ja koristim modloader verizja 0.3.5 a najnovija modloader verzija mislim da je 0.3.7, skini cleo onda skini modloader 0.3.5, nije bitno koju modloader verziju imas, ti mozes koju god verizju hoces ali u modloader 0.3.5 ima .asi file i za da tebi radi taj .asi file moras da skines CLEO sa cleo.li jer kad skines taj cleo ti isto skines asiloader.

Modloader 0.3.5

CLEO

mislim ja da ovo mozda da je zbog taj .asi file ali nisam siguran, ali nece nista da te kosta da probas da stavis CLEO u GTA folder i onda modloader pa onda pokusaj stavi modove itd, za neko ko koristi modloader mozda ne treba CLEO ali moj drug kad ubaci fajlove od neki mod u modloader on udje u igri i njemu ne crasha ali i skin mu ne radi, ali kad je instalirao CLEO, onda modove su radili, izvinjavam se zbog greske pri pisanje ali sa Makedonije sam.

Edited by Wallace
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...