Jump to content

Locked Zahtjev za Character Kill - Johnny_Johnson - [PRIHVACENO]

Recommended Posts

Učesnici:  Ethan Lopez (Ja)

Meta:  Ramon Smith @Johnny_Johnson.

Objašnjenje: Jednog dana Ethan provodi svoje vrijeme u svom auto vozajući se u istom, ali od jednom bez ikakvog razloga biva zaustavljen od automobila.Na prvu ruku ne shvata šta se dešava pa kreće da se sklanja i bježi ali vidjevši osobu da izlazi iz automobila po njegovom outfitu i jednom dijelu face kreće da sumlja na Ramon-a.Poziva istog prodavajući mu priču te kroz istu shvata da je osoba koja je to uradila bila zapravo ona i da je njegova sumlja istinita.Na telefonu čuje kako je on želio da ga ubije za novac i poziva istog da se nađu kod "Garaže smrti". Iskoristivši pažnju od strane Ramon-a vadi svoj Glock-17 repertiran te sa istim rešeta Ramona.Odlazi sa te situacije nakon ovjeravanja istog punim šanžerom po tijelu.

Dokazi: https://imgur.com/a/ahHT9bD

Edited by Michael_Houston

Da šaljem slike kako me nagovaras da te pucam i to u OOC čisto smještanje CK i btw ja nemam ni dvlp za glock kamol da te pucam, imam i dokaz dje mi u /f govori da idem da ga pucam i da ga ganjam a imam i svedoka btw svi koji su bili online

Plus nemam dvlp za kola čisto smještanje Ck samo po tome se vidi da je namesteno

11 minutes ago, Johnny_Johnson. said:

Da šaljem slike kako me nagovaras da te pucam i to u OOC čisto smještanje CK i btw ja nemam ni dvlp za glock kamol da te pucam, imam i dokaz dje mi u /f govori da idem da ga pucam i da ga ganjam a imam i svedoka btw svi koji su bili online

Najmanji problem da se pošalju, šta više čekam i bilo šta da pošalješ mogu da ti odgovorim

10 minutes ago, Johnny_Johnson. said:

Plus nemam dvlp za kola čisto smještanje Ck samo po tome se vidi da je namesteno

Develop za kola se može vidjeti na mom developu karaktera, ali ti si previše ljen da odeš i pogledaš.. A ako misliš za sebe to je tvoja krivica, ja nisam rekao "Ej uzmi auto" nego si ga ti sam uzeo..

Edited by Dzoni_Castello
18 minutes ago, Dzoni_Castello said:

Najmanji problem da se pošalju, šta više čekam i bilo šta da pošalješ mogu da ti odgovorim

Develop za kola se može vidjeti na mom developu karaktera, ali ti si previše ljen da odeš i pogledaš.. A ako misliš za sebe to je tvoja krivica, ja nisam rekao "Ej uzmi auto" nego si ga ti sam uzeo..

Rekao si uzmi auto to može da potvrdi i @Koricanac 

12 minutes ago, Johnny_Johnson. said:

I ljudi koji su bili u setu

13 minutes ago, Johnny_Johnson. said:

@Koricanac se uopšte ne vidi na slikama, ako imaš dokaze šalji ih ovdje, nemoj da prodaješ priču bez potrebe 

@Dzoni_Castello sto nisi u slikama uslikao kako na /f pises citiram "Johnny,Koricanac ajde da me vijate sa autom"

7 minutes ago, Koricanac said:

@Dzoni_Castello sto nisi u slikama uslikao kako na /f pises citiram "Johnny,Koricanac ajde da me vijate sa autom"

@Tvrtko_Rimac pucaj warn za mješanje

@Tvrtko_Rimac daj mi warn slobodno.

4 minutes ago, Dzoni_Castello said:

@Tvrtko_Rimac pucaj warn za mješanje

spomenut sam ispod :D

33 minutes ago, Johnny_Johnson. said:

19 minutes ago, Dzoni_Castello said:

@Koricanac se uopšte ne vidi na slikama, ako imaš dokaze šalji ih ovdje, nemoj da prodaješ priču bez potrebe 

Prihvaceno - Igrac je prihvatio CK

lock.

Edited by Ivica_Jankovic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...