Jump to content

Pinned Random diskusija

Recommended Posts

diste ludi rperi ajde zanima me par stvari

• kako bi se po vama mogao popraviti rp?
  • gdje su svi ti silni rperi koju su trazili da se dozvoli skinhed rp pa ih sad nema kad je dozvoljen?
  • kakvo misljenje imate o mjesanju engleskog i balkanskog u rp komandama?
  • zasto su igraci nadobudni i igraju za svoju dobit umjesto za dobit kolektiva?

ne prozivajte se medjusobno, ne prozivajte rpeove, ne prozivajte njihovog vodju i dajte mi konkretne odgovore

https://www.sarp.gg/forum/topic/985018-random-diskusija/

• Neuer Benz, neues gold, dafur braucht man papier
  • diste ludi rperi ajde zanima me par stvari-Lud sam u rangu babinog pirea

• kako bi se po vama mogao popraviti rp?-Po rl dogadjajima itd da ne nabrajam ..
    • gdje su svi ti silni rperi koju su trazili da se dozvoli skinhed rp pa ih sad nema kad je dozvoljen?-U misijoj rupi (:
    • kakvo misljenje imate o mjesanju engleskog i balkanskog u rp komandama?Bolje da stave jedan jezik ali naviknes se vremnom uglavnom lose je
    • zasto su igraci nadobudni i igraju za svoju dobit umjesto za dobit kolektiva?Da bi dobili nesto na serverui da ih primeti neko od vodja

ne prozivajte se medjusobno, ne prozivajte rpeove, ne prozivajte njihovog vodju i dajte mi konkretne odgovore

@Tvrtko_Rimac

• Like 1
    https://www.sarp.gg/forum/topic/985018-random-diskusija/#findComment-5293212

• Popravio bi se RP samo kad bi uveli RP world na serveru.

U tom trenutku kad je dozvoljen je bio koriscen baš dugo, dolaze nove ideje.

Engleski u me i do radnjama je ne potreban.

• Like 1
    https://www.sarp.gg/forum/topic/985018-random-diskusija/#findComment-5294870

• Ono što želiš, to će se sigurno ostvariti!
  • Sad cu ja da vam kazem kolektivno misljenje o danasnjem RP-u 

Pre svega sto meni bode oci, a to je sam sistem LAW org ( Pd,Sheriff,Fbi ) 

Znaci na svakom drugom serveru PD je dosta, dosta aktivniji od PD-a na SkillAreni..

Treba pod hitno izbaciti sistem ( radio kodova ) ono na /r kao da najavis patrolu i ta sranja, to je potpuno glupo i malo teze da se nauci za ljude koji prvi put igraju na serveru

Kad udjes na forum npr za PD, Fbi bukv ne znas gde da gledas kad udjes, pola stvari ispisano na engleskom i sve imesano

Zbog cega je PD propao na Skill Areni - Zbog samog ucenja Manuala i tih glupih pravila, PD jednostavno treba da juri sve igrace na serveru sa WLom, a ne tamo neke crnce po setovima...treba da se aktiviraju i Admini da prate PD ( npr udju u org i da gledaju ko kome daje wl i da specaju posle toga ) 

Sistem pljacke: O ovoj temi me i sramota da pricam, kada neka org radi pljacku, dolazi skroz deseta org da sprecava pljacku...a ne PD...problem je u tome sto je DM navladao ovim serverom i RP je mogu slobodno reci ugrozen...

Sto se tice Ballasa i GSF ( i ostale bande ) nemam tu nista da dodam oni su u svom svetu ali su i ugrozeni previse ( od trolera i dmera ) 

Ovo sto sam napisao za LAW org, nije poboljsanje RP-a ali je jednostavno tuzno da takve org propadnu, od 400 igraca proseka na serveru u sve 3 org  ima daj Boze 10 clanova... 

Treba izbaciti ceo sistem radio kodova i tih sranja, i jednostavno da se PD aktivira i rascisti od toga..

Sta vi mislite vi na ovo?

• Like 1
    https://www.sarp.gg/forum/topic/985018-random-diskusija/#findComment-5294909

• 3 hours ago, Micro said:

Sad cu ja da vam kazem kolektivno misljenje o danasnjem RP-u 

Znaci na svakom drugom serveru PD je dosta, dosta aktivniji od PD-a na SkillAreni..

Treba pod hitno izbaciti sistem ( radio kodova ) ono na /r kao da najavis patrolu i ta sranja, to je potpuno glupo i malo teze da se nauci za ljude koji prvi put igraju na serveru

Kad udjes na forum npr za PD, Fbi bukv ne znas gde da gledas kad udjes, pola stvari ispisano na engleskom i sve imesano

Zbog cega je PD propao na Skill Areni - Zbog samog ucenja Manuala i tih glupih pravila, PD jednostavno treba da juri sve igrace na serveru sa WLom, a ne tamo neke crnce po setovima...treba da se aktiviraju i Admini da prate PD ( npr udju u org i da gledaju ko kome daje wl i da specaju posle toga ) 

Sistem pljacke: O ovoj temi me i sramota da pricam, kada neka org radi pljacku, dolazi skroz deseta org da sprecava pljacku...a ne PD...problem je u tome sto je DM navladao ovim serverom i RP je mogu slobodno reci ugrozen...

Sto se tice Ballasa i GSF ( i ostale bande ) nemam tu nista da dodam oni su u svom svetu ali su i ugrozeni previse ( od trolera i dmera ) 

Ovo sto sam napisao za LAW org, nije poboljsanje RP-a ali je jednostavno tuzno da takve org propadnu, od 400 igraca proseka na serveru u sve 3 org  ima daj Boze 10 clanova... 

Treba izbaciti ceo sistem radio kodova i tih sranja, i jednostavno da se PD aktivira i rascisti od toga..

Salzem se sa Microm u potpunosti  za LAW organizacije

• Like 1
    https://www.sarp.gg/forum/topic/985018-random-diskusija/#findComment-5294985

3 hours ago, Micro said:

Sad cu ja da vam kazem kolektivno misljenje o danasnjem RP-u 

slažem se

• Like 1
    https://www.sarp.gg/forum/topic/985018-random-diskusija/#findComment-5294994

On 10/11/2022 at 11:22 PM, Tvrtko_Rimac said:

diste ludi rperi ajde zanima me par stvari

• kako bi se po vama mogao popraviti rp?
    • gdje su svi ti silni rperi koju su trazili da se dozvoli skinhed rp pa ih sad nema kad je dozvoljen?
    • kakvo misljenje imate o mjesanju engleskog i balkanskog u rp komandama?
    • zasto su igraci nadobudni i igraju za svoju dobit umjesto za dobit kolektiva?

1 Brate sto se tice popravke RP-a od toga nema nista, jer nema vise igraca za neki "kvalitetan" RP nije ga bilo ni kad je bilo 1000/1000 a ne sad sa 300 igraca.

2 Nisam bas upucen toliko u taj skinhed RP ali mislim da su samo pogresni ljudi trazili.

3 Nema logike mesati 2 totalno druga jezika u 1 komandi ako ne znas engleski bajka pisi na "Balkanskom"

4 Zato sto svako gleda sebe da unapredi, a to sto kolektiv je otisao u tri lepe nikom nista.

Ovo je samo moje misljenje ako se neko ne slaze okej postujem.

Nisam neki RPer koji je 24/7 na kompu cak sta vise udjem 1 u mesec dana na forum da vidim sta ima i to je to.

• Like 1
    https://www.sarp.gg/forum/topic/985018-random-diskusija/#findComment-5295688

• Create New...