Jump to content

Locked Pinned Featured [ 2023 ] Zahvalnica MEGATHREAD

Recommended Posts

• simply the greatest
  • najvise @Rista. i @Mire za visestrukim pruzenim sansama u rpe timu i staffu

hvala svakom rpe kolegi koji su suradivali sa mnom, hvala svakom u lider teamu ko je bio vise puta sa mnom, gfx timu @Vladimir_Tsunami @Patrik 😘

svaki kolega helper, i svaki kolega admin/gm

da ne tagujem svakog posebno jer vas ne mogu sve nabrojat, pogotovo ne znam vase sve rp nickove

ly all

• Black Dragon Triads ❤️
  • 3 hours ago, Heineken said:

@oldBDT prepoznat će se, ako su još živi :D
    Sretna nova svima :) 

^

Sretna nova godina❤️❤️

Pre svega, hvala svima na lepim uspomena, many more to come😄

@Gale @Stanke @Kadric @Myth @Pjevac. @zin @Mickey @Maid Bratex @Paulaner_Munchen @Obax @Tobi  @Cipa Corleone^ @Vida. @DaliboR Postar @Valerij_Legasov @Snezni @Mire_Mecap@Janker @Popaj.

Edited by SkankY
  • [SA] Vodja Bravara
  • @Tatjana_Castello seka moja najdraza , sve najbolje u zivotu  ❤️ 

@Corleone.     @Kjkszpj.   respect za bracu ;)  ❤️ 

@Marijan brudaa zivio ti meni  105 pa opet ❤️ 

@Deity bruda, sve najbolje  i za zaslugu koju si mi ucinio ove godine,  (vracanje e - maila ) ❤️❤️ 

Edited by Nodze_Levic
  • What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 8 minutes ago, Nodze_Levic said:

@Tatjana_Castello seka moja najdraza , sve najbolje u zivotu  ❤️ 

@Deity bruda, sve najbolje  i za zaslugu koju si mi ucinio ove godine,  (vracanje e - maila ) ❤️❤️ 

❤️

@Riverdale @Stosic_Corleone @Nikolq(Nismo te prepoznali Maraš) @Sendekoviccch @InaisviliFire Chief! ❤️ @SHARKEljubi te brat Mare! @martinn@Lazar_Captain. vraćaj se što pre Captaine!!!!!! @Alfieljubi te brat u oko Kameni, @Stepanovic i zadnje pa muško @Trefpoz CKeru ❤️

Edited by Razer
  • What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 3 hours ago, acKo said:

@Deity❤️

falis nis

Sve ovde nekako mi jednostavno da ne odugovlacim : @Celar @Mire @Mihajlo_Tons@Aurora @Edin Vodja ❤️ @Hanzo @Damir Besirovic @Airwaves @Mr.Aleksa @Xeon @Nikolq @Deity @Ralphy @Tref @Optimus^@Vardy @Ivo_Jaster@Vardy @Mc_Gregor @Lazar_Vacic  @Sava @Smicalo @Gladovic @Danijela_Savic@Valentina @Skazi ❤️❤️  Ako nastavim da pisem ispisacu malo veci broj stranica :D Ljubi vas sve brat i cuvajte se puno srece i zdravlja ❤️ 

Edited by Tihovic
  • "Znam da preko je bolje, ali preko nije moje"
  • zaboravio sam najvaznije ljude (mentol) @Pelee @Cvijovic @Damir Besirovic ljubi vas brat 

• 𝓡𝓮𝓭 𝓐𝓻𝓶𝔂
  • 22 hours ago, cone7_v_7 said:

@Rale Rankovic @Pajke. @Mc_Gregor @Rase_Moomin @Vukojicic_Pavle @Riad_Karamovic ,i jos dosta njih..

HVALA VAM NA ULEPSANOJ 2022 GODINI!

zivio TVF @Miskovich  bacu reputation prijatelju nemanj

1 hour ago, Nodze_Levic said:

@Tatjana_Castello seka moja najdraza , sve najbolje u zivotu  ❤️ 

Battanaaa živ bio u zdravlju i veselju proslavio !!!! SREĆNA TI NOVA 2023 GODINA !!

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...