Jump to content

Pinned Diskusija o SkillArenin-om stanju RolePlay-a.

Recommended Posts

Skill Arena RP prica je bolja ,iz razloga jer nema toliko dmera ko ranije a i dalje nas ima rpera :)

• Upvote 1
19 hours ago, Rashard_Brackett said:

Ooooo hajddd...

Svako moze primetiti da je stanje sa RPom odavno umrlo za sva vremena, iskreno se nadam da nije tako ali uzalud. Skriptane gang organizacije su jako lose i lideri ne mogu nauciti svoje clanove kako da se ophode prema samoj gang kulturi. LAW organizaije poput PDa i FBIa se ne mogu uklopiti u LAW sistem vise, sad malte ne postaju skriptana LAW organizacija koja juri wanted levele. Ove gang i mob fakcije udju samo da odrade develop i brzinom svetlosti izadju, ne znam iz kog razloga ali je tako. Iskreno mislim da je najbolje da se otvori svoj karakter i RPati civila iz razloga sto sam sebi namestas RP i lepo se zabavis u tome, ali naravno bez RP2WINa. Od prilike u svom ovom trenutku bolje RPati bilo sta nego nista, tako da i oni koju RPaju neku bedu neka se lepo zabave. :pepoSmoke:

• Upvote 1
23 minutes ago, Ralke said:

Svako moze primetiti da je stanje sa RPom odavno umrlo za sva vremena, iskreno se nadam da nije tako ali uzalud. Skriptane gang organizacije su jako lose i lideri ne mogu nauciti svoje clanove kako da se ophode prema samoj gang kulturi. LAW organizaije poput PDa i FBIa se ne mogu uklopiti u LAW sistem vise, sad malte ne postaju skriptana LAW organizacija koja juri wanted levele. Ove gang i mob fakcije udju samo da odrade develop i brzinom svetlosti izadju, ne znam iz kog razloga ali je tako. Iskreno mislim da je najbolje da se otvori svoj karakter i RPati civila iz razloga sto sam sebi namestas RP i lepo se zabavis u tome, ali naravno bez RP2WINa. Od prilike u svom ovom trenutku bolje RPati bilo sta nego nista, tako da i oni koju RPaju neku bedu neka se lepo zabave. :pepoSmoke:

živa istina 

samo opadanje broja igraca na Skill Areni podrazumijeva i manjak rpera na serveru a samim tim i ajmo reci losiji rp i neaktivniji, po meni rp je prije bio dosta bolji jer je uvijek bio pun server i bilo je mnogo vise rpera na serveru nego sad

1 hour ago, Milorad_Dzombic said:

samo opadanje broja igraca na Skill Areni podrazumijeva i manjak rpera na serveru a samim tim i ajmo reci losiji rp i neaktivniji, po meni rp je prije bio dosta bolji jer je uvijek bio pun server i bilo je mnogo vise rpera na serveru nego sad

to sve ide ,ali sada ima manje dmera po rp zonama ,to je veliki plus ali minus je zato sto danas nisam video ni 20+ igraca da rpaju dok ranije su rp setovi bili puni..

14 minutes ago, Bravon_Neal said:

xaos jmsm da momo mora da se vrati konacno @Rashard_Brackett

rip momo gangaraaaa
best facc ikad
image.png.17f5f8e4cda92e2442ce2f0b59ea2fc2.png

Edited by Rashard_Brackett
  • Thanks 1

De se ne glupirajte vec zatvorite klub svega vam, ajd sto ste iz Tvrtkovog modding kluba prekopirali formulare vec ste vi trenutno niko i nista na serveru da bi sebi dali toliko slobode da komentarisete o necemu gdje se vi nikada necete pitati o bilo cemu.

2 hours ago, vujkela said:

De se ne glupirajte vec zatvorite klub svega vam, ajd sto ste iz Tvrtkovog modding kluba prekopirali formulare vec ste vi trenutno niko i nista na serveru da bi sebi dali toliko slobode da komentarisete o necemu gdje se vi nikada necete pitati o bilo cemu.

sto disrespect prema mn

2 hours ago, vujkela said:

cao drugar ,tebe niko ne tera da budes u clubu ako ti se ne svidja mozes izaci ,pozdrav .

42 minutes ago, bambi. said:

da sam ja imao priliku prezentovati i zavrsiti citavu pricu o Nathan Saundersu prvom serijskom ubici Los Santosa, onda bi valjao ovako je za muski polni organ, znate vec sta ocu da kazem, samo ne smijem precizirati da me ne banuju opet, posto evo vec koliko sam ovdje, ove 4 godine na severu sigurnu kad saberes sve, imam 2 ipo godine radnog staza van foruma.

ripppppppp nejt saunders

• Neuer Benz, neues gold, dafur braucht man papier
  • On 9/17/2022 at 7:36 PM, Jovicich said:

Skill Arena RP prica je bolja ,iz razloga jer nema toliko dmera ko ranije a i dalje nas ima rpera :)

Bogami tesko brate dolaze likovi i izdamju bogha u nama dok radimo rp ):

• 3 hours ago, vujkela said:

Smetati livas klub brate ne vidim problem.

• On 9/17/2022 at 9:17 PM, Milorad_Dzombic said:

U potpunosti se slazem brate.

2 hours ago, Rashard_Brackett said:

sto disrespect prema mn

Ti si izuzetak bro, ne odnosi se na tebe vec na doticne.

58 minutes ago, __elitni said:

Smetati livas klub brate ne vidim problem.

Izvini travaru i vodjo elite. 👉👈

• Like 1
    2 hours ago, bambi. said:

nije nejt otisao daleko kada se vrati nastradace neko

zelimo nejtov comebackkkkkkkk

• On 9/17/2022 at 8:48 PM, Ralke said:

Da jer ima sve vise dmera koji upadaju ometaju rp itd zao mi je 😞

• 11 hours ago, vujkela said:

Ti si izuzetak bro, ne odnosi se na tebe vec na doticne.

Izvini travaru i vodjo elite. 👉👈

Nista vujkelice 👉👈

Just now, bambi. said:

ako Bog da i nedelja sveta, Nejt ce Los Santosom da seta.

Hajd u novinare rpat batemana i ramireza

9 minutes ago, bambi. said:

🙂

novinari propali čim kad je luks_lykan primljen no hejt❤️

35 minutes ago, bambi. said:

nemoj biti glup, kakve veze ima to sto su propali novinari sa ovim svim

Nema nikakve, zezam se malo 

• Create New...