Jump to content

Locked Mexican Street Food

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: Angel_Sanz odnosno ja

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): @Hrušev @Hanzo @Achilles @Djura @Laki_Lachoni@Manee. @Bautista Leoz @Joseph_Saverino @Vaki @Vuleq @Tvrtko_Rimac @Stanley_Elliott @Stojan_Milenkovic@Ryder_Decalaro  @Michael_Houston @Escobar @Damiano_Bacardi @Delorean @Ringe123 @Reagan

@1.3 Naziv RP Eventa: Mexican Street Food

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 17.2.2022 -????

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu): //

1.6 Dodatne OOC informacijeTu se nalazi stand za ulicnu hranu, u East LS.

Screenshot_1.png.c272f542f141fd7d4930325a0e39ee3f.png 

1.7 IC priča: Trinaesto-godisnji klinac po imenu Angel nakon politikovanja sa crnjama iz sekcije dolazi do ideje da nastavi prodavati hranu po ulici kao pokojni deda. U glavnom se na standu moze naci  meksicka hrana poput hard-shell tacosa i birria tacosa. Angel uopste ne zna za to da mu je potrebna dozvola kako bi mogao legalno da prodaje  hranu po ulici, te je nonstop za svojim standom misleci da ce sve biti u redu.

Edited by Angel_Sanz
9 hours ago, Dame said:

Docu sa par clanova.

Ne dolazi se na event da se bleji, nego u prolazu da kupis mozda taco ili tako nesto, cak mozes i da opljackas ako ti je tako volja, mada ti treba dobar razlog za to

8 minutes ago, Vuleq said:

Kreativan event brat bratu.

Obicu koji krug uzet koji tacos mozda te i zatvorim ahah

nadam se da cete me pustit makar dva dana da rpam ovo hahahah

9 hours ago, Bogdanov1c said:

Nisam nepozvan, samog sam sebe pozvao.

ceo rp tim pozvan nego sam zaboravio izgleda vecinu, @Till_Weber @Laurence_Zakheaew @Vuleq @Vaki @Bogdanov1c @Tvrtko_Rimac @Desharious_Alston @Escobar @Michael_Houston @Joseph_Saverino @Enrique_Salcedo @Jokic. @Blayze ,  @RPE Team pa nek dodje ko volje ima

Edited by Angel_Sanz
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...