Jump to content

Overview

1. What's new in this club
  2. Ime i Prezime na serveru: Zivojinovic Ime i Prezime na TS3: Zivojinovic Koliko dugo provodite vremena na TS: Dosta Godiste: 07 Da li ste se nalazili na BlackListi "Gospodina": Ne Zasto zelite Gospodina: Jer sam gospodin coek i svidja mi se ikonica Da li imate nekih svadja s clanovima Gospodina Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu gospodina DA/NE: Da
  3. Ime i Prezime na serveru: Aljosa Ime i Prezime na TS3: aljosaxyz Koliko ste dnevno aktivni na forumu: pa ono po potrebi svojoj ali ako bi dobio moderatora bio bi vise Godiste: 2007 Zasto zelite da budete Moderator: Jer sam dugo u klubu i vlasnik kluba je veliki Gospodin Koliko dugo ste Gospodin: Od avgusta prosle godine ako se ne varam
  4. Ime i Prezime na serveru: Dimitrov Ime i Prezime na TS3: Dimitrov Koliko dugo provodite vremena na TS: 3-4h dnevno Godiste: '07 Da li ste se nalazili na BlackListi "Gospodina": Ne Zasto zelite Gospodina: Jer sam gospodin. Da li imate nekih svadja s clanovima Gospodina Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu gospodina DA/NE: Da
  5. Ime i Prezime na serveru: Mujki Ime i Prezime na TS3: Mujki Koliko dugo provodite vremena na TS: svaki dan sam tu Godiste: 1980 Da li ste se nalazili na BlackListi "Gospodina":Ne Zasto zelite Gospodina: Djeluje mi ozbiljna ekipa Da li imate nekih svadja s clanovima Gospodina Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu gospodina DA/NE:Da
  6. Ime i Prezime na serveru: Spectral Ime i Prezime na TS3: Spectral Koliko dugo provodite vremena na TS: zavisi, 1-3h dnevno nekada vise Godiste: 08 Da li ste se nalazili na BlackListi "Gospodina":ne Zasto zelite Gospodina: jer sam ja gospodin pre svega Da li imate nekih svadja s clanovima Gospodina Da/Ne: ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu gospodina DA/NE: da
  7. Prihvacen , javi se @Mr.Aleksa na ts3 za setanje.
  8. Odbijeno iz razloga , jer nije stavio godiste . Lock
  9. Prihvacen , javi se @Mr.Aleksa na ts3 za setanje. Lock
  10. Ime i Prezime na serveru: Freak Ime i Prezime na TS3: Freak Koliko dugo provodite vremena na TS: 4-5h Godiste: 2006 Da li ste se nalazili na BlackListi "Gospodina": Nisam Zasto zelite Gospodina: Jer sam gospodin covek pre svega. Da li imate nekih svadja s clanovima Gospodina Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu gospodina DA/NE: Da
  11. Ime i Prezime na serveru: Grof Ime i Prezime na TS3: Grof Koliko dugo provodite vremena na TS: 3-5h zavisi Godiste: 06 Da li ste se nalazili na BlackListi "Gospodina": Nikada Zasto zelite Gospodina: Pa zato što i jesam Gospodin, šta drugo reći. Da li imate nekih svadja s clanovima Gospodina Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu gospodina DA/NE: Da
  12. Midzor pise, prihvaceno javi se na ts za set
  13. Ime i Prezime na serveru: Riki_Original Ime i Prezime na TS3: Riki_Original Koliko dugo provodite vremena na TS: oko 2-3 sata Godiste: Da li ste se nalazili na BlackListi "Gospodina":NE Zasto zelite Gospodina: Video sam da i moji drugovi na ts3 imaju to pa zelim i ja 🙂 Da li imate nekih svadja s clanovima Gospodina Da/Ne: NE Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu gospodina DA/NE:DA
  14. Ime i Prezime na serveru: Andra Ime i Prezime na TS3: Andra Koliko dugo provodite vremena na TS: 2-3h Godiste: 2008 Da li ste se nalazili na BlackListi "Gospodina":Ne Zasto zelite Gospodina: Iz zabave Da li imate nekih svadja s clanovima Gospodina Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu gospodina DA/NE:DA
  15. Ime i Prezime na serveru: Ahmed_Corleoni Ime i Prezime na TS3: Corleoni Koliko dugo provodite vremena na TS: 2-3h Godiste: 2007 Da li ste se nalazili na BlackListi "Gospodina":Ne Zasto zelite Gospodina: Iz zabave Da li imate nekih svadja s clanovima Gospodina Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu gospodina DA/NE:DA
  16. Prihvacen , javi se @Mr.Aleksana ts3 za setanje ikonice . Lock
  17. Ime i Prezime na serveru: Lethal Ime i Prezime na TS3: Lethal Koliko dugo provodite vremena na TS: Ovisi Godiste: 06 Da li ste se nalazili na BlackListi "Gospodina": Ne Zasto zelite Gospodina: Eto da probam malo da vidim kako je biti gospodin Da li imate nekih svadja s clanovima Gospodina Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu gospodina DA/NE: Da
  18. Formular Ime i Prezime na serveru: Eldin_Handzic Ime i Prezime na TS3: Eldin_Handzic Koliko dugo provodite vremena na TS: 4h Godiste: 07 Da li ste se nalazili na BlackListi "Gospodina":Nisam Zasto zelite Gospodina: Zelim da skupim sve permisije Gospodin,Mafijas ... Da li imate nekih svadja s clanovima Gospodina Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu gospodina DA/NE:Da
  19.  

www.sarp.gg

server.sarp.gg samp server
ts3.sarp.gg teamspeak 3 server
ts3.sa-ogc.com teamspeak 3 server
sarp.gg/discord discord server

• Create New...