Jump to content

Locked Pinned Featured [#11] AC Team Rework

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Povodom novih promena koji dolaze na sledecem update, vreme je da se dovede jos ljudi koji ce raditi aktivno na specanju cheatera.

S'obzirom da je gotovo nemoguce uhvatiti svakog citera i reagovati na vreme, formira se tim slican spec teamu koji ce imati liste igraca vrednih specanja, kako bi donekle sprecili nepravdu na serveru. 

To znaci sledece:

-Ukidaju se provere na serveru do daljnjeg, jer ne zelimo da ulazimo u dalju politiku kako i zasto.

-Vise ne moze 1 clan AC tima da disarmuje igraca za cheat vec mora da ima minimum 4X snimka gde se jasno vidi da igrac odredjeni cheatuje, pref HD snimak, i da ima potvrdu od barem jos 3 AC clana.

-Mora da se slozi barem 4+ clana AC teama da su snimci validni, tacni, jasni ,i  dovoljno argumentovani. Svaki odgovor ce biti dokumentovan u staff AC team sekciji i uvazen dok se ne donese finalna odluka.

-Svaki snimak ce biti cuvan na posebnoj arhivi, a ne na youtube/streamable i ostalim platformama gde se snimci "zagube".

-Svaki disarm igracu bice jasno objasnjen, sa time-frameovima i situacijama, i cuvan iskljucivo na mom privatnom forumu gde niko nema pristup osim mene.

-Svaki undisarm MORA da bude odobren od mene i barem 3+ clana AC teama, uz validan razlog zasto neko treba da dobije drugu sansu.

- Igrac koji bude uhvacen da cituje,  uz validne dokaze, bice obrisan sa foruma kao i sa servera, a TS3 perm banovan. Svi alt accovi ce takodje biti pronadjeni i banovani.

Ove promene se ne odnose na DM-anje u tome slicno, vec striktno za report igraca koji "cheatuje".

PS: Bice nepravde, bice problema, bice mozda "neznanja", ali ne moze sve biti savrseno, jer da moze ne bi kompanije sa milijardama evra mesecno vodile ovu diskusiju i dalje oko cheatovanja,a kamoli mi na igri staroj 17 godina i platformi koja nije updateovana 5 godina.

Svaki igrac moze uvek da se vodi politikom "ja nisam kriv, vi ste", "nemate pojma", "banovali me bez razloga", ali na kraju sve je samo u mentalitetu ljudi.

Bice otvorena takodje sekcija za ljude koji nisu "pravedno" disarmovani, ili nema dovoljno dokaza, te cemo u sledecih mesec dana to popraviti i nadam se malo srediti situaciju.

Ko ce biti main AC team, bice najavljeno uskoro, a svi koji budu se ukljucili u zajednu akciju ciscenja citera, bice nagradjeni, sto u vidu donacije, sto u vidu SAC-a. 

To znaci da ako ste vi snimili citera ofirno sa 5X snimaka+, i taj igrac bude banovan od strane AC teama, vi cete dobiti nagradu za vas trud i ulaganje.

BIce napravljen posebno rank AC team sa custom permissijama na forumu i serveru, te ce oni samo imati pristup sekciji na zalbe citera. 

https://www.sarp.gg/forum/topic/858298-11-ac-team-rework/

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...