Jump to content

Locked TRACK HORSE RACE BETTING -[ZAVRŠENO]

Recommended Posts

HORSERACE26_01_2025.ANNOUNCEMENT.gif.70fa8d70146b0139f33c7dd630be5cf8.gif

OOC informacije: Svrha postavljanja u ovu sekciju jeste kako bi igraci lakse saznali za ovaj dogadjaj i sudjelovali u njemu. Mogucnosti postavljanja opklade na dogadjaj su i online (sto je objasnjeno na linku ispod) i u kladionici (sto je takodjer objasnjeno gdje i kako na linku ispod). U 21h ce biti organizirano pracenje dogadjaja uzivo kroz roleplay.

• Guest featured this topic

Hvala svima koji su se odazvali na event, u iducu nedjelju ce biti u malo boljoj organizaciji ali u gotovo istom formatu. Nije ispalo bas najbolje na kraju, ali smo se potrudili da odrzimo event do kraja. Savjet za vecinu nakon ovog eventa je da malo ukljucite mozak dok rpate na bilo kakvom javnom mjestu jer velika vecina onoga sto sam procitao nema apsolutno nikakve veze sa vezom, kao da rpate klosare sa periferija Beograda ili ne znam ni ja sta, apsolutno se nimalo ne prati IC chat nego se samo tipkaju iste stvari po 20 puta. Velika vecina nije ni stigla da vidi zapravo otpocet event stoga ne propustite to u iducu nedjelju. Fokusirajte se prije svega da svoje fakcije razvijate kroz IC dogadjanja, ali i takodjer malo razmisljajte kako biste se zapravo ponasali u odredjenoj situaciji, a ne bez apsolutno ikakvog osjecaja za roleplay. Ukoliko je cilj ove zajednice ka tome da nastavi i da bude roleplay zajednica sa naprednijim rpom, ovo su samo neke od sitnica na kojima mora da se radi. Zapravo ima dosta stvari koje predstavljaju ogromne probleme o kojima nije potrebno pisati jer su tesko promjenjive.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...