Jump to content

Locked [RP Event] Quiet driving of strong machines.

Recommended Posts

• current gangster
  • 1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: Luxy_Clux.

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): Sve law fakcije, ne znam ko ih sve vodi pa ću navest samo neke. @Rockstar @Kendrich_Blackwell @Milos_Savic @Dzonka_Corleone

1.3 Naziv RP Eventa: Quiet driving of strong machines.

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 6.6.2021 ( 21:00h) Ukoliko se nešto desi prebacuje se event na 23h.

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu)EVENT.png.741d554f3cac4ab71897690bc2818709.png

1.6 Dodatne OOC informacije: Volio bih da se likovi koji nemaju veze sa ovim ne priključuju. To mislim na buste koji dođu i glupiraju se, ne želim takve. Neka ovo bude kulturica manji event ali sa smislom. 

1.7 IC priča: Los Santos Truckers Association održava najveću vožnju "jakih mašina" kroz Blueberry i Palomino. Uplatnica svog kamiona,džipa je po glavi 300$. Svako može prisustvovati i učlaniti se. Sve što vam je potrebno su neka jača vozila i novac. Vidimo se!

Edited by Luxy_Clux

tu sam :thumb:, mogli ste ranije javiti ili icly kontaktirati sd za osiguravanje ovoga i odobravanje yadda yadda yadda nmvz 

• current gangster
  • Just now, Harvey_Murray said:

tu sam :thumb:, mogli ste ranije javiti ili icly kontaktirati sd za osiguravanje ovoga i odobravanje yadda yadda yadda nmvz 

već sam im pisao, vidjet ću icly da odrpamo

• current gangster
  • Jedan od boljih evenata u zadnje vrijeme, baš je sve proteklo bez i jednog problema. Jeste da je bio mali event i problemi što se tiče kamiona ali svakako baš je lijepo prošao. Hvala momcima iz rpe tima, @Harvey_Murray  @Philip_Ientile Također i svima koji su prisustvovali.

sa-mp-084.png

sa-mp-085.png

sa-mp-086.png

sa-mp-087.png

sa-mp-088.png

sa-mp-089.png

sa-mp-090.png

sa-mp-091.png

• Mucho mi Beno Twingo mi Reno
  • 11 minutes ago, Luxy_Clux said:

Jedan od boljih evenata u zadnje vrijeme, baš je sve proteklo bez i jednog problema. Jeste da je bio mali event i problemi što se tiče kamiona ali svakako baš je lijepo prošao. Hvala momcima iz rpe tima, @Harvey_Murray  @Philip_Ientile Također i svima koji su prisustvovali.

sa-mp-084.png

sa-mp-085.png

sa-mp-086.png

sa-mp-087.png

sa-mp-088.png

sa-mp-089.png

sa-mp-090.png

sa-mp-091.png

Izvini sto nisam dosao, nisam stigao, svakako eto poslao sam Ribu i clanove, kazu da je bilo top.

• RANGERS LEAD THE WAY
  • Takodje se izvinjavam zbog nedolaska, imao sam neke obaveze do sutra kacite slike pa cu lockati.

ok je bilo, lijepa zamisao, izvrseno je ok bile su male smetnje citera ali su vrlo brzo rijesene od strane admin tima. Sto se tice eventa samog po sebi zabavno je bilo, fine interakcije, bilo bi dobro da je duze potrajalo i da je malo vise ljudi bilo, ali s obzirom na standard i manjak ove vrste roleplay-a na serveru sasvim je zadovoljavajuce :D 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...