Jump to content

Locked Pinned Featured [ 2023 ] Zahvalnica MEGATHREAD

Recommended Posts

• hoodie kamuflaž, mirišem na Amouage
  • "Who finds a friend find a treasure"
  • Da ne nabrajam sve  i da slucajno ne zaboravim nekog veliko hvala ekipi iz Elitne gospode,Dzentlmenima i ostatku BCC ekipe,volim vas sve :D❤️ 

Edited by Gabrellone.

@Deity @Xunder @Nemac @Stefan_Casteelo @Tvrtko_Rimac @Milivoje @Sava @Nemanja @Anastasija. @Hrušev @Blayz @Hamex_Cappone. 

Izvinite ako sam nekog izostavio !!
    Sretna vam svima nova godina, da je proslavite u familiju u srecu, zdravlju i veselju !!

@Jimmy Banxinho @saucedup @RACA  @weedscoff @nightcrawler @Gorda.RAMRAMOVIC @Dripac.@DRIPAC TKN = braca moja ludja od klikera

I naravno @Pavle_Corlleonee

Edited by Bravon_Neal
  • Sve sa stilom i elegantno.
  • @Tref, @Mr.Aleksa, @Optimus^, @Djolenzy., @Enny, @Agent, @Rocker, @Marijan; a posebno @Scarlxrd.

Ovo su mi drage osobe koje su mi ulepsali ovu 2022. godinu i hvala im na tome ❤️

Edited by Preduzetnik

@Yole @Veki_Corleone @Obax @Anthony_Bergeron  @Jevrozim_Konjojahic @Harden @Ubbe. ima jos brace al ovo je bas bas ❤️

Edited by Querty_Mexicanos.
  • 𝒔𝒑𝒆𝒌𝒕𝒐𝒓
  • Ndms tagovat sve posto je polovina ljudi prestala igrat ili ih se nmg setit ali ukratko:

@martinn @Villie_Dviar @Luxy_ @Manee @Kenneth_Brooks @Danilo_Bojcetic i @Bravon_Neal ako je covek jos ziv

Evo ja bih da se zahvalim jednoj ekipi koja mi je ulepsala ovu godinu, hvala svima sto ste bili tu ❤️

@Reky @Ministar. @Kobac @Stefan_Casteelo @Deqavious_Clayton @Deft @Zivko @martinn @Pavle_Corlleonee @Nemanja_Divac @Dusan_Zaric.(Malo si bio tu u Vagosima ali eto bio si tu :D) @Lamar_Washington @Principes.@Legenda @Zota @Ronin @Mile_Trepca @Kenneth_Brooks@Infant Cuh @Vokica_Ilic. @Huero_Buff@Metalac. @matkezza. @Jeffrey_Corleone @Abdu_Sa i jos par momaka koji nemaju forum, ako sam nekog izostavio izvinjavam se ❤️ 

• • kill em with kindness •
  • Samo sam zelela da pohvalim ceo ovaj community koji traje vec godinama i na kom sam provela dosta vremena. Moj neki '' gejmerski '' pocetak je bas bio na Skill Areni kada su postojali 1.6 serveri davno, upoznala sam dosta ljudi kojih se i dan danas secam bilo je lepih trenutaka, meni licno dragih. Nadam se i zelim da ovaj community opstane sto duze jer smatram da je jedan od kvalitetnijih koje imamo. 
    Sto se tice sampa smatram da ima dosta kvalitetnih osoba koje odrzavaju sve ovo, nije samo staff zaduzen za ovaj community vec i sami igraci koji odrzavaju u zivotu ceo ovaj community. Nadam se da ce i tako ostati, nemam koga da tagujem svi ste vi zasluzni sto ovo ovliko traje i drago mi je da sam deo toga. 

ZELIM VAM SRECNU NOVU GODINU I PUNO ZDRAVLJA, PA DA SE DRUZIMO JOS MNOGO GODINA ❤️ ! 

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 14 minutes ago, girlpower said:

Samo sam zelela da pohvalim ceo ovaj community koji traje vec godinama i na kom sam provela dosta vremena. Moj neki '' gejmerski '' pocetak je bas bio na Skill Areni kada su postojali 1.6 serveri davno, upoznala sam dosta ljudi kojih se i dan danas secam bilo je lepih trenutaka, meni licno dragih. Nadam se i zelim da ovaj community opstane sto duze jer smatram da je jedan od kvalitetnijih koje imamo. 
    Sto se tice sampa smatram da ima dosta kvalitetnih osoba koje odrzavaju sve ovo, nije samo staff zaduzen za ovaj community vec i sami igraci koji odrzavaju u zivotu ceo ovaj community. Nadam se da ce i tako ostati, nemam koga da tagujem svi ste vi zasluzni sto ovo ovliko traje i drago mi je da sam deo toga. 

ZELIM VAM SRECNU NOVU GODINU I PUNO ZDRAVLJA, PA DA SE DRUZIMO JOS MNOGO GODINA ❤️ ! 

Hvala ti sto si bila uz nas svih ovih godina

Prvenstveno želim da se zahvalim u ime @Deity što sam obogatila skill arenu svojom pojavom i izjavim iskreno žaljenje onima koji nisu imali priliku da razgovaraju sa mnom.

Želim da se zahvalim @Obradov1ch. i @Bomber, za njih i život dajem!

@Steph_Marrick i @Ralphy, jedne od najdražih osoba sa skill arene.

@Walter_Boss, @Zemunacc, @Guster @Ivanko , @Ekser^, @Zeko., @Micro, @Hicmi, @Mikleni@Hogwarts, @Lemy, @Kum, mojoj ekipici sa ts3.

@Smicalo, @Johny_Depp momci, sjajni ste, ali posebno obožavanje za ovu osobu @Johny_Depp

@Floric, @Sale Z, @buntai, @matori, @Dusan_Ribicc@rama @Diego., @Pavic, @Pelee mnogo gotivni.

@Limar.najkorektnija osoba na koju sam naletela na skill areni.

@Aurora, @Anastasija. respect za ove devojke.

Takođe želim da izrazim zahvalnost i sledećim osobama:

@Ajdin što bi Šako rekao: „Nedostaješ“.

@Rista. nadam se da ti nedostaju naše besede.

@Soren. bilo je lepo dok je trajalo.

@Limma hvala za svaku izjavljenu ljubav.

@Yamato hvala što si me proslavio, bez da smo to znali.

Želim vam najsrećniju i najuspešniju godinu do sada!

Edited by Princess_Ozzana

Da se ne zaborave legende Skill Arene, Jure Dalmatinac i Gujdic Kobasicni, ne znam dal imaju forume. I verujem da ne postoji osoba koju njih dvojica nisu trolovali i iznervirali. poz za bracu

Nemam mnogo sta da kazem a da se ne ponavljam svake godine.

@Omcikus @Noki @Deity @Sava @Edin @Marozza @Ahil🌙 @Vladimir_Tsunami @Nexus @Kika @Ray @Nemanja @Rista. @Mire @Ralphy @Airwaves @Qwerty @Canja @Smicalo @Infiniity @Ogisa. @Anastasija. @Tref @Limma @Mr.Aleksa @Rouzz @Aurora i jos dosta osoba (da ne bih pisao do sutra), ly all ❤️

Veliko hvala high staffu, admin timu, gm timu, ac timu, igracima itd. koji cine ovu zajednicu najboljom vec dugi niz godina, big love!

2 hours ago, Lazar_Vacic said:

@Uros_Vacic @Milenica  @Tihovic  @Peut @Deity @Noki @Forgiven @DOX @Noky___ @Muriq @Shaqiri @Celar @Rista. @Ralphy @Hejli @Tebrex. @Sava @Savke @Force @Mire @Mr.Aleksa @Yamato @Ajdin @Popov @Stepanovic @Davor_Dakii Ima vas jos al kad bih nastavio bilo bi 2 strane, hvala Vama i svim ostalim koji su mi ulepsali povratak na sa ❤️ 

Nista brat, uvek ❤️

22 minutes ago, Xunder said:

Nemam mnogo sta da kazem a da se ne ponavljam svake godine.

@Omcikus @Noki @Deity @Sava @Edin @Marozza @Ahil🌙 @Vladimir_Tsunami @Nexus @Kika @Ray @Nemanja @Rista. @Mire @Ralphy @Airwaves @Qwerty @Canja @Smicalo @Infiniity @Ogisa. @Anastasija. @Tref @Limma @Mr.Aleksa @Rouzz @Aurora i jos dosta osoba (da ne bih pisao do sutra), ly all ❤️

Veliko hvala high staffu, admin timu, gm timu, ac timu, igracima itd. koji cine ovu zajednicu najboljom vec dugi niz godina, big love!

:love:

Edited by Limma

@Deity @Xunder @Noki @Rista. @Celar @Edin @Enemy @Ajdin @Ralphy @Marozza @Lenox @Tref @Airwaves @Emilijq @Hejli❤️

@Amon @Unca @Sendekoviccch @Tommy @Bonaparta @Vardy @Qwerty @Mr.Aleksa @Mire @Nexus @Kika @Ahmed Corleoni @Endzi @Rule.

@DOX @Rocker @Agent @Inaisvili @Freak @Yamato @Metalac. @Omcikus @Smicalo @Reed @Laila @Optimus^ @Jhin @Scarlxrd @Dorijan^

@Tihovic @Razer @Hanzo @DOX @Daco @Sogli_Sogli @Olympic @Amar_Mrakic @Dimke @Gargamel @comi.187 @Shuti @Aca_Micro @xyzian420__ @Kristina_Ilic

Ja se stvarno izvinjavam ako sam nekoga zaboravio, ali stvarno vas ima mnogo... uglavnom Srecna vam nova 2023. da ste svi zivi i zdravi i da se druzimo jos dosta godina, i da ova zajednica ostane jos dosta dugo i da svi ostanete takvi kakvi ste, ne znam sta bih vise mogao da kazem, provedite svi najbolje sto mozete novu godinu, i hvala svima za sve. #LYALL<3 #SANUMBERONE! 

Vec sam napisao jednu ali ovaj gospodin zasluzuje da ide posebno @Sedlarevic

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...