Jump to content

Overview

About This Club

Privatna grupa [SA] Mafijasi je nastala 25.05.2021. | Konkursi su do otvoreni daljnjeg i samo pojedini ce biti prihvaceni.
  1. What's new in this club
  2. FORMULAR ZA KONKURS: -Vase ime na ts3:Murinjo -Vase godiste:010 - Koliko dugo koristite ts3:2god -Da li ste imali problema sa vodjama:NE -Zasto bas zelite ovu grupu:svidela mi se grupa puno najjaca grupa na ts -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana:DA normalno
  3. -Vase ime na ts3: $Lule$ -Vase godiste: 2009 - Koliko dugo koristite ts3: Otprilike 1 - 2 godine sa prekidima. -Da li ste imali problema sa vodjama: Ne. -Zasto bas zelite ovu grupu: Svidja mi se grupa.
  4. FORMULAR ZA KONKURS: -Vase ime na ts3: Nezir_Mustafoski -Vase godiste:07 - Koliko dugo koristite ts3: Oko 4-5 godina -Da li ste imali problema sa vodjama: Ne -Zasto bas zelite ovu grupu: Svidja mi se grupa mislim da je odlicna -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana: Da
  5. -Vase ime na ts3:Kica -Vase godiste:09 - Koliko dugo koristite ts3: 1 god -Da li ste imali problema sa vodjama:ne -Zasto bas zelite ovu grupu: sto da ne -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana:da
  6. FORMULAR ZA KONKURS: -Vase ime na ts3: Ibro -Vase godiste: 08 - Koliko dugo koristite ts3: 3 godine -Da li ste imali problema sa vodjama: Ne. -Zasto bas zelite ovu grupu: da budem kul kao ostali clanovi grupe. -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana: Da.
  7. -Vase ime na ts3: Zicer -Vase godiste: 06 - Koliko dugo koristite ts3: 3 - 4 godine -Da li ste imali problema sa vodjama: Ne -Zasto bas zelite ovu grupu: Svidja mi se Ekipa a i Vodje -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana: Da
  8. -Vase ime na ts3: Ogi_Ciksi -Vase godiste: 08' - Koliko dugo koristite ts3: 1 godinu. -Da li ste imali problema sa vodjama: Nisam. -Zasto bas zelite ovu grupu: Zato sto zelim postati mafijas i dokazati vodjama kakav sam zaista. -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana: Da.
  9. FORMULAR ZA KONKURS: -Vase ime na ts3: Luxoni_Sa -Vase godiste: 2009 - Koliko dugo koristite ts3: 7 Mjeseci -Da li ste imali problema sa vodjama: Ne -Zasto bas zelite ovu grupu: Svidja mi se ikonica -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana: Da Zaduzeni za konkurse: @Nile @Kalibar @Ivona. @Milorad_Dzombic
  10. -Vase ime na ts3: Sigma -Vase godiste: 07 - Koliko dugo koristite ts3: 3godine -Da li ste imali problema sa vodjama: NE -Zasto bas zelite ovu grupu: zelim da budem dio mafijasa,da me se plase na ts3 -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana: DA @Nile
  11. Vase ime na ts3:Zeca -Vase godiste:01 - Koliko dugo koristite ts3: 2 ipo god -Da li ste imali problema sa vodjama:Ne -Zasto bas zelite ovu grupu: zeleo bih da postanem mafijas,jer volim da budem opak -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana:DA @Nile
  12. -Vase ime na ts3: ! UrFavAleksa -Vase godiste:06 - Koliko dugo koristite ts3:godinama -Da li ste imali problema sa vodjama:ne -Zasto bas zelite ovu grupu:jer sam opasan dečkić -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana:Potvrdjujem @Nile
  13. ajde pisi ovde kad si sutra na ts3 setacu ti vrv preko telefona, nebitno u kom si kanalu
  14. -Vase ime na ts3:Bloody -Vase godiste:2008 - Koliko dugo koristite ts3: 2god -Da li ste imali problema sa vodjama:No -Zasto bas zelite ovu grupu: / -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana:Naravno
  15. -Vase ime na ts3:#ᴡᴀʟᴛᴇʀ☢️ -Vase godiste:2004-19 - Koliko dugo koristite ts3: 6godina -Da li ste imali problema sa vodjama:No -Zasto bas zelite ovu grupu: -- -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana:Naravno
  16. Vase ime na ts3: ! Djuric_Sinisa -Vase godiste: 08 - Koliko dugo koristite ts3: 2god -Da li ste imali problema sa vodjama: Nikad -Zasto bas zelite ovu grupu: ikonica -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana: Naravno
  17.  

www.sarp.gg

server.sarp.gg samp server
ts3.sarp.gg teamspeak 3 server
ts3.sa-ogc.com teamspeak 3 server
sarp.gg/discord discord server

• Create New...