Jump to content

Locked RADIM CUSTOM SKINOVE

Recommended Posts

Dakle kako ovo radi, sve sto treba je da mi se vi javite u pm i da mi objasnite sta zelite i kakav skin i kakve promene na njemu zelite, nakon toga cu traziti texturu tog skina, da li od vas ili sa neta i to ima da izradim. Pored toga mogu uraditi citave skin packove, ali to vec naplacujem ig jbg. Kada kazem skin pack mislim da ako mozda zelite da vam ballasi budu crveni, ili da vam gsf bude plavi ili kako god, razumete me, ne mora biti samo boja u pitanju mogu dotati i neke male detalje na skinove da lepse izgledaju, mozda koju tetovazi i tako.

U ovom poslu sam relativno nov, tako da vam ne mogu izraditi ceo novi 3d model, ali ono sto mogu da uraidm jeste da skinem neki skin koji najvise lici na vasu zelju i onda ga preuredim da jos vise prilici vasoj zelji, zvuci mozda malo komplikovano ali zapravo dobro radim takve stvari. Evo primera, kada sam bio u ballasima jedno vreme smo rpali 52 Hoover gang koji je narandzast, a ballasi po deafult su bili ljubicasti jelde, i ja sam izradio nove narandzaste skinove i koristio u svoju korist. Ako zelimte primere, imate na mom starom ballas developu ovde, samo morate malo skrolati dole posto ih nisam koristio oduvek.

Sto se tice cena, nisam nesto previse pohlepan. Ako vam treba jedan skin da vam izradim to necu naplatiti logicno, ali ako trazite skin pack, da uradim vise skinova, to vec naplacujem, e sad cime to vi birate, da li parama in game ili sac, mozete nuditi dok ne budem zadovoljan tradeom.

Ako ste zainteresovani javite se u komentare.

https://www.sarp.gg/forum/topic/862472-radim-custom-skinove/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...