Jump to content

Locked Pinned Featured [ 2023 ] Zahvalnica MEGATHREAD

Recommended Posts

@Kenneth_Brooks @Mulavdic@Kevin_Brown @Sedlarevic@__balog @memento mori @Hazze @Zakhaev @Huero_Buff

@Vokica_Ilic. @martinn

@Stefano_Walker @martinn@Smicalo@_xeis_@Metalac.@Jovkela_Sa@Jovicich@Muriq@Anastasija.@Sani@HanzoHvala na pruzenoj sansi za helpera

@Pogba afkerr uz njega naravno i @Enemy

@Tea debela

@Teea 

@Hejliivanoo

@milinkovic.katarina💛

@Aurora martooo 

To je to verovatno sam nekog izostavio

i @Deitybez tvog servera ne bi bilo moguce🙆‍♀️

i ceo VLA i LSPD koji su mi ulepsali igranje na SA

@Mr.Aleksa @Johny_Depp @Smicalo @Kruska @Frostdry

@Ogy @Pantela 

I cela cs 1.6 ekipaa❤

Posebni

@J O V K E L A

@Princess_Ozzana

@Wright

@Zdravko_Koleginic

@Kukson

@Tvrtko_Rimac

Edited by Bomber
  • mama por favor no habla puerta policia
  • Prevenstveno se zahvaljujem @Deity & @Xunder sto su napravili zajednicu te pre skoro pola decenije sam zaigrao ovde. Zahvaljujem se@Stefano_Walker @Stefan_Casteelo @Lorenzo_Vespucci @Pedja_Corleone @Metalac. @Giussepe_Watts @Rista. @Celar @Limma @Anthony_Bergeron  @Ekisa^ @Villie_Dviar @Damir Besirovic @Pelee @Kayevic. @Kenneth_Brooks @Karlo^ @Hanzo @Zota @Cyrex @Wright @Bomber @Ricky_Castelo @Aleksandar_Edwards @Sedlarevic @Enga @Isiah_Norman @Chaquille_Byrd @Jovicich @Strale^

takodje moja kerina @Nikola Bikovic

na ulepsanim godinama ovde i takodje Srecna nova godina. Sporcki poz.

Edited by martinn

Ovu godinu su mi zabilježili, @Villie_Dviar brat, @martinn kid :P@Radojcin , @Omerka , @Nemac brat moii, @Dzoni_Castello nez mu ime al pronat će se, @Stefan_Casteelo legenda moja ❤️, @Metalac. normala, @Edin i njegov bot za pjesme hahahah, @Hector, @Celar, @Tommy aa ljubi roka, @Xenon , Sajan :D, @Lucifer, @Synergy, @Dokic, @Manojlović brat moj ❤️, @Tobi  , @Spartanac, @Ray , @Tvrtko_Rimac ❤️, @Grujicic brat don tombaka :D, @Hanzo, @Scarlxrd, @Avenger., @Mire@Vokica_Ilic., @Ancho vođo, @Robert majnkrafter bruda, @Kristijan, @Marijan, @Aleksa, @Smicalo bratee!

Izvinjavam se ako sam koga izostavio, dugo bi trajao spisak ali sam nabrojao par osoba koje su mi pale prve na jezik...

Posebno hvala @Deity i @Xunder za održavanje servera i sve pohvale na vlasnike, kao i za čitav Staff Team..

Edited by Luxy_
  • Nema nazad,samo napred,nema pazi samo gazi!!
  • jedan jedini @Taliban 💪 sta god bi napisao malo je ........

• Legendary Aztecas' Leader
  • Pozdrav ekipa , evo prodje i ova godina jako brzo. Ove godine sam upoznao tokom mog 5-tog liderstva mnogo ljudi , i to dobrih ljudi.

Svima zelim da Novogodisnje i Bozicne praznike proslave u sreci , zdravlju i veselju.

VCF kao i DR su mi ulepsali samp , kao i dosta ljudi i previse mi je drago zbog toga i hvala im.

Jos jednom , sretna Nova Godina svima sve najbolje vam zelim u zivotu , puno srece zdravlja a i uspeha. Svako dobro ekipa! ❤️

@Cvijovic @Eagle @Markoni @Dusan_Ribicc @Rista. @Princess_Ozzana @Tatjana_Castello @Damir Besirovic @martinn @denka @Obradov1ch. @Yole @Pajke. @Ramo @Copyright @Magic@Ancho

❤️❤️

Edited by Pelee
  • Una palabra non dice nada
  • @Optimus^ @Steph_Maverick @Celar @Castello @Koma @Anell @Tupac. @TRANSPORTER @Savoy @Mrvic  @Hidic  @Daco

❤❤❤

Edited by Alaric

@Kasapovic brat moj jedini, ma ja ba... @Medar^ komsija :) @Anastasija. @Hanzo @Strale. @Bomber @Floric @Beretta. @Patrik @goust @Hazze @Malone @Vladimir_Tsunami @Zakhaev

to su ljudi s kojima sam stvarno provodio najvise vremena, doduse s nekima vise s nekima manje, ali eto, tu su :D

hvala svima na svemu u ovoj godini, potrudit cemo se da sljedeca bude jos bolja, ali definitivno se svi mozemo sloziti da svake godine tagujemo sve manje i manje ljudi, nazalost. :/

sretno svima u 2023. :D

@Nathan_Johnson. @Ilija_Corelli @Milovanovic_Nemanja kao i ceo vla ljubi vas brat i hvala vam na pruzenom RP-u

@Kobje fala brt  na tome sto me prozivas i  obaras i tebe ljubi brat

I da se ne zaborave najjaci mc na srw @Kevin_Johnson. @Petar_Manic @Jackson_Teller 

Sve koje sam tag i one koje nisam a koje su deo moje organizacije srecni praznici ❤️

Edited by Kevin_Brown

@Ljave. @Reedbilo je lepo @martinn @Debelii @Neso. @Marozza:love: @Teea @Hanzo

@Hector <3, @ZakhaevFala što si me banovao ❤️

@EdinHvala ti za sve što si mi dao od tsa i svega znaš i sam ❤️

@Bonaparta @Limma @Pavic❤️

Poz braćo (__elitni)

Edit: @Daco @Tesic@Mr.Aleksa @Anell @Yamato @Hejli @Endzi @Strale. @Deity @Goldfinger @Xunder  Posebni ste :love:

Edited by elitni
  • Ορθόδοξοι αδελφοί
  • 10 minutes ago, Kevin_Brown said:

@Nathan_Johnson. @Ilija_Corelli @Milovanovic_Nemanja kao i ceo vla ljubi vas brat i hvala vam na pruzenom RP-u

@Kobje fala brt  na tome sto me prozivas i  obaras i tebe ljubi brat

Sve koje sam tag i one koje nisam a koje su deo moje organizacije srecni praznici ❤️

ajde sjasi mi sa da te ne stavljam na lanac za dzabe

Edited by Kobje
  • no mercy no limit 🔪
  • 2022

@Yamato @Steph_Maverick @esko. @Mixy.@Ghacky@Gabrellone.@Pili@Zen@THC@Optimus^@Sino @Edin @Energy @Mystically @Airwaves @The_Radulovich @Lars_Sa @Ivanovich @Gehen @Vartolu@Zakhaev @Bomber@Wright@Dare Batina- Ima jos mnogo osoba, koga sam zaboravio srry edit cu ako se setim. Uglavnom hvala svima na ulepsanoj 2022 godini nadam se da cemo odrzati drugarstvo i bratstvo dugi niz godina. ❤️ 

I naravno @Deity @Xunder

Cela BCC ekipa da ne tagam pola sata.

@Marozza @Canja @Noki @OmcikusSupport Team 💙

Edited by Ogy

@Hejli  @Anell @Pavic @Endzi @Muriq @Pedja_Corleone @Ahmed Corleoni @Rouzz  @Freak @Vardy  @Ogisa. @Tebrex. @Alaric @Medar^ @Nemanja_Brkic @Strale.   Hvala vam sto ste bili tu :> 

Ne mogu se setiti sad svih > 

Edited by Tupac.
    6 minutes ago, Kobje said:

ajde sjasi mi sa da te ne stavljam na lanac za dzabe

<333333333333333333333333

@Bravon_Neal @jimy_banx @weedscoff @Dripac. @SelmirZivinice @Miralem_Speed @nathan saunders @ram banda jaka aij nam zabrani !! !  ! !

Swi moji su na uslovnoj!!!!

Edited by saucedup
  • 𝑀𝒾𝒸𝒽𝒶𝑒𝓁 𝒪𝓁𝒾𝓈𝑒
  • 45 minutes ago, Luxy_ said:

Ovu godinu su mi zabilježili, @Villie_Dviar brat, @martinn kid :P@Radojcin , @Omerka , @Nemac brat moii, @Dzoni_Castello nez mu ime al pronat će se, @Stefan_Casteelo legenda moja ❤️, @Metalac. normala, @Edin i njegov bot za pjesme hahahah, @Hector, @Celar, @Tommy aa ljubi roka, @Xenon , Sajan :D, @Lucifer, @Synergy, @Dokic, @Manojlović brat moj ❤️, @Tobi  , @Spartanac, @Ray , @Tvrtko_Rimac ❤️, @Grujicic brat don tombaka :D, @Hanzo, @Scarlxrd, @Avenger., @Mire@Vokica_Ilic., @Ancho vođo, @Robert majnkrafter bruda, @Kristijan, @Marijan, @Aleksa, @Smicalo bratee!

Izvinjavam se ako sam koga izostavio, dugo bi trajao spisak ali sam nabrojao par osoba koje su mi pale prve na jezik...

Posebno hvala @Deity i @Xunder za održavanje servera i sve pohvale na vlasnike, kao i za čitav Staff Team..

❤️ 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...