Jump to content

Overview

1. What's new in this club
  2. Ime i Prezime na serveru: Kinslayer Ime i Prezime na TS3: 187 Koliko dugo provodite vremena na TS: 2-3 sata Godiste(Budite iskreni): 2008 Da li ste se nalazili na BlackListi "Komšije":ne Zasto zelite Komšiju?: imao sam permisije ali novi identitet na ts pa moram ponovo kaciti Da li imate nekih svadja s clanovima Komšije Da/Ne: ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu komšija Da
  3. Ime i Prezime na serveru: Mahir_Zemunac Ime i Prezime na TS3: Mahir_Zemunac Koliko dugo provodite vremena na TS: 2-4 sata da pricam a ostalo afkam Godiste(Budite iskreni): 08 Da li ste se nalazili na BlackListi "Komšije":Ne Zasto zelite Komšiju?: Dosta mojih drugova je tu a i dobra raja Da li imate nekih svadja s clanovima Komšije Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu komšija DA/NE:Da
  4. Tvoj zahtev je prihvacen,javi se vodji grupe! LOCK!
  5. Ime i Prezime na serveru: Gabrijel_Sa Ime i Prezime na TS3: Gabrijel_Sa Koliko dugo provodite vremena na TS: Ceo dan Godiste(Budite iskreni): 2006 Da li ste se nalazili na BlackListi "Komšije":Ne Zasto zelite Komšiju?: Lepa je i svidja mi se grupa Da li imate nekih svadja s clanovima Komšije Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu komšija DA/NE:Da
  6. Ime i Prezime na serveru: Adin_Corba Ime i Prezime na TS3: Adin_Corba Koliko dugo provodite vremena na TS: dok mi ne dosadi. Godiste(Budite iskreni): 2007 Da li ste se nalazili na BlackListi "Komšije":NE! Zasto zelite Komšiju?: Imam puno prijatelja tu a i zelim da se malo druzim. Da li imate nekih svadja s clanovima Komšije Da/Ne: Ne! Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu komšija DA/NE:DA!
  7. Nakon odluke vođa,prihvaćeni ste u club Komšije! Ugovor traje 15 ukoliko prekršite dobijate zabranu! JAVITE SE NA TEAMSPEAK3 -> Misko ili Keety LOCK!
  8. Nakon odluke vođa,prihvaćeni ste u club Komšije! Ugovor traje 15 ukoliko prekršite dobijate zabranu! JAVITE SE NA TEAMSPEAK3 -> Misko ili Keety LOCK!
  9. Ime i Prezime na serveru: Gonzalo_Mendez Ime i Prezime na TS3: Gonzalo Koliko dugo provodite vremena na TS: Baš dosta vremena Godiste(Budite iskreni): 04 Da li ste se nalazili na BlackListi "Komšije": Nisam nikad Zasto zelite Komšiju?: Kako bi pričao sa drugim članovima, zabavljao se i bio ostalim komšija Da li imate nekih svadja s clanovima Komšije Da/Ne: Nemam Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu komšija DA/NE: DA
  10. Ime i Prezime na serveru: Kinslayer Ime i Prezime na TS3: Kinslayer Koliko dugo provodite vremena na TS: zavisi od obaveza, 2-3 sata Godiste(Budite iskreni): 2008 Da li ste se nalazili na BlackListi "Komšije":vjerovatno ne Zasto zelite Komšiju?: ocu da budem komsija ostalim Da li imate nekih svadja s clanovima Komšije Da/Ne: ne vjerujem Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu komšija DA/NE: da
  11. Nakon pregledanog konkursa odlučio sam Vas odbiti! Ponovni zahtev možete postaviti nakon 15 dana,ukoliko ne dobijete BlackListu Komšije! LOCK!
  12. Ime i Prezime na serveru: Benjix Sa Ime i Prezime na TS3: Benjix Sa Koliko dugo provodite vremena na TS: 2-3h dnevno Godiste(Budite iskreni): 2009 Da li ste se nalazili na BlackListi "Komšije": Ne Zasto zelite Komšiju?: Sviđa mi se grupa , imam puno prijatelja u ovoj grupi. Da li imate nekih svadja s clanovima Komšije Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu komšija DA/NE: DA
  13. Prihvaćen si javi se na TeamSpeak3 ! LOCK!
  14. Za konkurse zadužen: Formular Misko & Tweety Ime i Prezime na serveru: Fridone Ime i Prezime na TS3: Fridone Koliko dugo provodite vremena na TS: Od 2-12h Godiste(Budite iskreni): 2002 Da li ste se nalazili na BlackListi "Komšije": Ne. Zasto zelite Komšiju?: Tweety mi je privlacna. Da li imate nekih svadja s clanovima Komšije Da/Ne: Ne. Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu komšija DA/NE: Da. NAPOMENA: Ovim konkursom konkurišete samo za "Permisiju" na TeamSpeak3-u,samim tim dobijate i kada ste ušli u klub.
  15. Nakon pregledanog konkursa odlučila sam Vas dobiti! Ponovni zahtev možete postaviti nakon 15 dana,ukoliko ne dobijete BlackListu Komšije! LOCK!
  16. Ime i Prezime na serveru: Aca_Brat Ime i Prezime na TS3: Aca_Brat Koliko dugo provodite vremena na TS: 4-5h Godiste(Budite iskreni): 2006 Da li ste se nalazili na BlackListi "Komšije":Ne Zasto zelite Komšiju?: Dobra je ekipa isk Da li imate nekih svadja s clanovima Komšije Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu komšija DA/NE:Da
  17. Privaćen si javite se @Misko. ili meni kako bi vam setali sve potrebno LOCK!
  18. Ime i Prezime na serveru: Injaa Ime i Prezime na TS3: Injaa Koliko dugo provodite vremena na TS: 6/7h Godiste(Budite iskreni): 07 Da li ste se nalazili na BlackListi "Komšije": Ne Zasto zelite Komšiju?: Dobro drustvo Da li imate nekih svadja s clanovima Komšije Da/Ne: Ne Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu komšija DA
  19. Za konkurse zadužen: Formular Misko & Tweety Ime i Prezime na serveru: ODGOVOR Ime i Prezime na TS3: ODGOVOR Koliko dugo provodite vremena na TS: ODGOVOR Godiste(Budite iskreni): ODGOVOR Da li ste se nalazili na BlackListi "Komšije":ODGOVOR Zasto zelite Komšiju?: ODGOVOR Da li imate nekih svadja s clanovima Komšije Da/Ne: ODGOVOR Konkursom potvrdujem da cu ispuniti ugovor od 15 dana u protivnom idem na BlackListu komšija DA/NE:ODGOVOR NAPOMENA: Ovim konkursom konkurišete samo za "Permisiju" na TeamSpeak3-u,samim tim dobijate i kada ste ušli u klub.
  20. Prihvaćen si javi se na TeamSpeak3 radi razgovora! LOCK!
  21.  

www.sarp.gg

server.sarp.gg samp server
ts3.sarp.gg teamspeak 3 server
ts3.sa-ogc.com teamspeak 3 server
sarp.gg/discord discord server

• Create New...