Jump to content

Locked Zalba na RPE

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Silverstin_Stallone
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): @cuh
  • Razlog žalbe: Nedolicno ponasanje jednog RPE clana koji treba da ukazuje ljudima na greske.
  • Obrazloženje: Covjek mi je poslao da trebam da se lijecim od droge , ovo ne prilici jednom RPE clanu koji treba da bude primjer a ne ovo da radi i da provocira sa nekim internetskim sajtovima za ovisnost.
  • Dokazi:

Screenshot_2.png

• Haha 3

Postovani, @Silverstin_Stallone

Zelim da se osvrnem na ovu zalbu koju si podneo u vezi sa nasim nedavnim razgovorom u privatnim porukama. Nakon razmisljanja, mogu da vidim zasto bi moj pristup u ovoj situaciji delovao i bio shvacen kao neprofesionalan, i za to se iskreno izvinjavam. Moja namera nije bila da predjem privatne granice ili da te uvredim, vec da izrazim zabrinutost na nacin koji sam smatrao konstruktivnim. 

Ipak, sada razumem da rasprava o licnim stvarima, poput zavisnosti od opijata.. cak i sa dobrom namerom.. ne spada u moje ovlascenje kao clan RPE tima. Ubuduce cu se potruditi da sve nase interakcije budu stopostotno fokusirane na igru i nase profesionalne standarde. 

Iskreno cenim svoj polozaj u RPE timu i posvecen sam tome da odrzavam integritet tima. 

S ljubavlju i dobrim namerama, Cuh. 

• Like 1
23 minutes ago, cuh said:

Postovani, @Silverstin_Stallone

Zelim da se osvrnem na ovu zalbu koju si podneo u vezi sa nasim nedavnim razgovorom u privatnim porukama. Nakon razmisljanja, mogu da vidim zasto bi moj pristup u ovoj situaciji delovao i bio shvacen kao neprofesionalan, i za to se iskreno izvinjavam. Moja namera nije bila da predjem privatne granice ili da te uvredim, vec da izrazim zabrinutost na nacin koji sam smatrao konstruktivnim. 

Ipak, sada razumem da rasprava o licnim stvarima, poput zavisnosti od opijata.. cak i sa dobrom namerom.. ne spada u moje ovlascenje kao clan RPE tima. Ubuduce cu se potruditi da sve nase interakcije budu stopostotno fokusirane na igru i nase profesionalne standarde. 

Iskreno cenim svoj polozaj u RPE timu i posvecen sam tome da odrzavam integritet tima. 

S ljubavlju i dobrim namerama, Cuh. 

Cak si i u ovoj emotivno - izvinjavajucoj poruci direktno pokusao da me uvrijedis u nekolicini svojih recenica koristeci sarkazam.

• Ca$h locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...