What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul? Deity Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Povodom novih promena koji dolaze na sledecem update, vreme je da se dovede jos ljudi koji ce raditi aktivno na specanju cheatera. S'obzirom da je gotovo nemoguce uhvatiti svakog citera i reagovati na vreme, formira se tim slican spec teamu koji ce imati liste igraca vrednih specanja, kako bi donekle sprecili nepravdu na serveru. To znaci sledece: -Ukidaju se provere na serveru do daljnjeg, jer ne zelimo da ulazimo u dalju politiku kako i zasto. -Vise ne moze 1 clan AC tima da disarmuje igraca za cheat vec mora da ima minimum 4X snimka gde se jasno vidi da igrac odredjeni cheatuje, pref HD snimak, i da ima potvrdu od barem jos 3 AC clana. -Mora da se slozi barem 4+ clana AC teama da su snimci validni, tacni, jasni ,i dovoljno argumentovani. Svaki odgovor ce biti dokumentovan u staff AC team sekciji i uvazen dok se ne donese finalna odluka. -Svaki snimak ce biti cuvan na posebnoj arhivi, a ne na youtube/streamable i ostalim platformama gde se snimci "zagube". -Svaki disarm igracu bice jasno objasnjen, sa time-frameovima i situacijama, i cuvan iskljucivo na mom privatnom forumu gde niko nema pristup osim mene. -Svaki undisarm MORA da bude odobren od mene i barem 3+ clana AC teama, uz validan razlog zasto neko treba da dobije drugu sansu. - Igrac koji bude uhvacen da cituje, uz validne dokaze, bice obrisan sa foruma kao i sa servera, a TS3 perm banovan. Svi alt accovi ce takodje biti pronadjeni i banovani. Ove promene se ne odnose na DM-anje u tome slicno, vec striktno za report igraca koji "cheatuje". PS: Bice nepravde, bice problema, bice mozda "neznanja", ali ne moze sve biti savrseno, jer da moze ne bi kompanije sa milijardama evra mesecno vodile ovu diskusiju i dalje oko cheatovanja,a kamoli mi na igri staroj 17 godina i platformi koja nije updateovana 5 godina. Svaki igrac moze uvek da se vodi politikom "ja nisam kriv, vi ste", "nemate pojma", "banovali me bez razloga", ali na kraju sve je samo u mentalitetu ljudi. Bice otvorena takodje sekcija za ljude koji nisu "pravedno" disarmovani, ili nema dovoljno dokaza, te cemo u sledecih mesec dana to popraviti i nadam se malo srediti situaciju. Ko ce biti main AC team, bice najavljeno uskoro, a svi koji budu se ukljucili u zajednu akciju ciscenja citera, bice nagradjeni, sto u vidu donacije, sto u vidu SAC-a. To znaci da ako ste vi snimili citera ofirno sa 5X snimaka+, i taj igrac bude banovan od strane AC teama, vi cete dobiti nagradu za vas trud i ulaganje. BIce napravljen posebno rank AC team sa custom permissijama na forumu i serveru, te ce oni samo imati pristup sekciji na zalbe citera. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/858298-11-ac-team-rework/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts