Jump to content

Overview

1. What's new in this club
  2. Formular Ime i Prezime na serveru: Slimcii Ime i Prezime na TS3: 599 Koliko dugo provodite vremena na TS: 2020 Godiste: 2013 Zasto zelite Dzentlmena: jer sam stari clan dzentlmena Da li imate nekih svadja s clanovima Dzentlmena Da/Ne: da
  3. @Lakisha^ Vidim da si konkurisao za vise grupa. Kod mene nije dozvoljeno biti clan drugih grupa. Javi se ts3 kad me vidis ako i dalje budes zaiteresovan i ako ti odgovaraju uslovi i pravila. Veliki pozdrav! Fridone. Lock.
  4. Ime i Prezime na serveru: Baraba Ime i Prezime na TS3: Lakisha Koliko dugo provodite vremena na TS: 3/5 sati Godiste: 2006 Zasto zelite Dzentlmena: Zato sto mi se cini gotvina grupa i mislim da su u njoj dobri clanovi. Da li imate nekih svadja s clanovima Dzentlmena Da/Ne:NE
  5. Primljen. Setana ikonica. Veliki pozdrav!🎩 Fridone Lock.
  6. Ime i Prezime na serveru: Nebojsa_Glavic Ime i Prezime na TS3: Nebojsa_Glavic Koliko dugo provodite vremena na TS: 2-3 sata Godiste: 2007 Zasto zelite Dzentlmena: Pa eto svidja mi se grupa i volio bih je imati Da li imate nekih svadja s clanovima Dzentlmena Da/Ne: NE
  7. Ime i Prezime na serveru: Murinjo Ime i Prezime na TS3: Murinjo Koliko dugo provodite vremena na TS: 3h/ vise Godiste: 012 Zasto zelite Dzentlmena: svidela mi se grupa jako i zelio bih uc u nju Da li imate nekih svadja s clanovima Dzentlmena Da/Ne: Ne Pre nego sto okacite konkurs za Dzentlmena procitajte pravila -> Dzentlmen
  8. Ne znam da l' sam tebi odgovorio na ts3... Ako nisam, javi mi se kad me vidis. Ps. Od sad je dozvoljeno biti samo clan jedne grupe i ne primam svakoga. Veliki pozdrav!🎩 Lock.
  9. Javi mi se ts3 kad me vidis. Veliki pozdrav! Lock.
  10. @Awsder Javi mi se ts3 za ikonicu. Veliki pozdrav od Fridone-a. Lock.
  11. Ime i Prezime na serveru: Sendekoviccch Ime i Prezime na TS3: Sendekoviccch Koliko dugo provodite vremena na TS: Kako kad, al tu sam Godiste: 2006 Zasto zelite Dzentlmena: Svidja mi se naziv grupe Da li imate nekih svadja s clanovima Dzentlmena Da/Ne: Nemam @Fridone
  12. Formular Ime i Prezime na serveru: Paun Ime i Prezime na TS3: 【P】【a】【u】【n】🐍™ Koliko dugo provodite vremena na TS: 6-7 dnevno Godiste: 07 Zasto zelite Dzentlmena: Zato sto zelim da upoznam nove ljudi i prijatelje... Da li imate nekih svadja s clanovima Dzentlmena Da/Ne: Ne
  13. Ime i Prezime na serveru: Awsder Ime i Prezime na TS3: Awsder Koliko dugo provodite vremena na TS: 2-3h kad sam slobodan Godiste: 2003 Zasto zelite Dzentlmena: Bio sam ranije, nisam ulazio zbog posla gde nisam bio kuci i nisam mogao i izbacen sam voleo se vratiti u familiju Da li imate nekih svadja s clanovima Dzentlmena Da/Ne:Ne
  14. Veliko postovanje, dobrodosao u familiju. ❤️🎩 Fridone.
  15. Ime i Prezime na serveru: Amil_Brk Ime i Prezime na TS3: Λmil Koliko dugo provodite vremena na TS: 1-2 pa cak i 3h dnevno Godiste: '07 Zasto zelite Dzentlmena: Zato jer je dobra i jaka ekipa i stvarno bi ono volio da udjem u nju... Da li imate nekih svadja s clanovima Dzentlmena Da/Ne: NE
  16. Dobrodosao brat.❤️🎩 Sutra nisam kod kuce, ako ne udjem, prekosutra cu ti setati. Pozdrav i postovanje! Fridone.
  17. Ime i Prezime na serveru: Stamenkovic Ime i Prezime na TS3: Stamenkovic Koliko dugo provodite vremena na TS: Dosta dugo po 4 5 h Godiste: 2006 Zasto zelite Dzentlmena: Smatram da je kul ekipa u njima, i da sam se dobro uklopio sa svima. Da li imate nekih svadja s clanovima Dzentlmena Da/Ne: Ne
  18. @Ogi_CiksiVidim da imas zanimljivu sliku na profilu, javi se nekad kad me vidis na ts3 da popricamo, ne primam generalno nikoga vise, al' mozda si zanimljiva osoba sa nekim principima i kodeksima... 🎩
  19. Ime i Prezime na serveru: Ogi_Ciksi Ime i Prezime na TS3: Ogi_Ciksi Koliko dugo provodite vremena na TS: Dva tri sata otprilike Godiste: 007 Zasto zelite Dzentlmena: Zelim postati Dzentlmen jer sam aktivan, nisam toxican i zelim se zabaviti sa ostalim Dzentlmenima. Da li imate nekih svadja s clanovima Dzentlmena Da/Ne: Ne.
  20. @SexyJavi se kad me vidis na ts3. Pozdrav od Fridone-a! ❤️ 🎩 Lock.
  21. @KinslayerJavi se kad me vidis na ts3... Pozdrav od Fridone-a!🎩❤️ Lock.
  22.  

www.sarp.gg

server.sarp.gg samp server
ts3.sarp.gg teamspeak 3 server
ts3.sa-ogc.com teamspeak 3 server
sarp.gg/discord discord server

• Create New...