Jump to content

Locked Zalba na RPE

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Qyzlocke
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu):  Cuh
  • Razlog žalbe: Imali smo RP akciju 4-5 nas,Ballas je stojao na drugi kraj kod Ganton-a,mi smo krenuli nasim putem nastavili,oni su nas pratili od iza,nakon par minuta,otisli smo prema Sevilli tj iza Wllowfield-Flatsa gdje je Auto Skola,onda sam obrnuo krug vratio i ovi su rekli sacekaj sledeca krivina je nasa paljba posto su zeljeli da odrade isto DriveBy ali smo mi prije njih,nakon toga ubijam Cuha preko ograde i on mene kaci na Jailu razlog "RPE" 
  • Obrazloženje: Stavio me u Jail i ne vidim razlog ako je sve po RolePlay-u, dakle u Beefu smo ICLy,ako je to zbog toga sto smo mi vas urnisali u ovom momentu i ubili vas prije,ti se onda izivljavas i stavljas mi Jail jer ti se moze logicno kad se dobije RPE to funkcionise tako. nisi naveo ni Razlog pitao sam jos u OOC nisi me specao i tjt.
  • Dokazi:image.png.3eed885cd5fa5effdb18f881140bfa71.png

Kako ti kazes. niko nije ni rekao do sada da nije zabranjeno al okej, Moja greska onda ja sam u krivu jer sam vidjeo da i neki isto koriste oboje i onda sta da ocekujem drugo? Nebitno,Povlacim sto sam okacio zalbu .

EDIT: (ne ulazim na forum uopste sem ponekad).

Edited by Qyzlocke
Just now, Qyzlocke said:

Kako ti kazes. niko nije ni rekao do sada da nije zabranjeno al okej, Moja greska onda ja sam u krivu jer sam vidjeo da i neki isto koriste oboje i onda sta da ocekujem drugo? Nebitno,Povlacim sto sam okacio zalbu .

EDIT: (ne ulazim na forum uopste sem ponekad).

To je bila dužnost lidera da ti skrene pažnju, predpostavljam da misliš na druge članove, pa čak i lidere svoje organizacije da ne poštuju to pravilo pa si mislio da to pravilo ni ne postoji. 

@Uros_Ljubovic bio si prisutan, već sam ti rekao, prenesi članovima koji imaju pristup gunovima da isključe FS

Nije moguće da se ni jedan od vas pet "nije setio" da isključi.. Pa čak ni ti kao lider

Toliko nisu bili svesni o pravilu da mi se jedan javio u pm a drugi je okačio žalbu na mene

@Peskir 

@Ca$h lock.

• Like 1
  • Upvote 1
  • Ca$h locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...