Trust no one Lukaa Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) Vaše Ime i Prezime: Diego_Murrieta Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): Gabriel_Mendoza @Robert_Ford Razlog žalbe: Arhiviranje fakcije jer je izgubio u RPU, bio je dropan od strane nas i odmah nam je arhivirao fakciju. Obrazloženje: Imali smo namjeru da dropamo Gabriela jer je zapucao na nasa dva clana u toku pucnjave sa GSFom, nakon sto je izgubio u RPU odmah je arhivirao nasu fakciju bez ikakvog razloga. Dokazi: Par slika gdje se drop desio https://imgur.com/a/eOT4RLh, neka se momak oglasi zasto nam je fakcija arhivirana i koji je razlog? Edited 19 hours ago by Lukaa Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/
EAST. 1960 Robert_Ford Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) 2 minutes ago, Lukaa said: Vaše Ime i Prezime: Diego_Murrieta Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): Gabriel_Mendoza @Robert_Ford Razlog žalbe: Arhiviranje fakcije jer je izgubio u RPU, bio je dropan od strane nas i odmah nam je arhivirao fakciju. Obrazloženje: Imali smo namjeru da dropamo Gabriela jer je zapucao na nasa dva clana u toku pucnjave sa GSFom, nakon sto je izgubio u RPU odmah je arhivirao nasu fakciju bez ikakvog razloga. Dokazi: Par slika gdje se drop desio https://imgur.com/a/eOT4RLh, neka se momak oglasi zasto nam je fakcija arhivirana i koji je razlog? Sto sam rekao vasem lidershipu recicu i vama. Fakcija - The Gr22n Nation ce biti zatvorena iz iducih razloga: 1 - High Ranked clan kacio nacionalisticke slike na tudji thread cim je pao. 2 - Prekrivanje istog tog clana, dopustanje da idalje aktivno RPa u fakciji nakon prihvacene zalbe. 3 - Prebacivanje informacija sa ugasenih karaktera na nove - Direktno krsenje pravila logike i Roleplaya. 4 - Neprestani napadi na druge fakcije oruzijem cak i kad padnu. 5 - Napad koristeci CKane karaktere od strane LSPD, direktno provociranje i napad na osobu koja ih je dropala, 2 put u danu. 6 - Revenge Killing sa CKanim karakterima. 1. razlog je bio dovoljan jer je to bila osoba sa jednom od glavnih pozicija kod vas IC i OOC, posle prekrivanje nema potrebe da komentarisem. Takodje koristenje CKanih karaktera. @Matias_Verga ako zeli neka potvrdi nas razgovor posle ovog. Edited 19 hours ago by Robert_Ford 1 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6126965
Trust no one Lukaa Posted 19 hours ago Author Share Posted 19 hours ago (edited) 10 minutes ago, Robert_Ford said: Sto sam rekao vasem lidershipu recicu i vama. Fakcija - The Gr22n Nation ce biti zatvorena iz iducih razloga: 1 - High Ranked clan kacio nacionalisticke slike na tudji thread cim je pao. 2 - Prekrivanje istog tog clana, dopustanje da idalje aktivno RPa u fakciji nakon prihvacene zalbe. 3 - Prebacivanje informacija sa ugasenih karaktera na nove - Direktno krsenje pravila logike i Roleplaya. 4 - Neprestani napadi na druge fakcije oruzijem cak i kad padnu. 5 - Napad koristeci CKane karaktere od strane LSPD, direktno provociranje i napad na osobu koja ih je dropala, 2 put u danu. 6 - Revenge Killing sa CKanim karakterima. 1. razlog je bio dovoljan jer je to bila osoba sa jednom od glavnih pozicija kod vas IC i OOC, posle prekrivanje nema potrebe da komentarisem. Takodje koristenje CKanih karaktera. 1 - Isti high ranked clan je banovan i izbacen iz fakcije i bila je zalba na nasu fakciju koja je rijesena prije dva tri dana tako da ti to otpada. 2 - Kakvo prekrivanje, svaki dan nam dolazi neki novi koji zeli da udje u nasu fakciju i rpa MC? 3 - Dva clana su uhvacena treci je pobjegao, prenio je ICly informacije nama 4 - Ne razumijem ovo a i gdje su ti dokazi? 5 - O kakvim CKanim karakterima se govori, sve je izvedeno sa karakterima koji su u aktivnom RPu 6 - Da, Revenge Killing jer nam je Mario prenio da si napao nasa dva clana, sigurno necemo da sjedimo i disukutujemo o tome uz neku kafu? Edit: Marcus rpa novog karaktera sa novim skinom sto se moze vidjeti u threadu Je l ovo razlog zbog kojeg si ti nama arhivirao fakciju jer si dropan od strane nas? Edited 19 hours ago by Lukaa Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6126972
EAST. 1960 Robert_Ford Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Just now, Lukaa said: 1 - Isti high ranked clan je bio banovan i izbacen iz fakcije i bila je zalba na nasu fakciju koja je rijesena prije dva tri dana tako da ti to otpada. 2 - Kakvo prekrivanje, svaki dan nam dolazi neki novi koji zeli da udje u nasu fakciju i rpa MC? 3 - Dva clana su uhvacena treci je pobjegao, prenio je ICly informacije nama 4 - Ne razumijem ovo a i gdje su ti dokazi? 5 - O kakvim CKanim karakterima se govori, sve je izvedeno sa karakterima koji su u aktivnom RPu 6 - Da, Revenge Killing jer nam je Mario prenio da si napao nasa dva clana, sigurno necemo da sjedimo i disukutujemo o tome uz neku kafu? Marcus koji je ckan - Koricanac - Banovana 2 foruma accounta za nacionalizam. - Dokaze nemam sta slat da sirim slike te, mogu moderatori potvrdit. Prekrivanje tog istog Marcusa "ulaze svaki dan", ali magicno ista osoba sa novim forumom i novim discordom? Covece, kako se to desi? Dva clana su uhvacena, medju njima - Marcus_Parades Takodje, karakteri od vas kojima su oduzete Vagos MC veste - Ugaseni (sami od osnivaca threada), pojavili se novi u drugom delu Los Santosa i znaju za to, iako su ti ugaseni karakteri PKani. CKani karakteri Mario je prenio, zasto je onda Marcus koji je danas u 15:35 pao od strane PD + Okacen zahtev za CK, a u 16:38 napada GSF? Pada u 16:39 opet? Marcus u 21:05 se pojavljulje na RP eventu sa istog tog karaktera gde RPa clana Vagos MC, napada na "takose" - Diss za sve hispanic osobe. U 21:06 pada od Nemca i svih tu sto su ga zaskocili U 23:01 se pojavi u driveby? https://imgur.com/a/Gfk7TOS Takodje magicno se pojavi i Hunter_Swayer - Njegov alt karakter, sa kojeg je zvao i PD (( @Tigar )) pa posle i mene. Takodje ukratko za ono sto sam spomeno MG i prebacivanje informacija sa karaktera na karaktera. MG takodje navesti za zatvaranje fakcije, jeste da je ta stvar "bila izgladjena" sa Bluntom, ali to nije delovalo ocigledno. Sami beef izmedju Vagos MCa i Vagos ulicne bande je nastao zbog skidanja zakrpa trojici clanova MCa, skinuti su im vestovi i likovi su PKani. Nakon samog PKa osobe su trazile arhiviranje karaktera, razumijem, tesko je rpat karakter bez veste zar ne? Jedan od njih trojice odmah nakon tog "gubitka u RPu" koji ne vadite iz usta je krenuo sa nacionalizmom na forumu i InGame(lijep prikaz high ranked clana u fakciji). Taj beef se nastavio, magicno, MC je znao tacno ko je ukrao vestove, ne nije znao niti je mogao znati. jer su PKana sva trojica jer su automatski arhivirali karaktere Nakon cega je nastala jos jedan situacija. Ja sam se pojavio kod njihovoh clubhousea, dobio neke provokacije gdje sam im odgurnuo motor. Bilo ih je u tom trenutku dvojica, ista ta dvojica su me zajurila motorima i coltovima. Nisu dugo istrajali PKana su obadvojica, naravno. Opet mi nekako "gubimo u RP". Sutradan ulazim InGame sa tipom iz naseg projekta, zavucemo se u neki alley i odemo obojica AFK. Dolazi ekipa iz MCa i ubija nas obojicu, zasto? Skinuli ste nam veste, porusili motore, ubili nam dvojicu clanova. Skinuli nam veste - navedeno vec gore da ne ponavljam, MG ucinjen. Porusili motore - Navodno imaju kamere na biznis (nemaju) na koje su vidjeli ko je srusio motore, za biznis je potrebno odvojiti 15k iz RP statsa da bi imali video nadzor, cak sta, tada nisu ni imali otvoren biznis. Ubili nam dvojicu clanova - PKana obojica, ne znam kako se to moglo saznati, niko vidio nije, niko dosao nije na scenu. Sta? Vanzemaljci vam dojavljuju ili? Izgovor je bio da je PD dosao na scenu(nije) i da su iz PDa procurele informacije (nisu). Kada god clanovi Vagos MC fakcije zapravo izgube u RolePlay, ne znaju drugacije osim provokacija, nacionalizma etc. - @Sandzaklija @Bobby_Baccalieri @Rista. Ja sam svoje rekao i Sandzaklija je svoje rekao kao predstavnici Born in East L.S. Nista vise necu dodavat osim po potrebi slike i dokaze. 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6126988
Trust no one Lukaa Posted 19 hours ago Author Share Posted 19 hours ago 4 minutes ago, Robert_Ford said: Marcus koji je ckan - Koricanac - Banovana 2 foruma accounta za nacionalizam. - Dokaze nemam sta slat da sirim slike te, mogu moderatori potvrdit. Prekrivanje tog istog Marcusa "ulaze svaki dan", ali magicno ista osoba sa novim forumom i novim discordom? Covece, kako se to desi? Dva clana su uhvacena, medju njima - Marcus_Parades Takodje, karakteri od vas kojima su oduzete Vagos MC veste - Ugaseni (sami od osnivaca threada), pojavili se novi u drugom delu Los Santosa i znaju za to, iako su ti ugaseni karakteri PKani. CKani karakteri Mario je prenio, zasto je onda Marcus koji je danas u 15:35 pao od strane PD + Okacen zahtev za CK, a u 16:38 napada GSF? Pada u 16:39 opet? Marcus u 21:05 se pojavljulje na RP eventu sa istog tog karaktera gde RPa clana Vagos MC, napada na "takose" - Diss za sve hispanic osobe. U 21:06 pada od Nemca i svih tu sto su ga zaskocili U 23:01 se pojavi u driveby? https://imgur.com/a/Gfk7TOS Takodje magicno se pojavi i Hunter_Swayer - Njegov alt karakter, sa kojeg je zvao i PD (( @Tigar )) pa posle i mene. Takodje ukratko za ono sto sam spomeno MG i prebacivanje informacija sa karaktera na karaktera. MG takodje navesti za zatvaranje fakcije, jeste da je ta stvar "bila izgladjena" sa Bluntom, ali to nije delovalo ocigledno. Sami beef izmedju Vagos MCa i Vagos ulicne bande je nastao zbog skidanja zakrpa trojici clanova MCa, skinuti su im vestovi i likovi su PKani. Nakon samog PKa osobe su trazile arhiviranje karaktera, razumijem, tesko je rpat karakter bez veste zar ne? Jedan od njih trojice odmah nakon tog "gubitka u RPu" koji ne vadite iz usta je krenuo sa nacionalizmom na forumu i InGame(lijep prikaz high ranked clana u fakciji). Taj beef se nastavio, magicno, MC je znao tacno ko je ukrao vestove, ne nije znao niti je mogao znati. jer su PKana sva trojica jer su automatski arhivirali karaktere Nakon cega je nastala jos jedan situacija. Ja sam se pojavio kod njihovoh clubhousea, dobio neke provokacije gdje sam im odgurnuo motor. Bilo ih je u tom trenutku dvojica, ista ta dvojica su me zajurila motorima i coltovima. Nisu dugo istrajali PKana su obadvojica, naravno. Opet mi nekako "gubimo u RP". Sutradan ulazim InGame sa tipom iz naseg projekta, zavucemo se u neki alley i odemo obojica AFK. Dolazi ekipa iz MCa i ubija nas obojicu, zasto? Skinuli ste nam veste, porusili motore, ubili nam dvojicu clanova. Skinuli nam veste - navedeno vec gore da ne ponavljam, MG ucinjen. Porusili motore - Navodno imaju kamere na biznis (nemaju) na koje su vidjeli ko je srusio motore, za biznis je potrebno odvojiti 15k iz RP statsa da bi imali video nadzor, cak sta, tada nisu ni imali otvoren biznis. Ubili nam dvojicu clanova - PKana obojica, ne znam kako se to moglo saznati, niko vidio nije, niko dosao nije na scenu. Sta? Vanzemaljci vam dojavljuju ili? Izgovor je bio da je PD dosao na scenu(nije) i da su iz PDa procurele informacije (nisu). Kada god clanovi Vagos MC fakcije zapravo izgube u RolePlay, ne znaju drugacije osim provokacija, nacionalizma etc. - @Sandzaklija @Bobby_Baccalieri @Rista. Ja sam svoje rekao i Sandzaklija je svoje rekao kao predstavnici Born in East L.S. Nista vise necu dodavat osim po potrebi slike i dokaze. Marcus iako je bio CKan rpao je drugog chara, ako ima isti nick ne mora da znaci da rpa isti karakter, plus su svi clanovi koju su bili umijesani u to prihvatili CK i u zahtjev koji je okacen. Na benzinskoj pumpi su svakako kamere a pored bara je benzinska, je l si ti ikad vidio benzinsku pumpu bez kamera? Koliko znam, PKani smo nas trojica, Ja, Marcus i Jairo, Samcro je izbjegao PK i pobjegao i takodje prenio informacije prije nego sto su karakteri arhivirani. Nemam ni ja vise sta da dodam, sacekacemo odgovor od nadleznih pa da vidimo sta ce biti dalje. 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6126989
FORBIDDEN CITY Sandzaklija Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) 24 minutes ago, Lukaa said: Marcus iako je bio CKan rpao je drugog chara, ako ima isti nick ne mora da znaci da rpa isti karakter, plus su svi clanovi koju su bili umijesani u to prihvatili CK i u zahtjev koji je okacen. Na benzinskoj pumpi su svakako kamere a pored bara je benzinska, je l si ti ikad vidio benzinsku pumpu bez kamera? Koliko znam, PKani smo nas trojica, Ja, Marcus i Jairo, Samcro je izbjegao PK i pobjegao i takodje prenio informacije prije nego sto su karakteri arhivirani. Nemam ni ja vise sta da dodam, sacekacemo odgovor od nadleznih pa da vidimo sta ce biti dalje. Tekst iznad gdje sam tagovan je moj, bas jer sam tagovan izjasnicu se naravno. Vas trojica ste PKani, Samcro je bio AFK citavu situaciju i nije nigdje pobegao i prenio. Ako lik ima slike da je video kako se ta radnja izvrsava (skidanje zakrpa). Nije nikakav problem, neka onda bude da niste MGali. Naravno MG je samo jedan nadodat razlog za za arhiviranje fakcije. edit https://imgur.com/a/jWzrfe2 - slika gdje je Samcro sam napisao da je bio AFK, ukopavas sebe sa laganjem. Cudno kako Marcus_Parasedo ne kaci developove sa svojeg foruma vec drugi kace za njega, da nije banovan slucajno? Moze li forum od tog brata da se da ono kao ne bi se zalili Usput braco odao si da je Marcus zapravo kickani lik, kako? Tako sto si rekao da ste bili tu Marcus, Jairo i ti (Lukaa), Marcus je Jethro_Burrket (onaj koji je kikan iz fakcije za nacionalizam). Da sam na Koricancevo mesto zahvalio bi ti se sto si ga odao. Ukopao si se i drugi put. Edited 19 hours ago by Sandzaklija Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6126990
El Grande Matias_Verga Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Znam da diskord nema veze uopste sa zajednicom, ali evo slike kako sandzaklija trazi da se skipuje savez sa ballasima jer mga i plasi se da ce im karakteri biti ckani kao i zloupotreba pozicije gde sahovic kao rpe preti gasenjem fakcije i gasi je iz licnog besa jer je dropan ((Slike dole ispod)) Druga stvar da, Sahovic kao IFM nema pravo da arhivira fakciju i takodje ja kao leadership fakcije nista nisam uradio niti sam bio prisutan u akciji tako da ukoliko ima dokaze, za krsenje pravila neka se javi meni da izbacim clana/ve iz fakcije a ne da arhivira fakciju jer ponavljam, NIJE BILO ZALBE NA FAKCIJU I FAKCIJA NEMA NI JEDAN MINUS ZAVEDEN U STATSU! 3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127445
FORBIDDEN CITY Sandzaklija Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) 17 minutes ago, Matias_Verga said: Znam da diskord nema veze uopste sa zajednicom, ali evo slike kako sandzaklija trazi da se skipuje savez sa ballasima jer mga i plasi se da ce im karakteri biti ckani kao i zloupotreba pozicije gde sahovic kao rpe preti gasenjem fakcije i gasi je iz licnog besa jer je dropan ((Slike dole ispod)) Druga stvar da, Sahovic kao IFM nema pravo da arhivira fakciju i takodje ja kao leadership fakcije nista nisam uradio niti sam bio prisutan u akciji tako da ukoliko ima dokaze, za krsenje pravila neka se javi meni da izbacim clana/ve iz fakcije a ne da arhivira fakciju jer ponavljam, NIJE BILO ZALBE NA FAKCIJU I FAKCIJA NEMA NI JEDAN MINUS ZAVEDEN U STATSU! Sam si rekao discord nema veze, ali ne planiram se braniti tim. Sve to sto si izneo je prazna prica, receno je da se skipa RP(nije se skipo) kako postajete allies sa ballasima, zasto? Jer ste ga sagradili na osnovu samog MGanja kako znate da smo vam mi skinuli vestove(ne znate), tkd samo iznosis neke nove stvari na koje te mogu argumentovat i nemas potrebe za tim. Mene licno za karaktera da l cu dobiti CK ili necu ne zanima, nisam ja kriv sto me ne mozete CKat, ali nije ni okakvom CKu rijec jer ga nema. Spominjao si minuse i ostalo, dovoljan razlog je sto nakon zalbe na clana gdje je receno da se kicka isti je "kickan". Ne nije, prekrivate kikanog clana. Ja ne znam zasto se uopste ponovo javljas sa nekim nepotrbenim izjavama a gore iznad si dva puta samog sebe ukopo, pisao sam ti i kako si se ukopo, nisam papagaj da ponavljam. Nemas adekvatan dokaz? Ne pisi dalje, ne natrpavaj zalbu, pusti da se pregleda. Nesto ti nije jasno sta sam napisao? Pisi PM, ali ovde vise nemas potrebe pisat bez nekih adekvatnih i cvrstih dokaza. Edited 3 hours ago by Sandzaklija Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127459
FORBIDDEN CITY Sandzaklija Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 17 minutes ago, Arthur_Willson said: Sklopljen je IC savez nije bilo nikakvog MGanja i takodje nema pravo da arhivira fakciju jer je Sahovic IFM, a ne vodja RPE. Nema ni jedne zalbe na fakciju niti ijednog minusa u RP Statsu fakcije, tako da opet Sahovic zloupotrebljava RPE poziciju jer je dropan i arhivira fakciju. Fakcija Vagos MC je posle GSF-a najaktivnija fakcija na serveru. Takodje ni vi nemate ni jedan adekvatan dokaz za bilo kakvu gresku fakcije i leadershipa samo izmisljate nesto sto se nije desilo i nigde nije bilo MG-a jer Marcus je CKan i to sto RPa sa istog acca ne znaci da je isti karakter, kao i sam sto mozes da primetis u threadu fakcije promenjen mu je skin kao i char jer je prvi char bio Smokey a drugi Shadow tako da MG pada u vodu. Sto se tice Stefketa on je banovan sa Discorda dobili ste i dokaz. Opet samo prazne price... Javljas se nisi ni pomenut, @Xenon ne bih ni tagovao moderatora da te fixa da si izjasnio nesto pametno, ovako ponavljas za Lukom, a ja da pisem iste stvari X puta, nisam zainteresovan. Plus, ne znas ni o kakvoj situaciji je rijec Edited 2 hours ago by Sandzaklija Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127492
Trust no one Lukaa Posted 2 hours ago Author Share Posted 2 hours ago 44 minutes ago, Sandzaklija said: Sam si rekao discord nema veze, ali ne planiram se braniti tim. Sve to sto si izneo je prazna prica, receno je da se skipa RP(nije se skipo) kako postajete allies sa ballasima, zasto? Jer ste ga sagradili na osnovu samog MGanja kako znate da smo vam mi skinuli vestove(ne znate), tkd samo iznosis neke nove stvari na koje te mogu argumentovat i nemas potrebe za tim. Mene licno za karaktera da l cu dobiti CK ili necu ne zanima, nisam ja kriv sto me ne mozete CKat, ali nije ni okakvom CKu rijec jer ga nema. Spominjao si minuse i ostalo, dovoljan razlog je sto nakon zalbe na clana gdje je receno da se kicka isti je "kickan". Ne nije, prekrivate kikanog clana. Ja ne znam zasto se uopste ponovo javljas sa nekim nepotrbenim izjavama a gore iznad si dva puta samog sebe ukopo, pisao sam ti i kako si se ukopo, nisam papagaj da ponavljam. Nemas adekvatan dokaz? Ne pisi dalje, ne natrpavaj zalbu, pusti da se pregleda. Nesto ti nije jasno sta sam napisao? Pisi PM, ali ovde vise nemas potrebe pisat bez nekih adekvatnih i cvrstih dokaza. Pozdrav Sandzaklija, ovo je moja zalba na RPE clana i slobodno svaki clan nase fakcije moze da se izjasni ili doda nesto ako misli da treba, ne mozes da kazes da je prazna prica nakon sto je Buba poslao dokaze gdje se bunis zato sto smo mi sklopili savez sa Ballasima, moras da shvatis da si ti prvi koji je pokrenuo RP sa nasom fakcijom u losem kontekstu a ne u dobrom tako da ne mozes da ocekujes da ce tvoj karakter ostati jos dugo aktivan, jer vjerovatno saljes i drugima ovakve poruke kada udju u beef sa vasim threadom. Kakva je sada ovo tvoja prazna prica? Ako Stefke nije bio kikovan sa discorda i fakcije zasto nisi ponovo postavio zalbu na fakciju i iznio dokaze gdje se vidi da on idalje rpa i da nije kickan? Ti i Sahovic pricate nesto samo da bi nam ugasili fakciju sto je i ocigledno, bez adekvatnih dokaza tvoja prica pada u vodu. Opet kazem, ko god misli od clanova fakcije koji su prisustvovali ovom rpu treba da se nadoveze ili doda nesto u zalbi neka doda, ne treba da mi govori lik koji je tagovan na zalbi samo da bi komentarisao istu i govorio je l treba neko da pise ili ne. Ako je nasa fakcija pogrijesila u tom RPu, trebali ste da posaljete dokaze @Matias_Verga koji je lider fakcije ili da jednostavno okacite zalbu i sve bi bilo rijeseno. Nego je RPE kojeg je toliko pogodio drop arhivirao nasu fakciju bez ikakve konsultacije sa Vodjama RPEa. Takodje, ovo sto kazes da te ne zanima da li ce tvoj karakter biti CKan, vjerovatno te itekako zanima kada radis LTA u sred rpa Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127505
El Grande Matias_Verga Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Sandzaklija said: Javljas se nisi ni pomenut, @Xenon ne bih ni tagovao moderatora da te fixa da si izjasnio nesto pametno, ovako ponavljas za Lukom, a ja da pisem iste stvari X puta, nisam zainteresovan. Plus, ne znas ni o kakvoj situaciji je rijec Dio je fakcije isto ko svi mi i ima pravo da komentarise, preknimo pisati vise, kao sto si i sam rekao Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127506
Trust no one Lukaa Posted 2 hours ago Author Share Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Sandzaklija said: Javljas se nisi ni pomenut, @Xenon ne bih ni tagovao moderatora da te fixa da si izjasnio nesto pametno, ovako ponavljas za Lukom, a ja da pisem iste stvari X puta, nisam zainteresovan. Plus, ne znas ni o kakvoj situaciji je rijec @Xenon Ne davaj Arthuru warn jer je moja zalba i ja sam saglasan da svako ko je ucestvovao u rpu moze da se nadoveze ili nesto doda, ti si tagovan samo kako bi komentarisao u ovoj zalbi bez ikakvih dokaza Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127508
FORBIDDEN CITY Sandzaklija Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Just now, Lukaa said: @Xenon Ne davaj Arthuru warn jer je moja zalba i ja sam saglasan da svako ko je ucestvovao u rpu moze da se nadoveze ili nesto doda, ti si tagovan samo kako bi komentarisao u ovoj zalbi bez ikakvih dokaza dokaze si izdobio brate moj, ovde si ti taj koji govori lazi na koje se sam ukopava i koji prica bez dokaza ❤️ pusa Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127511
Trust no one Lukaa Posted 2 hours ago Author Share Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Sandzaklija said: dokaze si izdobio brate moj, ovde si ti taj koji govori lazi na koje se sam ukopava i koji prica bez dokaza ❤️ pusa Ne znam sta znaci izdobio, mislim da to uopste nije ni rijec Ne govorim ja lazi samo vam hvali dokaza a i jedan RPE da arhivira jednu od najjaktivnijih fakcija na servernu trenutno bez ikakvih dokaza i razloga je smijesno Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127513
FORBIDDEN CITY Sandzaklija Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Lukaa said: Pozdrav Sandzaklija, ovo je moja zalba na RPE clana i slobodno svaki clan nase fakcije moze da se izjasni ili doda nesto ako misli da treba, ne mozes da kazes da je prazna prica nakon sto je Buba poslao dokaze gdje se bunis zato sto smo mi sklopili savez sa Ballasima, moras da shvatis da si ti prvi koji je pokrenuo RP sa nasom fakcijom u losem kontekstu a ne u dobrom tako da ne mozes da ocekujes da ce tvoj karakter ostati jos dugo aktivan, jer vjerovatno saljes i drugima ovakve poruke kada udju u beef sa vasim threadom. Kakva je sada ovo tvoja prazna prica? Ako Stefke nije bio kikovan sa discorda i fakcije zasto nisi ponovo postavio zalbu na fakciju i iznio dokaze gdje se vidi da on idalje rpa i da nije kickan? Ti i Sahovic pricate nesto samo da bi nam ugasili fakciju sto je i ocigledno, bez adekvatnih dokaza tvoja prica pada u vodu. Opet kazem, ko god misli od clanova fakcije koji su prisustvovali ovom rpu treba da se nadoveze ili doda nesto u zalbi neka doda, ne treba da mi govori lik koji je tagovan na zalbi samo da bi komentarisao istu i govorio je l treba neko da pise ili ne. Ako je nasa fakcija pogrijesila u tom RPu, trebali ste da posaljete dokaze @Matias_Verga koji je lider fakcije ili da jednostavno okacite zalbu i sve bi bilo rijeseno. Nego je RPE kojeg je toliko pogodio drop arhivirao nasu fakciju bez ikakve konsultacije sa Vodjama RPEa. Takodje, ovo sto kazes da te ne zanima da li ce tvoj karakter biti CKan, vjerovatno te itekako zanima kada radis LTA u sred rpa Bunim se jer ste sklopili savez sa ballasima posto ste bili u beefu sa Vagosima do kojeg ste dosli MGanjem (napisao sam ti vec) Rekao sam ti da me za moje IC stanje karaktera ne zanima bio ckan ili ne (napisao vec) Treba da se neko zali dva puta da se kicka clan? Ne, dovoljno je prekrivanje ❤️ Koje si sada sam i priznao. Adekvatnih dokaza? Ponavljas moje rijeci doslovno, dobio si dokaze. Niko ti nije naredo da NE PISES, nego se javljas bez dokaza. Tvoj lider je vec bio obavesten, nista nije poduzeo protiv toga LTA u sred RPa? Imas sliku, pozalis se negdje van ovog topica. Vec sam ti rekao i vi isto kao da imate pilicarske mozgove, sve sto te zanima i nije vezano za kontekst zalbe, obratis se meni ili nekom RPE timu za tu odredjenu sferu. Ne mozete zapamtiti nesto sto vam se kaze i samo ponavljate i ponavljate? Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127515
FORBIDDEN CITY Sandzaklija Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 minute ago, Lukaa said: Ne znam sta znaci izdobio, mislim da to uopste nije ni rijec Ne govorim ja lazi samo vam hvali dokaza a i jedan RPE da arhivira jednu od najjaktivnijih fakcija na servernu trenutno bez ikakvih dokaza i razloga je smijesno hajde braco moj da ne uzimas vise to usta /bez dokaza/ imas dokaze, imas, oci ce ti izbit Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127516
Trust no one Lukaa Posted 2 hours ago Author Share Posted 2 hours ago (edited) Da dodam Arthurov komentar jer je izbrisan Sklopljen je IC savez nije bilo nikakvog MGanja i takodje nema pravo da arhivira fakciju jer je Sahovic IFM, a ne vodja RPE. Nema ni jedne zalbe na fakciju niti ijednog minusa u RP Statsu fakcije, tako da opet Sahovic zloupotrebljava RPE poziciju jer je dropan i arhivira fakciju. Fakcija Vagos MC je posle GSF-a najaktivnija fakcija na serveru. Takodje ni vi nemate ni jedan adekvatan dokaz za bilo kakvu gresku fakcije i leadershipa samo izmisljate nesto sto se nije desilo i nigde nije bilo MG-a jer Marcus je CKan i to sto RPa sa istog acca ne znaci da je isti karakter, kao i sam sto mozes da primetis u threadu fakcije promenjen mu je skin kao i char jer je prvi char bio Smokey a drugi Shadow tako da MG pada u vodu. Sto se tice Stefketa on je banovan sa Discorda dobili ste i dokaz. Opet samo prazne price... Edited 2 hours ago by Lukaa Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127518
FORBIDDEN CITY Sandzaklija Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) ne vrijedi tebi vise odgovarat ocm, ili imas slabo pamcenje ili ne citas sta ti se pise Edited 2 hours ago by Sandzaklija Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127519
EAST. 1960 Robert_Ford Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago @Bobby_Baccalieri @Ca$h @Rista. Lock udarite i pregledajte Reko sam da se necu javljat, al ima ljudi vole se svadjat i postavljat ista pitanja na koja su dobili odgovor. 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127521
Trust no one Lukaa Posted 2 hours ago Author Share Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Sandzaklija said: Bunim se jer ste sklopili savez sa ballasima posto ste bili u beefu sa Vagosima do kojeg ste dosli MGanjem (napisao sam ti vec) Rekao sam ti da me za moje IC stanje karaktera ne zanima bio ckan ili ne (napisao vec) Treba da se neko zali dva puta da se kicka clan? Ne, dovoljno je prekrivanje ❤️ Koje si sada sam i priznao. Adekvatnih dokaza? Ponavljas moje rijeci doslovno, dobio si dokaze. Niko ti nije naredo da NE PISES, nego se javljas bez dokaza. Tvoj lider je vec bio obavesten, nista nije poduzeo protiv toga LTA u sred RPa? Imas sliku, pozalis se negdje van ovog topica. Vec sam ti rekao i vi isto kao da imate pilicarske mozgove, sve sto te zanima i nije vezano za kontekst zalbe, obratis se meni ili nekom RPE timu za tu odredjenu sferu. Ne mozete zapamtiti nesto sto vam se kaze i samo ponavljate i ponavljate? Dzaba se ti bunis, nasa fakcija sklapa saveze sa kim mi hocemo a ne da nam kaze neki Sandzaklija sa kojom fakcijom cemo sklapati savez. Okej. Nisam ja priznao nikakvo prikrivanje, kazem ti zalba na fakciju uz adekvatne dokaze. Nisam dobio nikakve dokaze. Mogu da diskutujem o zalbi koliko god ja hocu kacio ili ne kacio dokaze. Sta ima da poduzme, to sto se ti zalis na nesto bez dokaza? @Xenon Daj warn momku za vrijedjanje jer mi imamo "pilicarske mozgove". Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1128729-zalba-na-rpe/#findComment-6127522
Recommended Posts