Jump to content

Locked RP EVENT - Humanitarna Svirka

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: George_Wegers

0.2 Učesnici:  @Milos_Savic @JOVICA @Bastovan. @Ivica_Kovacevicc @Ivan_Stojanovic @Drejka. @Dusan_Djolic. @Stefan_Casteelo @Pancho_Hernandez  @Mazi  @Profi Zivanovic @Escobar @Raf  @Keen  sa clanovima.

0.3 Naziv RP Eventa: Humanitarna Svirka

0.4 OOC informacije: Event ce se odrzati u cetvrtak ( 04.02.2021 ) u 18H. Lokacija: Blueberry HQ,pored firme 458.

0.5 IC priča: Zbog prikupljanja novcanih sredstava za nezbrinutu djecu i porodicama bez novcanih primanja,Hell Bringer M.C je odlucio da napravi humanitarnu svirku u nadi da se svi građani odazovu i novcano pomognu.

Edited by George_Wegers
  • 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗲
  • Ovdje bi trebali da dolaze ljudi fino obuceni, bez svadje bez icega. Par prijatelja i ja dolazimo da ispostujemo i IC da doniramo, ali nemojte kao na svakom RP eventu 50 specijalaca i tri geng wara izbiju..

Edited by Anatoly_Knyazev.
    8 minutes ago, Anatoly_Knyazev. said:

Ovdje bi trebali da dolaze ljudi fino obuceni, bez svadje bez icega. Ja i par prijatelja dolazimo da ispostujemo i IC da doniramo, ali nemojte kao na svakom RP eventu 50 specijalaca i tri geng wara izbiju..

I na kraju mene uhapse i optuze me za rasizam 

Apelujem na law,geng itd da dodju u civil skinovima i da se ponašaju normalno, staloženo i dostojanstveno. Ne pravite rollcallove i tako te budalaštine. Rpajte i zabavite se 😎😎😎

3 hours ago, Sifonjer^ said:

@George_Wegers Jel ima nesto od eventa posto nisi lider? 

Ne brate,zaboravio sam na ovo.

Momci ja se izvinjavam ali nista od ovog.

Mozda nekad drugom prilikom,hvala vam koji ste htjeli doci ispostovat.

Jbg, mislim da bi ovo ispalo super ali nista, lock.

@Tvrtko_Rimac pomeraj u zavrsene.

Edited by Milos_Savic
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...