Jump to content

Locked RP EVENT - Victory Speech

Recommended Posts

s0OJK2p

0.1 Ime i prezime: @Sifonjer^ @Milan_Bogdanovic

0.2Učesnici: @Milos_Savic @Laurence_Zakheaew. @Manojlović @JOVICA @Kingsley_Nixon @Laki Milovanovic @Dusan_Zaric. @Bastovan. @Karlo_Robertson @Ivan_Stojanovic @Ivica_Kovacevicc @Drejka. @Hazze @Dusan_Djolic. @Stefan_Casteelo @Danilo_Katancic @Mazi @Pancho_Hernandez @Danilo Bojcetic @George_Wegers @Escobar 

Naravno: @Angel @Statham_Sa @Gujdic @Nikola_Bijelic @Mihajlo_Tons @Zlatibor_Ilic. @Stiven_Sa @Ramon_Garcia @Anatoly_Knyazev. @Mateja_Ivic @Nemanja_Radic

0.3 Naziv RP Eventa: Victory Speech

0.4 OOC informacije: Editovano je,u  ponedeljak u 20h cu odrzati pobednicki govor. Neka dodju glasaci i podrzavaoci koji nisu glasali.

0.5 IC priča: Predsednik SAIP Gary Johnson je pobedio na izborima za Mayora te ce povodom toga odrzati pobednicki govor.

Plan skupa.

19:30 - Okupljanje

19:50 - Govor Lt.Mayora

20:00 - Govor Mayora

(( Takodje ovde su slike gde dolazite. Dodjite do opstine skroz levo je vlada udjite tu i desno je PRESS https://imgur.com/a/GlqEhNF ))

Edited by Sifonjer^
  • 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗲
  • Svidja mi se sto ste dosli na ideju za ovakav RP i ovakav event. Dolazi DA Office , takodje kao sto sam rekao za svirku, nemoj da bude 50 SWATa i tri geng wara.. Neka bude Sifonjerov private security ili Police Officeri da osiguravaju, ali ne njih stotinu , nego desetak u normalnoj odjeci.

Edited by Anatoly_Knyazev.
    3 minutes ago, Jimmy_Banks said:

podrska et za sifonjera brt

nigga what?

Hvala ! 

6 minutes ago, Anatoly_Knyazev. said:

Svidja mi se sto ste dosli na ideju za ovakav RP i ovakav event. Dolazi DA Office , takodje kao sto sam rekao za svirku, nemoj te da bude 50 SWATa i tri geng wara.. Neka bude Sifonjerov private security ili Police Officeri da osiguravaju, ali ne njih stotinu , nego desetak u normalnoj odjeci.

Bice ovi iz Marshala najverovatnije videcu sa lakijem. Ne verujem da je gang sposoban da na politickoj kampanji izazove tucu sa policijom mada ovo je skill arena 

1 minute ago, Laki Milovanovic said:

@Sifonjer^ javi mi se Discord, da vidim koju će ulogu igrati Maršali. 

pisi mi pm sad 

4 hours ago, Pancho_Hernandez said:

Ne, naravno mislim da me ne shvate pogresno, ali mi  tamo nema sta da trazimo iskreno, to je politicko sranje.

glupost, ako ne budem mogao licno da vodim ljude zaduzicu nekog da ih povede, da podrzimo event <3

1 minute ago, Suvad said:

Ekipa sa T2 se udruzuje sa vama ako vam to odgovara!

Nema problema. Nemojte samo dmati to je posao Ganga i LAWa ! 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...