Jump to content

Overview

About This Club

Grupa Peaky Blinders, otvorena grupa svako moze konkurisati za istu, Shelby Company Limited.
  1. What's new in this club
  2. 1. Ime na TeamSpeak-u: firminjo 2. Godište: 08 3. Koje je vaše interesovanje za ovu grupu? : pa smatram da je grupa odlicna a i clanovi u njoj, svidja mi se ikonica i hteo bih da budem clan grupe. 4. Da li ste spremni da se pridržavate pravila grupe [DA/NE]: Da 5. Da li ste imali problema sa vođama grupe [DA/NE]: Ne 6. Kako ste saznali za našu grupu? : Helper sam, znam svaku grupu, a saznao sam preko Olympic-a. @Olympic @ZoRo @Paiser
  3. Potrebno je biti član grupe na ts3. Odbijeno, lock.
  4. Ocena 10/10 Javi se Olympicu, Paiseru ili meni ig za isplatu, lock.
  5. https://www.youtube.com/watch?v=Kjg_0pIBhyU&list=RDKjg_0pIBhyU&start_radio=1
  6. Ime_Prezime na serveru: Amg Pesma: Duck - Pedro. Datum: 13.6.2025
  7. Ocena 8/10. Javi se ingame za isplatu, lock.
  8. Ime_Prezime na serveru:Adan Husovic Pesma: Miroslav Ilic - Polomicu case od kristala Datum: 4.5.2025
  9. Prihvacen, javi se vodjama na ts3 za setanje grupe, lock.
  10. 1. Ime na TeamSpeak-u:Master 2. Godište:2005 3. Koje je vaše interesovanje za ovu grupu: Ljubav prema seriji 4. Da li ste spremni da se pridržavate pravila grupe [DA/NE]:DA 5. Da li ste imali problema sa vođama grupe [DA/NE]:DA 6. Kako ste saznali za našu grupu? Gledao sam ts3
  11. Prihvacen, javi se vodjama na ts3 za setanje, lock.
  12. 1. Ime na TeamSpeak-u: knez. 2. Godište: 96 3. Koje je vaše interesovanje za ovu grupu? Svidja mi se grupa. 4. Da li ste spremni da se pridržavate pravila grupe [DA/NE]: Da 5. Da li ste imali problema sa vođama grupe [DA/NE]: Ne 6. Kako ste saznali za našu grupu? Poznam @Olympic i @ZoRopa mi rekli za nju
  13.  
  • Create New...