Jump to content

Recommended Posts

Ime i prezime na serveru: Dimke
Vic: Vozi deda jugo na autoput i odjedanput mu krece dim da izlaz iz haube stane ti on pored puta i drzi palac gore da ga neko otslepa, posle nekih 10minuta stojanja staje jedan BMW m4 znate kakav bruka i kaze dedi, slusaj dedo ajde cu te otslepam do najblize pumpe odgovori deda aj moze hvala ti do neba, zakace ti oni yugo kad ono dolazi jedan Mercedes G classa znate kakav ufff dlacke da ti se nadignu, i pita ti on ovog iz BMW kaze aj trku ako smes Mercedes vs BMW, odgovara ovaj bih buraz ali kako cu slepam ovog dedu, odgovara ovaj kaze slusaj vam ti i ja ce se trkamo a ti njega slepaj ako vidi pandure neka svira, i stanu ti oni na liniju i deda broj 3. 2. 1. SAD SAD SAD, i krenu ti oni trku, malo vodi mercedes malo bmw ne zna se koje brzi trkaju se rame uz rame, i deda vidi pandure i krene da svira i da svira ma nece ovi da stanu oni jos brze idu i prodjose oni pandure i deda se opusti. Sutradan dolazi pandur u policijsku stanicu i kaze ljudi necete verovati sta sam ja video juce, pitaju ga oni sta si video buraz, odgovara pandur trkaju se Mercedes G classa znate kakva i BMW m4 znate kakav bruka trkaju se rame uz rame ne zna se koje brzi a Yugo od pozadi svira kao lud da se pomere da ih pretekne.

• Haha 1
https://www.sarp.gg/forum/topic/866170-vic/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...