Jump to content

Locked Pinned Featured [ 2023 ] Zahvalnica MEGATHREAD

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 15 minutes ago, Aleksa said:

neka......;;..................(d1asf1vswe

miss you lepotice

• 𝐃𝐨𝐥𝐜𝐞 𝐟𝐚𝐫 𝐍𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞
  • @Lulac_Palilulac @Samir_Smajlovic @Wright @Jovicich @Strale. @Ryze @Miskovic @Stralex @Milan_Ilicic @Micro @Markoni @Sodi @Velja @Bajevic @Rajovic @Hanzo @Robert @Veselinović @Danijel_Suarez @Aleksa_Mladjenovic @Milos_Nikitovic @Selko @Bakir_becirovic @Borca_Beske @Danilo_Bojcetic @Jeffrey Jennings @Jizzy @Kasapovic @Metju @Misic @Ostrovski @pasalic.exe @_xeis_ @Metalac. @Tvrtko_Rimac @Zdravko_Koleginic @Tihovic @Vedad. @Vokica_Ilic. @Vojvoda @Stefan_Casteelo @Beretta. @Gale @Manojlović @Marek @Markoni @Mladen_Brekic @Smrkovic @memento mori @Matija_Savovic @Villie_Dviar @Sedlarevic @Hamex_Cappone. @Ca$h @Malone  @Pelee @martinn  @hjuki @Dora i ostali..

Ova momcadija mi je ulepsala igru na Skill Areni i hvala im na tome. 

Da se zahvalim i Wrightu koji me doveo na ovu zajednicu skoro pre deceniju

Mnogih osoba nema ali uvek su tu u secanjima. 

Srecna Nova 2023 Godina svima koji slave. 

Edited by Damir Besirovic

@Sino❤️ @Xunder @Airwaves @Mystically @Inaisvili  @Milosx_Bartek brat @Palikuca @Tref @Stefan_Deep  ❤️ @Pajke. 

@Preduzetnik  @Semso @Lenox @Mr.Aleksa @Pogba @Ivo_Jaster @Gargamel @Marozza

Izvinite ako sam nekog izostavio

Edited by Marijan
  • There are few of us but we are very strong
  • @Tamara hvala ti za sve🤍🙈, @Hanzohvala i tebi💗, @Milica @Ralphy @Jhin @La_Crl @Schulz @Castello @Scarlxrd @Cyber @Kaca @Tref @Edin @Wayne

Edited by Emilijq

@Marija @Xunder @Omcikus @Goldfinger @Deity @Aurora @Noki @Ralphy

I SAD NAJJACI GENG NA SKILL ARENI OBELEZILI SMO OVAJ SERVER U SVAKOM POGLEDU 

@Aleksandar ZIVIS !!! @jacky ZIVIS I TI NISI KRAO !!! @Ivan@Monchy @Makarije @Lošmi@Mladenn BRATU OBRISALI ACC  @Canja @Aleksa @randomness SNAJKA !!! @Mihajlo @manzuka @Necas @mladja. I NARAVNO JA @Ray  @Nemanja @Wright 

OVI OSTALI STO NISU U POST ZNACI DA STE NEBITNI KISS

SRECNA NOVA GODINA

Edited by Ray

@Micro - nolajfali timspik i geteja multiplajer

@Pelee - Kod tebe u VCF :D 

@Damir Besirovic - u FBI :D

@Deity - Lik koji je omogucio da se u slobodno vreme zabavim i upoznam sa dobrim osobama :D 

@Milorad_Dzombic @Hanzo (Banjalucani ❤️ )   @Slavko  @.Queen. @Inaisvili  @Stosic_Corleone @Ena @Hazze @Limma @Celar @Mr.Aleksa @Reed @Airwaves  @Profesionalac @Dandelion  @Hamex_Cappone. @Floric @Bruno^ @Bonaparta

@Marijan(obraz)  @aćim @Stefan_Casteelo @Kasapovic @Hector @Sava_Corleone @Zakhaev @Uki_Makarov @Ristic

Mozda sam nekoga zaboravio ali je to vecina,bilo ih je nekada vise ali to njima  na obraz i cast ide,treba ostati covek i ovde i na ulici. ;) :) 

Edited by Vardy
  • Ne vuci lava za rep, ako se plašiš da ga posle pogledaš u oči.
  • Samo ove tri osobe @kostadinov @Nexus @Kika, jedini pravedni ljudi, ostali pokazali pravo lice ! 

4 minutes ago, Cimbaljevic said:

Samo ove tri osobe @kostadinov @Nexus @Kika, jedini pravedni ljudi, ostali pokazali pravo lice ! 

A gde su ti baki one silne samperke 

Braća ❤️

@Deni  @Marijan  @Sino  @Inaisvili  @Medar^  @Riverdale  @Johnny_  i mnogi drugi...

Izvinite ako sam nekog izostavio i Srecna nova godina,da nastavimo da se druzimo😘

@Inaisvili @Kenneth_Brooks @Metalac. @Sandzaklija @Ronin @martinn @Muriq @Bonaparta - pravi ljudi srce za vas bracoo
     @Till_Weber @Rista. @Hrušev @Anell @Omcikus @Noki @Hanzo @Sani @Anastasija. Hvala na prilici <33
    Sry za sve koji su izostavljeni, hvala vam svima za odlicnu 2k22 ;D

Edited by Stefano_Walker

@Robilad_Najimod @Tobi  @Obax @Darknes Mexicanos @Djurovic @aćim @Aleksa @Anastasija. @Kaca @Cipa Corleone^ @Mc_Gregor @Pjevac. @Deity P @Celar @Extraction- Kolega! @Zakhaev @Xunder @LanMiller @Omcikus @Hazze @memento mori @hjuki @Smicalo @Ray @Nemanja i jos mnogo njih nemam vemene a  ni zivaca sve da kucama. Hvala sve najbolje!

Edited by Snezni

@Kaca ❤️ @Nikola Taskovic❤️ @Xenon @Zakhaev @Obax @Pop @Sergej @Kule @Insane @Djole @Veljas @Oudzi@Jack Palmieri @Marko Aleksic@Polic @Anastasija. @Sani @jedansedam @Shaman @Makarije @Ivan@Zivatin@saijan. @Dejan. @Vuchina @goust@Damir Besirovic @Mystically @Myth @Rasa_Durant@Psytrance @Dora @Cira_Sabac@Snezni @Optimus^@Pogba @Enemy  i jos mnogo ljudi, ako se setim nekog dodacu, ako ne znaju oni ko je to. Hvala vam za lepu 2022., druzimo se i u sledecoj naravno ( posebno hvala nekim ljudima koje sam tagovao, znaju oni ko su ❤️ )

Edited by hjuki

@Undetected@Terminator@Ultimatum@matkezza.@Gh_Np@Bajro@Senid@Shredder

ARMIRANI BETONI💪

Edited by Awerage
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...