Jump to content

Locked Pinned Featured [ 2023 ] Zahvalnica MEGATHREAD

Recommended Posts

• Too late to die young
  • ʟᴏᴠᴇ ɪꜱ ɴᴏᴛ ᴀ ꜱᴀꜰᴇ ᴡᴏʀʟᴅ 💜
  • @Kasapovic @Kaca @Ana @Ina @Anastasija. @Robert @Hanzo @Pili @Endzi @Xenon @Smks @saijan. @Laurence_Zakheaew @Zakhaev @hjuki @blayze :( 

Hvala svima koji ste bili tu i na neki nacin ulepsali ovu 2022. nadam se da cete i ove godine biti tu i da cemo jos dugo prozivljavati momente u predstojecim godinama :love:

▫️Stari prijatelji koji se nikada ne zaboravljaju:

@Emperor @Bajevic @Slatkar @Kec @Omcikus @Haris_Mahmutovic @Hesoyam @Axe @Ana. @Diksy

▫️Ekipa za letovanje: 

@Agent @Rocker @KNOTTY^ @Ahmed Corleoni @Zeko. @Felooo @Limma^ @Nikolq @Smicalo @Josipovic @Vokica_Ilic. @Bertonja @Reed @Nicolas_Claxton @Tref @Meltsazh. @Fiora @Adriel

Takodje ovim putem želim čestitati novogodišnje i božićne praznike svim onima koji slave. Ako sam nekoga zaboravio, nije namerno.. Sve vas volim!image.png

Edited by Dorijan^

Veliko hvala braci koji su mi obelezili jedan deo ove godine iako nisam vise toliko aktivan na serveru..

Veliko hvala:

@Bocaa brat moj jedini, volim ga kao rodjenog brata

@Profesionalaclegenda moja, moja najveca podrska na ovom serveru

@Amcokidara moja, ljubi ga brat

@Uki_Makarov brat moj beocinac BCN DRILL :D 

@Pili jedan od najjacih likova na SA iskreno

@Preduzetniklegenda koja me je ubacila u gm tim ❤️ 

@ElaJedna mnogo mnogo dobra osoba  ❤️

@Petar_Lopezbratina moja sa kojom se nisam cuo jako dugo ali nadam se da ce biti prilike 

@Optimus^legenda,  iz kakvih me sve govana izvukao bicu mu zauvek do neba zahvalan, jedan od najjacih vodja gm-ova ikada ❤️ 

@Rayder_Rosebratina moja malaa, nismo se dugo culi ali nadam se da cemo se cuti opet nekada :D 

SRECNA NOVA GODINA DRUGARI ZELIM VAM SVE NAJLEPSE ❤️❤️

KAO I SVAKE GODINE ASD ❤️@Ray @Nemanja @Necas @mladja. @Mladen @Lošmi@Makarije  @Ivan - a gotivim i tebe na neki nacin ali nekada si stv ono ... @Aleksandar osoba koja mnogo nedostaje 🥺❤️  

ONDA MOJA LEPSA POLOVINA @Marija ❤️

EKIPICA ZA CS ❤️ @Marozza @Joxa @Noki @Xunder 

Jedina koja je ostala iz grupice 222  @Aurora ❤️

Pa ekipica l9 @Keki@Pqky @Ibiza ❤️

@Tref @Hector @Gladovic  @memento mori ❤️❤️

@Sava moj najveci brat ❤️❤️❤️ 

Edited by Canja
  • Pogled leden, snimim keš ko rendgen
  • Pogled leden, snimim keš ko rendgen
  • On 12/30/2022 at 1:58 PM, Vardy said:

@Milorad_Dzombic @Hanzo (Banjalucani ❤️ )   @Slavko  @.Queen. @Inaisvili  @Stosic_Corleone @Ena @Hazze @Limma @Celar @Mr.Aleksa @Reed @Airwaves  @Profesionalac @Dandelion  @Hamex_Cappone. @Floric @Bruno^ @Bonaparta

@Marijan(obraz)  @aćim @Stefan_Casteelo @Kasapovic @Hector @Sava_Corleone @Zakhaev @Uki_Makarov @Ristic

Mozda sam nekoga zaboravio ali je to vecina,bilo ih je nekada vise ali to njima  na obraz i cast ide,treba ostati covek i ovde i na ulici. ;) :) 

❤️❤️

Zahvalan sam ovim ljudima ne samo za ovu godinu nego vec par godina u nazad sto su mi ulepsali igranje na serveru i sa kojima sam proveo dobar deo mog igranja na serveru, hvala vam svima ❤️ 

@Ramo @Obradov1ch. @Psihoaktiv_Trip @Markoni @The_Radulovich @Gargamel @Djurovic @Zivojinovic @Airwaves @Laila @Magic @Villie_Dviar

@Gladovic @Lalic legendu ovog servera. @Krsman @Cvijovic @Shredder @Cofi @Mihajlo. 

izvinjavam se ako sam zaboravio nekoga, ne moze se covek setiti u jednom trenutku 50+ ljudi prosto je nemoguce... Sretna Nova godina svima, da vam se ostvare svi ciljevi koje ste zadali tokom godine, Pozdrav !:hi:

2 hours ago, Canja said:

SRECNA NOVA GODINA DRUGARI ZELIM VAM SVE NAJLEPSE ❤️❤️

KAO I SVAKE GODINE ASD ❤️@Ray @Nemanja @Necas @mladja. @Mladen @Lošmi@Makarije  @Ivan - a gotivim i tebe na neki nacin ali nekada si stv ono ... @Aleksandar osoba koja mnogo nedostaje 🥺❤️  

ONDA MOJA LEPSA POLOVINA @Marija ❤️

EKIPICA ZA CS ❤️ @Marozza @Joxa @Noki @Xunder 

Jedina koja je ostala iz grupice 222  @Aurora ❤️

Pa ekipica l9 @Keki@Pqky ❤️

@Tref @Hector @Gladovic  @memento mori ❤️❤️

:love:

• Jer se sreca opet vrti k'o refren
  • Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...