Jump to content

Locked Openning station 9, Supporting FireFighters.

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: @Hamex_Cappone. @Alkatraz 

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): @Laurence_Zakheaew @Blayze @Tsukiyama Hidemichi @Carl_Hardway @Dame @Vaki @Hrušev @Blunt @Hanzo @Djura @Laki Milovanovic @Laki_Lachoni @Shef @Arijan_Smajlovic @Ice @Kukson @Torronto @Nikola_Panteliccc @Lukas_Walker @Vlajic_Dusan @Aki_Miljkovic @Delorean @Escobar @Stanley_Elliott @Joseph_Saverino @Ralke @Stojan_Milenkovic @Ryder_Decalaro @Nemanja_Radic @Dusan_Ristic @katancic @Danilo_Bojcetic @Djalovic @Achilles @Angel_Sanz @Michael_Bonnano  i svi ostali koji dobrovoljno dodju.

1.3 Naziv RP Eventa: Openning station 9, Supporting FireFighters.

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY):  2.3.2022.

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu):  

098529d8-0baa-4452-a54d-69501594d086.png

1.6 Dodatne OOC informacije: Event počinje u 18h, Harley Gordon će imenovati svoju desnu ruku Shane Conrada za Fire Captaina, nakon jednog govora obliaženje stanice i davanja poklona od strane Fire Departmenta.

1.7 IC priča: Na ideju gradonačelnika Los Santosa otvorena je deveta stanica u Los Santosu, nalazi se na lokaciji Market, LSFD saziva sve građane da podrže FireFightere zajedno sa Battalion Chiefom Harley Gordonom.

Edited by Hamex_Cappone.

nemam pojma dal mogu

2 minutes ago, Carl_Hardway said:

Ja i moji kinezi dolazimo , ukoliko je event ?

22 minutes ago, Hamex_Cappone. said:

18h

37 minutes ago, Carl_Hardway said:

Ja i moji kinezi dolazimo , ukoliko je event ?

dolazimo ja i moji japanci, cuvajte se :P

• Hannibal ante portas
  • 20 minutes ago, Tsukiyama Hidemichi said:

dolazimo ja i moji japanci, cuvajte se :P

The Sun Will Rise Again

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...