Jump to content

Overview

About This Club

Novi klub, zaradite novac na najlaksi nacin
  1. What's new in this club
  2. Ime i prezime: Armored Godište: 08 Da li prihvatate da bude moderator minimalno 15 dana usuprotnom završavate na BL kluba [DA/NE]:Naravno Zašto baš ti želiš da budete moderator ? (Ukratko) : Oduvek zam zeleo da pomognem novim igracima da zarade posto nisu upoznati sa server i ne shvataju da je posao najgora stvar.
  3. Ime i prezime:Gromoviti Godište:2002 Da li prihvatate da bude moderator minimalno 15 dana usuprotnom završavate na BL kluba [DA/NE]:Da Zašto baš ti želiš da budete moderator ? (Ukratko) : Da se izbrobam ako moderator, zanm radim ovaj posao
  4. Ime_Prezime:Mateja_Markovicc Vic:Kako se zove Crnogorski ronilacki klub,Dje-ronimo
  5. Ime i prezime:Twain Godište:07 Da li prihvatate da bude moderator minimalno 15 dana usuprotnom završavate na BL kluba [DA/NE]:Da Zašto baš ti želiš da budete moderator ? (Ukratko) :Zelim da pored ts3 i servera zelim da imam neko zaduzenje i na forumu
  6. Ime_Prezime:Ivano_Saa Vic:Ja se za volanom osjećam kao bog, dok ja vozim drugi se mole
  7. Ime i prezime: GoldsayderGodište: 05Da li prihvatate da bude moderator minimalno 15 dana usuprotnom završavate na BL kluba [DA/NE]:DaZašto baš ti želiš da budete moderator ? (Ukratko) : Zato jer sam bio na par clubova moderator i zato jer zelim pomoci ljudima da zarade pare.
  8. Ime i prezime:Leo_SaGodište:06Da li prihvatate da bude moderator minimalno 15 dana usuprotnom završavate na BL kluba [DA/NE]:DaZašto baš ti želiš da budete moderator ? (Ukratko) : Zato jer sam bio na par clubova moderator i zato jer zelim pomoci ljudima da zarade pare.
  9. Kada odgovaras na sekciju dodeljujes ocenu i nakon toga tagujes mene da urucim nagradu.
  10.  

www.sarp.gg

server.sarp.gg samp server
ts3.sarp.gg teamspeak 3 server
ts3.sa-ogc.com teamspeak 3 server
sarp.gg/discord discord server

• Create New...