Jump to content

Locked Pinned Featured [ 2023 ] Zahvalnica MEGATHREAD

Recommended Posts

@Zaha @Djurovic @zin @Highlander @Trajković @LaV @Polic. @Don Lale 

Hvala vam na lepo provedenom vremenu, oprostite ako sam vam nesto zgresio i Srecna nova godina ❤️

• Sve je bilo kao san ona lepa, a ja mlad. 🐒
  • Gang

@mladja. prvi si bate

@Aleksandar - Izbrisali su te brate kao da nisi postojao a svi znaju da si posao zavrsavao najbolje od svih :D 

@mladenn - Igrali smo bate solo duo cim smo se upoznali al smo prekinuli kad smo videli koliko sam los jeb ga obrisali i tebe

@Lošmi - Smarao si me od prvog dana kad te upoznao brat al nema veze Neno

@AleksaP90 legend

@Ivan proklinjen dan kad sam te cuo na ts

@Makarijeau psovanje Boga next lvl nikad zaboraviti

@Wright السلام عليكم  brate moi

@Peskir Skidaj WOW ne zanima me brate

@Necas ma men devour player ❤️ 

@Mihajlo daj peri AWP be legendarni video

@Sava da se ne zaboravi ROE i stari staf

@Noki Neso te nije tagovao brate ali ja jesam, moramo igrat sad Gta V sto pre 

@Xunder nadm se da si spreman za revans u Rocketu bate

@Demir jedini Helper koji je ikad bio prihvacen za moderatora nadamo se da ce tako i ostati ❤️ 

@Snezni brat moj border  

@Keki mali bata

Zene

@Aurora nikad zaboraviti zvanje u 3 ujutru i blokiranje na viber

@Marija msm da tb najvise ovde od svih zena znam pa aj red je da te stavim hahaha

@Canja  auu toliko x smo se svadjali da ne mogu da nabrojim ali uvek smo pomagali jedno drugom

@Ninna najlepsa dev na SA 

@Kaca placem od dana kad sam ti setovao tog lokalnog moderator

@Fiora nisi nam odg na koji fax ides

@Sara_Knezevic udala se moja crna draga

@Ray od svih mojih zena tebe najvise volim ❤️ 

Edited by Nemanja

@saucedup @Bravon_Neal @weedscoff @Dripac. @Gorda. @jimi ilhan Banks @Jack Popoic @dejan bucan @Stefan_Andricc @Pavle_Corlleonee braca nikad jaca nikad ludja boss tajm i nasi vjerni klijenti 

Edited by nightcrawler
    17 minutes ago, Ralke said:

Hvala @mama @tata što me niste ubili zbog ove propasti

nema na cemu ❤️

@Marokanac @Anell @Gabrellone. @Ogy @Tref @Qwerty@Optimus^ @Lenox @Smicalo  @Tebrex. @Omcikus @Noki 

Hvala svima i Sretna nova godina ❤️

Edited by Vartolu
  • sunce i smrt se ne mogu gledati u oči
  • 1 minute ago, Medjedovic said:

@Laurence_Zakheaew Moj brat najjaci ❤️

FBI NACIJAA @Manojlović

@Omcikusnajpravedniji clan staffa  

@Anell

@Muriq

@Palikuca brt

@Tupac.

@__balog uveo me i objasnio sve o helperima prakticno, definitivno super lik

@Diego.

@Ahmed Corleoni super lik

Edited by Medar^
  • You can do impossible, just try.
  • @Limma brat

@martinn aj riki martine, brate shvati me

@Deity cacak univerzum

@Ralphy brat moj rossi

@Vardy ludak i po

@Mr.Aleksa moj najbolji editor, ne dam ga ni za sta

@Ajdin macor

@Andjelic kradljivac avatara

@Aurora nauci igrat lol

@Zakhaev pozdrav za gospodju

@Optimus^ TALENTI RODJO

@Tihovic vodzo ne daj se, direktor soon

@Steph_Maverick helikopter bomba

• She said, "Where we goin'?" I said, "The moon" 🌑
  • Persone koje su meni ulepšale i koje će mi možda i dalje ulepšavati igru su sledeće:

Prvo lepsa polovina kao i uvek:
    @Aurora Kada sam te prvi put upoznala mislila sam da nisi druželjubljiva osoba,ali ispostavilo se drugačije. Hvala ti za ovih nezaborvni  mesec dana možda i manje,želim puno sreće u sledećoj godini da ostanemo u takvom kontaktu.

@Emilijq- Nisam osoba koja mrzi,ali eto drago mi je da sam nabasala na tebe,svako drage ste osobe i meni je bilo zadovoljstvo družiti se s vama. Želim sve najlepše u sledećoj godini , ova godina neka ostane i neka se zaboravi. @Tamara

@Ttijana_Castello- Sve najlepse u ovog godini devojka za pamćenje,Sve najlepše u narednoj godini!! Ly <3  
    @Hejli- Gotivna nismo puno imali vremena,bice prilike nadam se sve najlepse !! 

Eto i ta muska polovina:

@Hanzo- Da li se seđaš kada si ušao rendom u kanal? :D  , Hvala ti što si mi dosta toga pomogao i pokazao velike stvari na Skill Areni!
    Dosta toga i samim tim upoznao s Tamarom i Emilijom. Mada eto nije trajalo dugo ali NO HATE , only good vibe!
    Što se tiče generalno tebe jako zanimljiva osoba, želim ti sve najlepše u 2023 godini,da ostvaris ono što nisi a planirao u 2022 godini !

@Jhin- Naravno druga osobica koju sam upoznala i  ostala u dobrim odnosima,dosta toga si učinio za mene i znam da ćes uvek učiniti nemam šta dodati sem da takav naš odnos ostane i u 2023 godini! , naravno malo i poboljšan od viška glava ne boli. Naravno dosta toga mora još da se poradi , sve ide otom potom zar ne?
    :) 

@Airwaves-  Žvakoooooooo, top lik i stvarno gotivan i sve najbolje ostani takav kakav jesi jer ti to zaslužuješ ,narvno svako ima i prednosti i mane koje trebamo da poradimo, sve ide svojim tokom za too treba vremena ali znam da ćeš uraditi. Drago mi je da si Head i još jednom čestitam!
    Lepa sećanja pamtim u 2023 tako želim i tebi!  <3  

@Marokanac- Top lik jako gotivan lik i stvarno gotiva , drago mi je i da sam tebe upoznala tako ludog ostani u takvim sećanjima! Kiss!!!

@Qwerty- Dođo smo i do tebe, gotivan lik i samim tim čudan ,ali dobro niko nije savršen, prošli smo dovoljno i ludo neko hajde nazvati nekom avanturom,

Što smo ugasili takav kratak kontakt  nemam blage ali u redu neka ostane tako ako ne možemo bolje od toga. želim ti sve najlepše u novoj godini. Da poradiš na sebi i svojim ciljevima, Sve najlepše see you soon.

@Lenox- da te ne izostavim gotivan lik nismo toliko se družili ali mislim da si gotivan lik.,hvala ti što si mi posudio bota hehehe, sve najlepše u narednoj godini.

@Ogy- Ako mislimo na istog ogija ,ako sam pogresila sorry ali dobar i gotivan  lik  maine assistent :D 

@Optimus^- Gotivan lik zanimljiv pomalo lud :D ,ali dobro uvek tu da nasmeje ! sve najlepse u novoj godini od srca !

@Tref- Sve najlepse  gotivan lik sve super zelim ti sve najlepse u sledecoj godini da ostvaris sve sto nisi u 2022 godini !!

@Rouzz Sve najlepese gotivan lik sve najbolje !!!

@Smicalo- Top lik sve najlepse ti zelim u sledecoj godini,gotivan lik zanimljiv ponekad malo vise zezas ali dobro ne zameram ti :)

@Floric- Lud lik i sve najepse i lepo putuj za kod nas !!!

@Diego._ sve najlepse u novoj godini dobar lik i pre svega iskren drug!

@Mr.Aleksa- Pre svega dobar vodja i prijatan priljatelj ostani tako i u 2023.

Sve najlepse u novoj godini,nova godina novi list papira,

zaboravimo sve ono sto smo bili u 2022 ,nova godina  samo sto nije stigla,zapocnimo je onako kako dolikuje!
    ZA sve koje nisam tagala zaboravila sam :)  
    VOLIM I LJUBIM SVE 

Srdacan pozdrav Kristina_Lambardo---->Kikachu------>Fiora
    🎅🤶

spacer.png 
    WELCOME 2023

spacer.png

Edited by Fiora

@Broz znas sve,Nevesinje Trebinje itd..

@Travis Stewart Novi Pazar nacelnik of PD soon

@Pandurov smrkanje kafe kroz 100din najjaci lik

@Sandzaklija blender trainee

Edited by John_Bauer

Posebno njima zelim da se zahvalim za sve @Ajdin    @tEo @Dejan. @Alfie ❤️
    @Blayze🐼❤️
     E sadd @Anastasija.beba💛 @hjuki❤️ @Xenon @Sani @Hanzo💕
    @Ballistic
    @memento mori @Mystically @Kivi @Ana @Emilijq @Tamara @Zakhaev    @saijan.🥬 @Dusic@Noki @Mickey @Sneznidedonja 

@Nemanja gori vodja nisi mogo budes:investigate:

@Jhin @Gale

hvala svima za sve❤️ (Ako sam nekog zaboravila sry) 

Edited by Kaca
  • "Life isn’t about waiting for the storm to pass, but learning to dance in the rain, finding beauty in the chaos, and growing through the struggle."
  • @Mire hvala za sansu ❤️ @Cimbaljevic NAJJACI VODJA GAMEMASTERA BREE @selim a da.... @Deitynel @Nikolq @Tebrex. @Ajke_Corleone - (PRAVDA ZA AJKETA)

@Kaca @hjuki @Xenon @Zakhaev @Ajdin @Noki @Edin @Ancho @Sani @Xunder @saijan. @Savke @Steph_Maverick @Sino @Dejan. @Dusan (i još par njih koji nisu bili tu često)

predivne osobe i ovu godinu su učinili predivnom, neki su tu i prošle bili, neki su novi al sve u svemu hvala svima koji su bili tu uz mene i za igrice i za ozbiljne stvari, volim vas puuuno i nadam se da ćemo se ovako tagovati i sledeće godine hahah :love:

Edited by Anastasija.

@Uros_Vacic @Milenica  @Tihovic  @Peut @Deity @Noki @Forgiven @DOX @Noky___ @Muriq @Shaqiri @Celar @Rista. @Ralphy @Hejli @Tebrex. @Sava @Savke @Force @Mire @Mr.Aleksa @Yamato @Ajdin @Popov @Stepanovic @Davor_Dakii Ima vas jos al kad bih nastavio bilo bi 2 strane, hvala Vama i svim ostalim koji su mi ulepsali povratak na sa ❤️ 

• Sve je bilo kao san ona lepa, a ja mlad. 🐒
  • 12 minutes ago, Anastasija. said:

@Kaca @hjuki @Xenon @Zakhaev @Ajdin @Noki @Edin @Ancho @Sani @Xunder @saijan. @Savke @Steph_Maverick @Sino @Dejan. @Dusan (i još par njih koji nisu bili tu često)

predivne osobe i ovu godinu su učinili predivnom, neki su tu i prošle bili, neki su novi al sve u svemu hvala svima koji su bili tu uz mene i za igrice i za ozbiljne stvari, volim vas puuuno i nadam se da ćemo se ovako tagovati i sledeće godine hahah :love:

dzaba tagujes DUsana nema lokalca

21 minutes ago, Sogli_Sogli said:

@Mire hvala za sansu ❤️ @Cimbaljevic NAJJACI VODJA GAMEMASTERA BREE @selim a da.... @Deitynel @Nikolq @Tebrex. @Ajke_Corleone - (PRAVDA ZA AJKETA)

1 hour ago, Amar_Mrakic said:

2 hours ago, Olympic said:

najvise volim bratine @Gladovic @Daco @Mystically @NemessiS @CarryGold @Obax @Nikolq @Smicalo @Diego.@Marijan @Limma @Yole @Mc_Gregor @Don_Fernandez Bratine Hvala Vam na lepoj 2022 godini ucinii ste mi nesto sto je lepo osmeh na licu :D bratine hvala vam na svemu ❤️❤️ ! !

3 hours ago, Ahmed Corleoni said:

Ly all!❤

• {SA} Server Admin
  • @Mika @Lazar_Vacic @Amar_Mrakic @ViniJR   @Deity  @Goldfinger @Shuti @Veselinovic. @Rocker @Agent @Pili

Sve najbolje za ove osobe ovde srecna nova godina praznici i sve ostalo ljubi vas DOX ❤️

Edited by DOX
    3 minutes ago, Nemanja said:

dzaba tagujes DUsana nema lokalca

da je zbog lokalca davnih dana bi prekinuli kontakt :d

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...