Jump to content

Locked Pinned Featured [ 2023 ] Zahvalnica MEGATHREAD

Recommended Posts

• 𝓡𝓮𝓭 𝓐𝓻𝓶𝔂
  • @Enforcer  @ViniJR @Sigma @Tajson @Dreznjak @Dame_Zhao @Fandjo_Grgic. @Aldino_Fazlic @Damjan_Bogoljubovic @cone7_v_7 @Cvijovic  @Arkan @Daka_Toretto@Riad_Karamovic @Anes_Warn @Elitni. @Shaqiri  hvala sto ste mi uljepsali ovu godinu sretna nova godina i puno srece i zdravlja

Edited by Rase_Moomin

@Corleone.  Srećna Nova 2023 Godina batice da si mi živ i zdrav još 100 godina da u zdravlju i veselju proslaviš sa porodicom/prijateljima ❤️❤️❤️

@Mickey  Živ bio brate dragi , srećna ti Nova 2023 Godina da u zdravlju i veselju proslaviš sa porodicom/prijateljima ❤️❤️

@Deity  Hvala za ulepšanu svaku godinu brate od 2014 do dan danas otkad igram ovde  , živ i zdrav bio još 100 godina da u zdravlju i veselju proslaviš!!! ❤️❤️❤️

@Nodze_Levic  Srećna Nova 2023 Godina bratić moj da u zdravlju i veselju proslaviš sa porodicom/prijateljima i da zakmeči skorije nešto🤣❤️❤️

@Ivan_Aezakmi  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@Lakoni  Srecna Nova 2023 Godina od mene i Milana burazeru da u zdravlju i veselju proslaviš !!! ❤️❤️❤️❤️

@Edin Srećna Nova 2023 burazeru da u zdravlju i veselju proslaviš sa porodicom/prijateljima da si živ i zdrav još 100 godina !!! ❤️❤️❤️❤️ Puno pozdrava od Djoleta i Milana Prokića imaš da si nam živ još dugo godina !!! 😃😃

I još mnogo ljudi koji nisu tagovani

SREĆNA NOVA 2023 GODINA SVIMA BRAĆO DA STE ŽIVI I ZDRAVI !!!!

1 hour ago, Tihovic said:

Sve ovde nekako mi jednostavno da ne odugovlacim : @Celar @Mire @Mihajlo_Tons@Aurora @Edin Vodja ❤️ @Hanzo @Damir Besirovic @Airwaves @Mr.Aleksa @Xeon @Nikolq @Deity @Ralphy @Tref @Optimus^@Vardy @Ivo_Jaster@Vardy @Mc_Gregor @Lazar_Vacic  @Sava @Smicalo @Gladovic @Danijela_Savic@Valentina @Skazi ❤️❤️  Ako nastavim da pisem ispisacu malo veci broj stranica :D Ljubi vas sve brat i cuvajte se puno srece i zdravlja ❤️ 

1 hour ago, Razer said:

@Riverdale @Stosic_Corleone @Nikolq(Nismo te prepoznali Maraš) @Sendekoviccch @InaisviliFire Chief! ❤️ @SHARKEljubi te brat Mare! @martinn@Lazar_Captain. vraćaj se što pre Captaine!!!!!! @Alfieljubi te brat u oko Kameni, @Stepanovic i zadnje pa muško @Trefpoz CKeru ❤️

Volim❤

• Jer se sreca opet vrti k'o refren
  • Jer se sreca opet vrti k'o refren
  • [@Kraisniknaj veca zahvalnost tebi i @Tatjana_Castello]@Hejli @Mire@Deity @Hudovicich@Jhin @Edin @Yamato @Mixy. @Cofi@Aleksa @Anell @Kika @Radojcic @Qwerty  @Medar^ @Metalac. @Pili @martinn @Inaisvili @Muriq@Airwaves @Zooma @Zeus. @Smicalo @Noki @SKENDEROVICH @Tref @Mc_Gregor @Walter_Boss @Rav_Ravovic.@Princess_Ozzana @Kadovic @Aurora @Celar @Rista. @Noki @Ralphy @Emilijq @Srbin @Elitni. @Ivo_Jaster @Sani @Freak @Pasko @Trajce_ @Alek_Sa @Neba                                                                                                                                                                   ❤️ za sve vas,hvala vam sto ste mi ulepsali ovu godinu,hvlala vam na svemu ❤️ 

Edited by Nemanja_Brkic

@Nemanja_Brkic brat moj kojim sam samo visio na sampu uljepso mi je ovo malo igre 

@Slimchy dobar momak koji voli zezanciju sale i jedan od najjaci lidera mi bio 

@Zivojinovic najjaci dm er al nije mogao meni nista sala mala top momak voli sale i to 

@Tatjana_Castello super cura  zanimljivo mi je bilo igrati sa njom i upoznati je 

@Hejli zanimljiva cura x puta me nije kaznila za moje probleme sto sam radio samo napred do AL6

@Muriq nemam sta reci za momka dobar je voli zezancije sale i sve 

@Ajdin hvala druze sto si mi pruzio sansu da budem lider i sto je bilo zanimljivo 

@Mr.Aleksa dosta mi je pomogao kad sam imao disarm hvala druze za sve 

@Zakhaev hvala na povjerenju i unbanu na forumu prije vremena respekt za tebe 

@Tebrex. brat najjaci i samo guraj brate sto vise i dalje 

Edited by Kraisnik
  • Teške situacije grade jake ljude.
  • Srecna nova godina svima zivi bili ljudi uzivajtee ❤️❤️❤️

• Teške situacije grade jake ljude.
  • @Gabrielle Mexicanos mora na prvo mesto, pa dje si ti ❤️ ima li teeeeeeeeeeee

@Maddox prevara.

@Undetected hvaala za BCC , kratko ali jako ❤️

@Tiger_Jrr hvala za bcc ❤️

@Myth hvala za rokanje po zonama :)

ako nekog zaboravim prastajte ❤️

Edited by Nemanja_Bole

Gdje da pocnem bolje je pitanje

@Deft @Zero @Lavov @Deqavious_Clayton @Stefan_Casteelo @martinn @Dusan_Zaric. @Jevrozim_Konjojahic @Refraktor uglavnom svima koji su bili pocetkom prosle godine u mom vla, kasnije u mojoj fakciji i Sheriffima / PD-u i ovim clanovima trenutnog Ballasa ❤️ nemojte se ljutiti ako sam nekoga zaboravio nije namjerno 

• 𝑀𝒾𝒸𝒽𝒶𝑒𝓁 𝒪𝓁𝒾𝓈𝑒
  • On 12/30/2022 at 10:00 PM, Vukojicic_Pavle said:

❤️ 

• 𝑀𝒾𝒸𝒽𝒶𝑒𝓁 𝒪𝓁𝒾𝓈𝑒
  • 𝑀𝒾𝒸𝒽𝒶𝑒𝓁 𝒪𝓁𝒾𝓈𝑒
  • mama por favor no habla puerta policia
  • 1 hour ago, Dame said:

Gdje da pocnem bolje je pitanje

@Deft @Zero @Lavov @Deqavious_Clayton @Stefan_Casteelo @martinn @Dusan_Zaric. @Jevrozim_Konjojahic @Refraktor uglavnom svima koji su bili pocetkom prosle godine u mom vla, kasnije u mojoj fakciji i Sheriffima / PD-u i ovim clanovima trenutnog Ballasa ❤️ nemojte se ljutiti ako sam nekoga zaboravio nije namjerno 

Cmok Damire

• 𝓚𝓵𝓪𝓿𝓲𝓳𝓪𝓽𝓾𝓻𝓲𝓼𝓽𝓪
  • @Razer @Crusader @Beretta. @Inaisvili @Vardy @Shuti @Agent @Joca @Zivojinovic @Tref Drugari držite se, vidimo se uskoooro ba serveru 🙂

• Be who you want to be, not what others want to see.
  • Instinct is a strange thing.
  • @Obradov1ch.@Djurovic@Juklis@Smeker @zin

Nisam aktivan na zajednici tako da se bas ne secam svih ali evo da ne bude da nisam nista stavio ❤️

Edited by Ivan_Corleone.

@Eagle Najjaci lik na sampu :D @Infiniity Najjaci bivsi kolega Lider Yakuza

@Yole Brat moj ❤️  @Ramo ramo ramo brate moj :D @Dzonic nema jaceg brata ❤️ 

Pozz od Lerija :) 

Edited by Krile
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...