Jump to content

Locked Downtown Night Club

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: @Ivica_Jankovic

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): Svi cak i law undercover @Kobje @Mazi @Luxy_Clux @Milos_Savic @Drejka @Felix_Wolf @hiphopium @Philip_Ientile @Daka @Matthew Walker sorry ako sam nekog zaboravio, svi ste pozvani. 

1.3 Naziv RP Eventa: Downtwon Night Club

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY):  30/4/2021

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu):

1.6 Dodatne OOC informacije:   Event ce se odrzati naredne subote 30.4.2021. godine u 21h na adresi 890.

1.7 IC priča: Petak je uvece i ne znate gde izaci? - Onda je Downtown Night Club, pravo resenje za vas, besplatan ulaz uz licnu kartu, parking iza kluba, ludo i ne zaboravno iskustvo.

Screenshot_73.png.81b18a77fb0b64f083ce049362fd485b.png

Edited by Ivica_Jankovic
1 minute ago, Karlo_Robertson said:

@Ivica_Jankovic vidim notifikaciju da sam quotan bio, pa ne vidim gdje. Sad šta ja znam jesam li pozvan hahah

jesi

free entry svako moze da udje uz licnu

Edited by Ivica_Jankovic
  • [SA] Zamjenik Vođe RPE
  • ako sam dobrodosao svakako dolazim ako uhvatim vremena 

uz licnu

Edited by Chris_Johnson
    4 minutes ago, Manojlović said:

Event upropastile buste iz GSF , rage quitao sam.

Absolutno los event, ne zbog Milija i ostalih nego zbog kancerogenog rpa od strane busti 

• Legendary Vagos' Leader
  • Ispostovali smo i dosli nas par iz Vagosa, relativno dobar rp je bio izmedju nas i @Manojlović sto je za pohvalu.

To sto se na kraju sve sjebalo to je vec druga prica i to cu ostaviti vi presudite. 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...