Jump to content

Locked RP EVENT - Governor Inauguration

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: @Sifonjer^ @Martino @Grayson Barrett@Milan_Bogdanovic @Gujdic

0.2 Učesnici: @Milos_Savic @Laurence_Zakheaew. @Manojlović @Karlo_Robertson @Mihajlo_Tons @Kingsley_Nixon @Laki Milovanovic @Dusan_Zaric.. (Zbog gluposti na proslom RP eventu LAW org i odredjene gang su pozvane) 

Od gang fakcija koje su glasale za SAIP i normalno se ponasale pozvani su @Ivica_Kovacevicc @Hazze @Dusan_Djolic. @Danilo_Katancic @Ivan_Stojanovic

Od rpe @Mateja_Ivic @Ramon_Garcia i ostali koji zele doci.

0.3 Naziv RP Eventa: Governor Inauguration

0.4 OOC informacije: Uglavnom obična inauguracija kao u rl,zbog gluposti koje su bile ispred vlade prošli put, ovaj put će inauguracija najverovatnije biti u Virtual Worldu. Event je nedelja u 20h

0.5 IC priča: Nakon pobede na izborima 7.2.2021. godine, Mayor-Elect Gary Johnson je održao pobednički govor pred inauguraciju gde će zvanično postati Mayor San Andreasa. Inauguracija će se održati ispred vlade San Andreasa 14.2.2021. sa početkom u 20h. Prvo će zakletvu položiti Dexter Harrison kao Secretary of State, nakon njega Deputy Mayor - Elect Harvey Hardman i na kraju Mayor - Elect Gary Johnson.

Ako je moguce da se event odrzi u Virtual Wordu @Celar @Rista.. Hvala

PS: Ako se neko zapita kako cu inaugurisati samog sebe, ne ja sam okacio RP event, a za inauguraciju je zaduzen court tj,ivic i martino.

Edited by Sifonjer^
  • The mind replays what the heart can't delete
  • Dolazimo , potrudite se da event bude bolji nego prosli put , po meni je SD odradio najbolji posao prosli put.

@Kingsley_Nixon vidite da opet dodjete ako je nekako moguce.

2 minutes ago, Manojlović said:

Dolazimo , potrudite se da event bude bolji nego prosli put , po meni je SD odradio najbolji posao prosli put.

@Kingsley_Nixon vidite da opet dodjete ako je nekako moguce.

Da nije bilo @Till_Weber i njihove blokade tesko bi odbranili vladu.

Nazalost je event bio onakav zbog trollera koji su ocekivano dosli. Osim dmera ubijeni su i rperi koji su hteli doci. Sada ako nas prebace u virtual bice bolje 

Edited by Sifonjer^

Pre svega hvala Celaru sto ce nas prebaciti u World 2. Sto se tice Eventa nadam se da ce biti bolji od proslog. Marshali su tu. @Dusan_Zaric. @Rampage @Statham_Sa cemo povesti Marshale lagano.

Mi imamo sastanak nedeljom u 20h, ali videcu sa Ivicom da korigujemo to malo.

31 minutes ago, Grayson Barrett said:

Ako dolazi Maki Lilovanovic dolazim i ja ! Zar ne BFF @Milan_Bogdanovic

Bff na utakmici nije tu

• The mind replays what the heart can't delete
  • @Celar hvala za prebacivanje u VW , bilo je sasvim okej.

Evo nesto prije i u toku eventa

sa-mp-839.png

sa-mp-852.png

sa-mp-853.png

sa-mp-032.png

Edited by Manojlović

Odlican event. FBI doveo najvise  clanova. Prosao bez trolla logicno u VW.

Zahvaljujem se @Milos_Savic @Manojlović @Laurence_Zakheaew. @Karlo_Robertson @Laki Milovanovic @Celar @Rile i ostali gmovi i admini 

top, šteta što nisam bio ts3 za vrijeme eventa, ali eto nisam bio upućen, a slabo ko od članova mi je došao što nije baš za pohvalu, dobar event generalno, ali loše s naše stranke

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...