Jump to content

Locked Nightclub Opening - Trivia x Lil Hamie

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: @Karlo_Robertson i tri člana moje fakcije  @Travis^ @Dripac. @Nemanja_Glisic.

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): @el mágico. @Felix_Wolf @Philip_Ientile @Emir_Johnson @Dimitrije_Kosanin @Lukaki @Luxy_Clux @Eugen @Peskir @Uros_Capone @Mazi @Enga_Utoka @Manojlović @Milos_Savic @Rils @Kobje @Antunovic @Golyb @Roman @Vajic @Ernesto Varela., ne da mi da tagujem Hruševa. @Stojan_Milenkovic @Samantha_Stewart @Rista. @Decallaro @Stefan_Casteelo @Hulio_Riviera @Ensar_Spahic @Aleksa_Sofinkic srry ako sam nekoga zaboravio, svi su dobrodošli.

1.3 Naziv RP Eventa: Nightclub Opening - Trivia x Lil Hamie

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 25.04.2021 - 21:00

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu): Ostavljam dole kao novi reply radi preglednosti. (piše 22:00, ali naša je greška, u 21:00 je event) 

1.6 Dodatne OOC informacije: Event će biti održan u nedjelju, 21:00 firma 707. Slika --> https://imgur.com/a/WV8uaDi

1.7 IC priča: Kako Los Santos Records surađuje s velikim brojem poznatih klubova Los Santosa, CEO Ramon Mierez na savjet Hawka Andersona zakupljuje veliki procenat dionica zapuštenog kluba u selu Montgomerry, nedaleko od Los Santosa. Ramon odlučuje renovirati klub i predstaviti ga javnosti 24.04.2021 u 21:00. 

Edited by Karlo_Robertson

Mali zid, pun gustera. 
Ako budem procitao u LS-News ili cuo putem medija ,docicu ovako sumnjam. 
Svakako ako se ne vidimo GL svima.
@Rils Mislim da treba malo reklame i prenosa nekog live. Ne kapiram sta vi radite. Uozbilji se brate moj LS je pun ubistava a vas nigde nema . ;)

Edited by Hulio_Riviera
9 minutes ago, Lukaki said:

predlazem da bude u osam jer ima nekih koji su prihvaceni za rp skoicu

da i mislio sam, hvala na prijedlogu svakako

• President Of Suriname
  • On 4/22/2021 at 9:17 AM, Ramzes said:

Dolaze Novinari @Rils

Povedi ti, ja sam prinudjen da dam odsustvo zbog kompjutera

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...