Overview
About This Club
Grupa [SA] Lutalice je nastala 3.10.2023. | Glavni Vodja : Grujic | Vodje : Josma,Slimchy | Konkursi za moderatore i lutalice otvoreni!
- What's new in this club
-
[SA Lutalice] Diskusije
Sensivity replied to Slimchy's topic in [SA] Lutalice's [SA] Lutalice Diskusije
😴 -
[SA Lutalice] Diskusije
Slimchy replied to Slimchy's topic in [SA] Lutalice's [SA] Lutalice Diskusije
Ukratko, prvi tagovani je živ, drugi nestao, 3 polu mrtav, 4 se pojavljuje nekad to sve kad saberes postane = R.I.P -
[SA Lutalice] Diskusije
Drazenn replied to Slimchy's topic in [SA] Lutalice's [SA] Lutalice Diskusije
Ajmo braco aktivirat opet grupu @Slimchy@Grujic.@Josma@Sensivity -
Arhivirani svi konkursi.
- 1 reply
-
- 1
-
-
Prihvaćen, javi se na ts.
-
@Slimchy @Josma
-
+
-
-Vase ime na ts3:Murinjo -Vase godiste:010 - Koliko dugo koristite ts3:2god -Da li ste imali problema sa vodjama:ne nikad -Zasto bas zelite ovu grupu:svidela mi se brutalna grupa i tako zelja mi uc -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7: DA
-
Murinjo joined the club
-
VodaVoda joined the club
-
-Vase ime na ts3: Buxna -Vase godiste:2003 - Koliko dugo koristite ts3:od 2018, ali sam bio neaktivan zadjih 7-8meseci prestao sam da igram i sad sam se vratio pre nekih mesec dana -Da li ste imali problema sa vodjama:Ne -Zasto bas zelite ovu grupu:Nisam nikad bio u toj grupi zelim da vidim kako je i da se druzimo -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana: da
-
Buxna joined the club
-
Plus @Slimchy @Grujic.
- 1 reply
-
- 1
-
-
-Vase ime na ts3: ! Amg -Vase godiste: 2003 - Koliko dugo koristite ts3: Nisam ga dugo koristio pa mi je skinuta Lutalica, ali sam poceo ponovno da koristim aktivno po 4-5h na dan -Da li ste imali problema sa vodjama: Nisam. -Zasto bas zelite ovu grupu: Bio sam Lutalica ali mi je obrisana zbog neaktivnosti i svidja mi se grupa zelio bih opet da imam. -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana: Da.
-
Prihvacen javi se nekome od vodja na TS
-
+ @Grujic. @Slimchy
-
FORMULAR ZA KONKURS: -Vase ime na ts3: Mahir_Zemunac -Vase godiste: 08 - Koliko dugo koristite ts3: bez skill areninog ts a i sa njim jedno 4 5 godina -Da li ste imali problema sa vodjama: ne -Zasto bas zelite ovu grupu: Zanimljiva raja a i poznajem josmu -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana: Da Ukoliko prekršite gore navedene zahteve, grupa će vam biti automatski skinuta i nalazićete se na CRNOJ LISTI grupe. Konkurse pregleda isključivo @Grujic. Ukoliko budete odbijeni na konkursu, sledeci konkurs kacite za 3 dana! Vaš konkurs ocenjuju trenutni članovi same grupe, a najveći uticaj na vaše prihvatanje imaju druga dva lidera grupe @Josma @Slimchy
-
Mahir_Zemunac joined the club
-
Prihvacen.
-
+
-
-Vase ime na ts3:Gabrijel_Sa -Vase godiste:2006 - Koliko dugo koristite ts3: od 2018,al sam ga bio obrisao pa sam ga opet skinuo pre 4-5 meseci -Da li ste imali problema sa vodjama:Ne -Zasto bas zelite ovu grupu:Svidja mi se -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana:Da
-
Gabrijel_Saa joined the club
-
cixoT joined the club
-
-Vase ime na ts3: Kinslayer -Vase godiste: 2008 - Koliko dugo koristite ts3: nzm oko 6-7 mjeseci -Da li ste imali problema sa vodjama: ne -Zasto bas zelite ovu grupu: svidjela mi se grupa, tjt -Ovim konkursom potvrdjujem da cu biti clan grupe minimalno 7 dana: da
-
Odbijen...
-
+ dobar lik
-
-
-
@Josma @Slimchy @Sensivity
-
Ime i Prezime na serveru: Fang aka Firmino Ime i Prezime na TS3: fang. Koliko ste dnevno aktivni na forumu: 2h+ Godiste: 08 Zasto zelite da budete Moderator: Da pomazem grupi i ostalim clanovima lutalice Koliko dugo ste Lutalica: od kad postoji .. @Grujic.
-
[SA] Lutalice Blacklista
Grujic. replied to Slimchy's topic in [SA] Lutalice's [SA] Lutalice BlackLista
Black Lista Lutalica : @Bloody - Ponasanje Black Lista Moderatora : @Bloody - Ponasanje
Announcements

www.sarp.gg
server.sarp.gg
samp server
ts3.sarp.gg
teamspeak 3 server
ts3.sa-ogc.com
teamspeak 3 server
sarp.gg/discord
discord server
Važni Linkovi
Ovde možete da nađete linkove za neke od važnijih stvari.

© 2012 Skill Arena Corporation. All rights reserved