Jump to content

Locked Night Street Race.

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: @Hamex_Cappone. @Raw

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): @Omerka @Villie_Dviar sa clanovima, @Lean @Felix_Wolf @Replay @Mihajlo_Jovcic @Dripac. @Frank Russo @Kadovic @Dequinn_Teller i svi ostali koji žele.

1.3 Naziv RP Eventa: Night Street Race.

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY):  3.11.2022.

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu):  friday-night-street-racing-dominion-raceway.png

1.6 Dodatne OOC informacije: Event se održava na sevilla parking lot u 22:30 četvrtak, svi mogu doći koji žele

300px-PlayadelSeville-GTASA-freeway.jpg

1.7 IC priča: Par momaka iz istočnog Los Santosa su se dogovorili da nakon dužeg vremena u Los Santosu organizuju ilegalni street race, počeli su širiti obavjesti i davati plakate širom East Los Santosa pa prema jugu, a lijepili su plakate samo po nekim mjestima gdje nema toliko policije, kao što je npr Las Collinas, Las Flores, Ganton, Jefferson, Sevilla itd.

16 hours ago, Villie_Dviar said:

Ja ne mogu da dodjem al ce dodju moji clanovi na ra vno

Da dodjes ne mozes a da se alkoholises mozes sramota

4 hours ago, Hamex_Cappone. said:

pokušali ste i jučer i prekjučer, ali izgleda da ovi trkači imaju brža auta od premiera :d  🤣

Samo zapamtite da Premier sustiže Sultan, vrlo jadno 😝

20 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

iskreno se nadam da sam tu da vidim izvedbu ovoga 

najjacu glavu ne taguju medju ucesnike

btw mzd banem ako se nadje vremena

ICly sam vas izgubio nakon sto je SD poceo potjeru kod Seville, karakter mi nije uspio ispratiti gdje idete dalje, a OOCly sam vas vidio da jos dalje RPate.

Okej event valjda, steta sto je vecina bila u grupi organizatora i malo je bilo igraca van Vagosa.

Nije bilo lose, mada sam ocekivao vecu ekipu jedini sam bio iz moje organizacije tu. 

ali bio sam na kraju kao traka tako da nisam nista upratio sto je poceo prvi race, tahoma crna pobedila odma iza njih policija i tu sam izgubio svija.

6 minutes ago, Almir_Capone said:

Nije bilo lose, mada sam ocekivao vecu ekipu jedini sam bio iz moje organizacije tu. 

ali bio sam na kraju kao traka tako da nisam nista upratio sto je poceo prvi race, tahoma crna pobedila odma iza njih policija i tu sam izgubio svija.

Posle se odrzao Circuit race.

nema veze, za to nisam znao nisam upratio dok ste bezali ja jurio moja kola posle vas nisam nasao vidjao tahomu crnu kako bezi i tjt. ali sve u svemu nije bilo lose ❤️

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...