Jump to content

Locked RP Event - Justice Prisoner Transportation System

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: Laki_Milovanovic

0.2 Učesnici: San Andreas Marshal, Varrio Los Aztecas. @Kobje @Lux_Mikic za sada oni hoce na taj RP Event.

0.3 Naziv RP Eventa: Justice Prisoner Transportation System. 

0.4 OOC informacije: Dakle, kroz ovaj Event zelim pokazati igracima kako treba izgledati celokupan Transport zatvorenika, od samog pritvora Marshal stanice, do suda, posle opet do stanice i na kraju do samog poligona San Andreas Marshal-a gde cemo tamo Andromadom prevoziti zatvorenike do Jaila. (Jail gde je bila ona fakcija, ostrvo ono) To je to sto se tice OOC dela, ako jos neko od Gang Lidera zeli pomoci na ovom Event-u, neka napise ovde. @Stefan_Casteelo @Danilo_Katancic @Atlas @Ivan_Stojanovic @Medin_Master. dakle ne trazim nesto mnogo od Lidera, Gang organizacija vec samo da odRPaju tih nekih sat vremena zatvorenike i posle su slobodni i Event je zavrsen. Inace stavio sam ovo ime, jer nisam znao kako da ga nazovem, pa sam uzeo ovo. @Celar nadam se da nas mozes prebaciti u World II sutra, pricali smo TS3. 

0.5 IC priča: San Andreas Marshal Service, bi trebalo da 10.1.2021 sa pocetkom u 14:00H, krene sa najvecim Transportom zatvorenika u San Andreas Jail. Dakle Justice Prisoner and Alien Transportation System, Divizija  u San Andreas Masrhal Servicu, koja je zaduzena za sam transport zatvorenika, ce sutra sa pocetkoom u 14:00H ce prevesti zatvorenike od samog pritvora u San Andreas Marshal stanici, do njihovog aerodroma, gde ce ih kasnije Transportovati do samog San Andreas Jail-a.

• You can do impossible, just try.
  • Drago mi je da vidim da Marshalli polagano napreduju u odnosu na ono ranije..Takodje mi je drago kad vidim da i dalje neko pravi RP evente.

Ne garantujem da cu biti tu, probacu, ali ako mi se obaveze isprece sta da se radi.

• 𝙄𝙣 𝙝𝙤𝙣𝙤𝙧, 𝙩𝙝𝙚𝙧𝙚 𝙞𝙨 𝙝𝙤𝙥𝙚
  • 1 hour ago, Lux_Mikic said:

VLA ce doci, ako ne budem mogao ja recicu nekome da povede clanove.

nisi bitan :( jk jk

Edited by Kobje

sa-mp-797.png

Event je prošao odlično, bilo je oko 30 nas i bili smo prebačeni u World 2 i odRPali celokupan Transport zatvorenika, trebali smo imati i snimak ali se na žalost Brenneru nije sačuvao, imamo jednu sliku sa Eventa i tjt. Bilo je dobro i svi su zadovoljni RPom. Hvala Risti i Celaru koji su pomagali tokom Eventa i svima koji su učestvovali. Šteta je samo što se RPE Team nije pojavio da isprati Event ali nema veze. @Tvrtko_Rimac Lock. 

Edited by Laki Milovanovic
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...