Jump to content

Locked Seven Grand Bar opening - 21.1 19:00H

Guest

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: @Shinigami, @Bajevic

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): , @martinn, @Vilgot_Sundqvist, @Ralke, @Leonidas, @Cheda Legacy@Kobje, @Lackuu, @Milovanovic_Nemanja, @Villie_Dviar svi ostali mogu doći takođe ako sam nekog slučajno izostavio.

1.3 Naziv RP Eventa: Seven Grand Bar opening

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 21/1/2023

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu): dole je

1.6 Dodatne OOC informacije: Želeo bih da doprinesem serveru kao i igračima koji nemaju neki visok kvalitet RPa na serveru sa ovom idejom o rpu jer mislim da ovde može svako rpati i razmenjivati svoje znanje kroz komande. Ne treba puno klikera u glavi da bi rpao da se družiš sa drugim igračima negde tako da mislim da je ovo idealna prilika za lep rp kao i za nove igrače da se malo oprobaju. ID firme je 909

1.7 IC priča: Novi lokal je otvoren u Idlewoodu uz doprinos nekoliko mladih ljudi i penzionera koji žive u istom okrugu i maštaju o ovome godinama, ali niko nije bio tu da ideju realizuje. Zato vam se predstavlja osoblje bara Seven Grand, nudimo vam osvežavajuća alkoholna i bezalkoholna pića kao i zanimljive, unikatne igre i atmosferu. Parking ispred je obezbeđen i ulaz je besplatan. I najbitnija stvar, u lokalu se možete osećati sigurno.

image.png.01b274f88257590e6970e8192a592433.png

Edited by Shinigami
  • ,,nebo Tvojom hvalom odjekuje, zemlja slavi svoga Spasitelja"
  • @Ekisa^ @Stefan_Casteelo @Uros_Capone povedite nekog od clanova ako bduete tu

nisam tu na zalost, idem na drugi dan slave

33 minutes ago, Cheda Legacy said:

@Ekisa^ @Stefan_Casteelo @Uros_Capone povedite nekog od clanova ako bduete tu

nisam tu na zalost, idem na drugi dan slave

ma bro idem na trap party opjam se xd

završen event hvala svima koji su učestvovali prošlo je mnogo bolje nego što smo očekivali

želim opet da se zahvalim svima koji su došli kao i ic osoblju @Carmine_Manzano @Bajevic @Minela_Cappone @Kristijan_Tesic @Ceke ne znam ako sam nekoga izostavio ako imate charove pisite mi na discord ili u pm da vam dam pare icly

https://imgur.com/a/WuOmqtj

par slikica sa eventa

Edited by Shinigami
    4 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

raspad sistema 😎

na eventu vam najnormalniji bio bdt al aj nek ste se vi lijepo proveli

https://prnt.sc/lNaJ1HPyc1jc

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...