Jump to content

Locked Oracle Red Bull Racing Show run 2022.

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: Hamex_Cappone.

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): @Ekisa @Daka @Blunt  @Michael_Statham  @Danilovic. @Metalac. @Mijat_Dragas  @Till_Weber @Luka_Karanovic  @Segi Carter  @Stefano_Walker  @Nemanja_Gacich  @Ekisa @SwaNa^ @Matija_Milenkovic  @Carl_Hardway security i @Rista. kao prijedsednik 😎 

1.3 Naziv RP Eventa: ORBR Show Run 2022.

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY):  05.7.2022 21-22h.

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu):    

show-run-logo.png.a0340e078b7bd045df4735e7db3399d2.png

sa-mp-023.png.446f57e9c051081cf3e8a7f76a9c8ee4.png

1.6 Dodatne OOC informacije: Red Bull Show run je event koji se održavao u stvarnom životu na različitim lokacijama, to je event u kojem jedan ili dva vozača Red Bulla voze bolide Formule 1 kroz određeni grad i pokazuju građanima bolid.

1.7 IC priča: Oracle Red Bull Racing je po prvi put odlučio napraviti Show Run u Los Santosu, ove godine Pietro Bianchi i Matteo Muller voze ulicama Los Santosa bolid iz 2012 RB 8, zbog održavanja velike nagrade Las Vegasa trećeg jula event je pomjeren za 5 juli.

Sponsors: Landstar System, TagHeuer,Oracle,Sharp Edge security service.

Napomena: Event je za svakog građanina te ovo je event i za legalne i za ilegalne fakcije, čisto u slučaju da ne bi bilo "nema potrebe da dolazimo".

Ukoliko dolazite poželjno je skinuti mod za ljepši prizor 

https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/44947-red-bull-rb8-f1-2012.html samo sa hotrib promjenite na infernus vozilo.

Edited by Hamex_Cappone.

ako budem u prilici rado cu doci

jedino mi nije jasno zasto se los angeles spominje kad se rpa los santos, to nesto novo?

Edited by Tvrtko_Rimac
19 hours ago, Tvrtko_Rimac said:

jedino mi nije jasno zasto se los angeles spominje kad se rpa los santos, to nesto novo?

Rpa se San Andreas.

Dođi na event pa podrži 

Edited by Hamex_Cappone.
1 hour ago, Tvrtko_Rimac said:

Tvrtko otjero najjaceg Hispanic RPer-a Panchu, sram te isti bilo, pa imas li srca 😭

17 hours ago, Tvrtko_Rimac said:

sad se rpa kalifornija znaci negde kalifornija negde LA negde LS ovo ti je mesavina svega 😆

• KAWASAKI ON THE ROAD, YEAH
  • dolazim

samo ispravi ovo California i LA posto se ne secam da je odluceno da se to rpa

2 hours ago, Agrien Vandroy said:

a i malo si prerano okacio topic, mogu umreti dva put do tad

showrun je u beogradu u septembru a najavljen je u martu 😎

@Ekisa @Daka @Blunt  @Michael_Statham  @Danilovic. @Metalac. @Mijat_Dragas  @Till_Weber @Luka_Karanovic  @Segi Carter  @Stefano_Walker  @Nemanja_Gacich  @Ekisa @SwaNa^ @Matija_Milenkovic  @Carl_Hardway  @Rista.

@Tvrtko_Rimac  @Bogdanovic.

EVENT SE ODRŽAVA VEČERAS U 21H.

SVI NAVIJAČI I OSTALO DOLAZE NA PRVOBITNU LOKACIJU A TO JE MAIN STREET KOD GLAVNOG GUN SHOPA.

KAKO BI UŽIVALI U LIVE EVENTU INSTALIRAJTE OVAJ MOD NA INFERNUSA 

Download for GTA San Andreas (libertycity.net)

Edited by Hamex_Cappone.
  • there'll be nothing for you, nothing for me, nothing to fear, nothing to see
  • 6 minutes ago, Hamex_Cappone. said:

@Ekisa @Daka @Blunt  @Michael_Statham  @Danilovic. @Metalac. @Mijat_Dragas  @Till_Weber @Luka_Karanovic  @Segi Carter  @Stefano_Walker  @Nemanja_Gacich  @Ekisa @SwaNa^ @Matija_Milenkovic  @Carl_Hardway  @Rista.

@Tvrtko_Rimac  @Bogdanovic.

EVENT SE ODRŽAVA VEČERAS U 21H.

SVI NAVIJAČI I OSTALO DOLAZE NA PRVOBITNU LOKACIJU A TO JE MAIN STREET KOD GLAVNOG GUN SHOPA.

KAKO BI UŽIVALI U LIVE EVENTU INSTALIRAJTE OVAJ MOD NA INFERNUSA 

Download for GTA San Andreas (libertycity.net)

au hamex ja dolazim nadam se 

(nadam se da mod za infernusa nije sa ruskih sajtova :D )

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...