Overview
About This Club
Grupa Peaky Blinders, otvorena grupa svako moze konkurisati za istu,
Shelby Company Limited.
- What's new in this club
-
Konkurs [PRIHVACEN]
ZoRo replied to linkinpark's topic in Peaky Blinders's [Peaky Blinders] Konkurs za članove
Prihvaćen, javi se na ts3 vođama za set, lock. -
1. Ime na TeamSpeak-u: redhotchillipeppers (metalac nekad) 2. Godište: 07 3. Koje je vaše interesovanje za ovu grupu? zvucno zbog serije 4. Da li ste spremni da se pridržavate pravila grupe [DA/NE]: da 5. Da li ste imali problema sa vođama grupe [DA/NE]: ne 6. Kako ste saznali za našu grupu? listao frm
-
Konkurs [PRIHVACEN] [SETANO]
Olympic replied to Darko_Zakhaev's topic in Peaky Blinders's [Peaky Blinders] Konkurs za članove
setano -
Konkurs [PRIHVACEN] [SETANO]
Olympic replied to Darko_Zakhaev's topic in Peaky Blinders's [Peaky Blinders] Konkurs za članove
Prihvacen, javi se vodjama na ts3 za setanje, lock. -
1. Ime na TeamSpeak-u: Ludi Zemunqc 2. Godište: 09 3. Koje je vaše interesovanje za ovu grupu? : Pa volim jednostavno film a i svidja mi se i ikonica a i clanovi(nohomo) a i kao sto vidite velili fan sam(profilna) 4. Da li ste spremni da se pridržavate pravila grupe [DA/NE]: Da 5. Da li ste imali problema sa vođama grupe [DA/NE]: Ne 6. Kako ste saznali za našu grupu? : Prekoko clana grupe firmino @Olympic @ZoRo @Paiser
-
1. Ime na TeamSpeak-u: firminjo 2. Godište: 08 3. Koje je vaše interesovanje za ovu grupu? : pa smatram da je grupa odlicna a i clanovi u njoj, svidja mi se ikonica i hteo bih da budem clan grupe. 4. Da li ste spremni da se pridržavate pravila grupe [DA/NE]: Da 5. Da li ste imali problema sa vođama grupe [DA/NE]: Ne 6. Kako ste saznali za našu grupu? : Helper sam, znam svaku grupu, a saznao sam preko Olympic-a. @Olympic @ZoRo @Paiser
-
Jala Brat & Buba Corelli - Babylon (Roze Suze)
ZoRo replied to Erko_Cross's topic in Peaky Blinders's [Peaky Blinders] Pesme
Potrebno je biti clan grupe na ts3, lock.- 1 reply
-
- 1
-
-
Isplacen.
-
Isplacen.
-
Ocena 10/10 Javi se Olympicu, Paiseru ili meni ig za isplatu, lock.
-
Ime_Prezime na serveru: Amg Pesma: Duck - Pedro. Datum: 13.6.2025
-
Ocena 8/10. Javi se ingame za isplatu, lock.
-
@ZoRo@Paiser
Važni Linkovi
Ovde možete da nađete linkove za neke od važnijih stvari.

© 2012 Skill Arena Corporation. All rights reserved