Jump to content

Locked Zalba na 62 Brims

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Dyonte Watson 
  • Naziv fakcije na koju se žalite: 62 Brims
  • Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Na Watsona i ko god je ukljucen u taj RP
  • Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: Watson
  • Razlog žalbe: Trenutno gledam forum i vidim da zbog tuce u klubu mog clana sa njegovim ili sa Watsonom licno nzm, isti Watson rpa kako nama pali set molotovljevim koktelima. Kao prvo on neironicno rpa kako pali set kao terorista sa a ne rpa crnacki gang. Ne znam jel svestan da ovaj rp velike posledice pravi po njegovog karaktera i po fakciju. Inace nije povod radi tuce i provokacije zapaliti nekome set. Uopste to necu da objasnjavam. Inace clanovi FM tima su odobrili fakciju, a do skoro je isti imao razne pokusaje i bili su katastrofalni. Apsolutno sam za to da se vodi beef izmedju Brimsa i mojih Cripsa. Ali ja ovo ne mogu da rpam stvarno hahaha.
  • Dokazi: ima kod njega u thread
Posted (edited)

Evo linka i developa kao dokaz

Da se razumemo nemam ja nikakav pik na watsona, nego necu da rpam ovu glupost i ovo se voida. Ovo ako FM tim ne prihvati i ne odobri onda stvarno nesto nije okej. RP se voida i ako cete normalan beef moze, ako necete necemo da rpamo sa vama i to je to. Molim vas bez komentara da mi je krivo i da ne znam da gubim u RPu.

Edited by Dyonte_Watson
Posted (edited)

Sta ti je tu cudno? Ne znam sto se uvek izlozis na igricu iz 2003. izRPacu i dinamite da vam stavljam, sve je to moguce. Takodje, sve sto ja radim ce uticati na mog karaktera i fakciju i mocice PD da me CKa tako da to nije tvoj problem. Takodje nemas sta ti da pricas o mojim fakcijama, da ne komentarisem tvoj ugled prema ostalim RPerima na Skill Areni i toksicnost koja dolazi iz tvoje kompanije. Nemam nameru da vodim raspravu s tobom kad samo trazis nacin da sjebes to sto radim. Otvorim fakciju ti i tvoji ortaci svi izsmejavate u reply-ovima. Opet otvorim fakciju ti otvoris suparnicku bandu kako bi beefovao sa mnom. Ne znam sta bi ti rekao, zivot ti se osniva na tome da sedis kuci za tastaturom i budes tastatura ratnik. Slobodno jednom zapostavi OOC dogadjaje i beefove koje smo imali ja necu padati vise na taj nivo da mi banuju forum jer si ti ogranicen i nemas pametnijih posla.

@Jose_Reyes @Buba. @Caitlyn_Watson Evo ugasite mi fakciju odma ako je ovde nesto protiv pravila.

Edited by Watson
  • Haha 1
1 minute ago, Watson said:

Sta ti je tu cudno? Ne znam sto se uvek izlozis na igricu iz 2003. izRPacu i dinamite da vam stavljam, sve je to moguce.

@Jose_Reyes @Buba. @Caitlyn_Watson Evo ugasite mi fakciju odma ako je ovde nesto protiv pravila.

Krisis osnovna RP pravila. Ne znam kako da ti ne ugase fakciju.

Nemoj da se ljutis na mene, ali spusti se na zemlju mnogo tebi fali znanja da bi otvorio fakciju.

1 minute ago, Dyonte_Watson said:

Krisis osnovna RP pravila. Ne znam kako da ti ne ugase fakciju.

Nemoj da se ljutis na mene, ali spusti se na zemlju mnogo tebi fali znanja da bi otvorio fakciju.

Nema potrebe da pricas o znanju. 2026 je godina, RP je odavno izumreo. Svakako kazem ti i dalje se lozis na nestvarno desavanje iz igrice koja je napravljena 2003-e godine. Mogao bi ti da se spustis na zemlju i nadjes pametnija posla.
Pozz.

14 minutes ago, Dyonte_Watson said:

Evo linka i developa kao dokaz

Da se razumemo nemam ja nikakav pik na watsona, nego necu da rpam ovu glupost i ovo se voida. Ovo ako FM tim ne prihvati i ne odobri onda stvarno nesto nije okej. RP se voida i ako cete normalan beef moze, ako necete necemo da rpamo sa vama i to je to. Molim vas bez komentara da mi je krivo i da ne znam da gubim u RPu.

Dyonte_Watson:Da se razumemo nemam ja nikakav pik na watsona

Bukvalno brate moj imas pik na mene i to vec punih godinu dana. Da ne pricam o tome sto ste me likovali zbog sasvim druge persone koja vas je vredjala.

2 minutes ago, Watson said:

Nema potrebe da pricas o znanju. 2026 je godina, RP je odavno izumreo. Svakako kazem ti i dalje se lozis na nestvarno desavanje iz igrice koja je napravljena 2003-e godine. Mogao bi ti da se spustis na zemlju i nadjes pametnija posla.
Pozz.

Ako si raspolozen da vodimo razgovor o zivotu i pametnijim poslovima mozemo i to ali privatno, ako nekog zanima mozemo i javno ali ne u ovom topicu. Sad pricamo o igrici iz 2003-e. 

2 minutes ago, Dyonte_Watson said:

Ako si raspolozen da vodimo razgovor o zivotu i pametnijim poslovima mozemo i to ali privatno, ako nekog zanima mozemo i javno ali ne u ovom topicu. Sad pricamo o igrici iz 2003-e. 

Nema sta brate, tacan si. Ne razumem samo lika koji se zakaci za nekog ko krpelj i ne pusta ga. Druze, okacio si zalbu zato sto sam vam spalio sekciju IC alo jel si dobar? Po Balkanu ljudi bacaju molotovljeve koktele mislis da ne mogu u Los Angelesu?

@Dyonte_Watson zasto editujes reply? slobodno napisi opet o tome kako mi je svaka fakcija propala nisi slagao.

ali sad ti najiskrenije brat govori, uopste nije okej da ovo radis prema bilo kome. meni ste posle onog likovanja i mracenja ubili volju ne za RPom nego za sampom. Svakako to je proslost, nazad ne gledam. I umesto sto samo prozivas po forumu i uvidjas tudje greske uzmi pomogni tim personama. Toliko od mene nemam vise zivaca da se raspravljam. 

Editujem jer moram da pazim sta kazem, ostao sam bez rpea pa pazim da ne dobijem ban pa da izgubim fakciju. Ako ti treba pomoc kazi mi pitaj me, a ne da mi pises "dobro djolicu znamo da si najbolji rper" 

@Buba. @Caitlyn_Watson @Jose_Reyes ne zelim vise nista da pisem, vi procenite posto od trenutnih RPera vase znanje najvise postujem. @Curcin Evo i tebe da tagujem i ako ces stati na stranu Djolica s obzirom da me ne gotivis OOC. Pozdrav i laku noc.

Problem je taj sto ti mislis da ti se neko inati i da ljudi rade jer te ne gotive, ne vrti se svet oko tebe care. Nece curcin da stane na moju stranu jer eto te ne gotivi nego svako ko malo poznaje RP zna da je ovo krsenje pravila. Jer ti ne znas sigurno ni koje pravilo si prekrsio ni sto je to tako, zato ne mozes da vodis fakciju. Ako se odluci da se fakcija ugasi vrlo rado cu te primiti da ti pomognem da savladas osnovne rpa i da naucis da rpas. Ako zelis da te naucim vrlo rado cu. Jel bi ti rekla ovo osoba koja ima pik na tebe, ne bi ja cu da ti kazem.

• Like 2

Koliko sam ja upoznat iz nekog od mojih proslih liderstava zabranjeno je RPati molotvljeve koktele kao i paljenje tudjih setova ali neka FM odluci za to

• Ko kaze da je zemlja okrugla
  • Posted (edited)

Slobodno me Warnujte i nemam nista s ovim dogadjajem ali da pojasnim jednu stvar, Ne razumijete tematiku i znanje GANG RPa, Kakav koktel ? Covjece nisu oni Kartel.

Druga stvar zasto udaras na citavu sekciju ako je nastao problem sa momkom iz njegove klike ? Postoji Fade gdje izazoves clana suparncike fakcije i potucete se. Znaci bez razloga Watsone pravis beef izmedju vas i Cripsa, Ako imas problem rijesis ga ICLY sa tim covjekom a ne sa citavom Fakcijom. Zasto bi ubijao nmpr @Dyonte_Watson koji nije bio u tuci, ovo dajem kao primer ? Ubiti momka ICLY koji nije se s tobom potukao, Smijesno. Mislis da crnci ubijaju ljude nasumicno, naravno da ne. Ako si ti meni napravio problem tebe cu traziti ne nekog nepoznatog momka koji nema veze s nasim problemom to je osnova neka, drugo Postoji Instagram gdje se dissujete ili sarate grafite, lomite morale. sta vec, Tvoja fakcija RPa skinove iz 90tih? a Djoliceva 2026 sto je korektno, uglavnom bzs. RPaj normalne 2026 skinove, Ukoliko ne znas GANG RP ispisano ti je sve od Cuha i procitaj.

BTW: nisi ni otvorio fakciju vec si zapoceo beef sa 3 fakcije?, Uradio si grafit u sekciji od Djolica, iz kojeg razloga ne znam.

Edited by Tigar
    1 hour ago, Tigar said:

Slobodno me Warnujte i nemam nista s ovim dogadjajem ali da pojasnim jednu stvar, Ne razumijete tematiku i znanje GANG RPa, Kakav koktel ? Covjece nisu oni Kartel.

Druga stvar zasto udaras na citavu sekciju ako je nastao problem sa momkom iz njegove klike ? Postoji Fade gdje izazoves clana suparncike fakcije i potucete se. Znaci bez razloga Watsone pravis beef izmedju vas i Cripsa, Ako imas problem rijesis ga ICLY sa tim covjekom a ne sa citavom Fakcijom. Zasto bi ubijao nmpr @Dyonte_Watson koji nije bio u tuci, ovo dajem kao primer ? Ubiti momka ICLY koji nije se s tobom potukao, Smijesno. Mislis da crnci ubijaju ljude nasumicno, naravno da ne. Ako si ti meni napravio problem tebe cu traziti ne nekog nepoznatog momka koji nema veze s nasim problemom to je osnova neka, drugo Postoji Instagram gdje se dissujete ili sarate grafite, lomite morale. sta vec, Tvoja fakcija RPa skinove iz 90tih? a Djoliceva 2026 sto je korektno, uglavnom bzs. RPaj normalne 2026 skinove, Ukoliko ne znas GANG RP ispisano ti je sve od Cuha i procitaj.

BTW: nisi ni otvorio fakciju vec si zapoceo beef sa 3 fakcije?, Uradio si grafit u sekciji od Djolica, iz kojeg razloga ne znam.

Kao prvo ne znam ja odakle tebi da sam zapoceo beef sa tri fakcije. Kao drugo ne secam se da je zabranjeno da se izsara grafit u rivlaksom setu?
    Takodje, nemas sta ti da se mesas u zalbu na fakciju. Nisi RPE ima ko ce da odluci to.

10 hours ago, Dyonte_Watson said:

Problem je taj sto ti mislis da ti se neko inati i da ljudi rade jer te ne gotive, ne vrti se svet oko tebe care. Nece curcin da stane na moju stranu jer eto te ne gotivi nego svako ko malo poznaje RP zna da je ovo krsenje pravila. Jer ti ne znas sigurno ni koje pravilo si prekrsio ni sto je to tako, zato ne mozes da vodis fakciju. Ako se odluci da se fakcija ugasi vrlo rado cu te primiti da ti pomognem da savladas osnovne rpa i da naucis da rpas. Ako zelis da te naucim vrlo rado cu. Jel bi ti rekla ovo osoba koja ima pik na tebe, ne bi ja cu da ti kazem.

Ako se odluci da se fakcija ugasi vrlo rado cu te primiti da ti pomognem da savladas osnovne rpa i da naucis da rpas. 

Ako se fakcija ugasi smatram da nemam sta da trazim u RP zajednici. I brate nemoj da mi pricas kako ces me primiti da mi pomognes kad mi je trebala pomoc brda puta pa ste svakako opet izsmejavali moj rad i sve sto ja radim. 

Kao drugi leadership Dairy Avenue Cripsa javljam se da i ovde objasnim nesto sto drugi ocigledno nisu shvatili. 

2 minutes ago, Watson said:

Cekaj brate hhahahhaha jesi realan ti sta pricas. A sta je juce na eventu bilo, mog clana napadne clan Cripsa i odma svi iz Ballasa ulecete NA KOJU OSNOVU?
    Nemoj da mi pricas o beefovima kad i sami znate da nisam dosao u nijedan set da pravim problem vec da napravimo neki RP.
    A to sto ja imam s Cripsima je druga prica, kao sto bi se jebali medjusobno GSF I Ballasi tako cemo i mi.

Druze, je l si video ikad da je neka banda zapalila drugoj bandi sekciju? Ne, bas zato sto postoji opasna politika u Los Andjelesu, ne mozes raditi sta hoces, za sve su odgovorni Big Homies, objasnicu vam na vasem nivou, vi ste r1 Big Homie je r4, on je duze u org i njega slusas. Imas zelena svetla (Green Lights) koja moras imati za bilo sta protiv rivalne bande, a dobija se od velikih ortaka. Ovo nije neki faktor koji menja zalbu, ovo pisem cisto radi vaseg znanja. Ne beefuju se svi bloodsi i cripsi, postoji SMG alijansa koja je protiv 2x crip bandi, npr r60nhc. A sta se desi kada prekrsis politiku, DP ili Put off, sto je takodje u politici, ne moze niko biti iznad programa, ako vec zelite da rpate ovo onda ugasite samo fakciju nakon sto izrpate da vas put offaju zbog ovakve gluposti. Ima tutorial za gang rp koji je presao preko dosta politike a nije od cuha vec od djacica ja msm. 

Ovaj rp paljenja lokala sekcija itd itd se ne moze vise realizovati cisto iz razloga sto nije dozvoljeno, a i kada je bilo morao si da imas dobar razlog, ne prebio me i ja sam ljut zbog toga.

16 minutes ago, Zamar_Westbrook said:

Kao drugi leadership Dairy Avenue Cripsa javljam se da i ovde objasnim nesto sto drugi ocigledno nisu shvatili. 

Druze, je l si video ikad da je neka banda zapalila drugoj bandi sekciju? Ne, bas zato sto postoji opasna politika u Los Andjelesu, ne mozes raditi sta hoces, za sve su odgovorni Big Homies, objasnicu vam na vasem nivou, vi ste r1 Big Homie je r4, on je duze u org i njega slusas. Imas zelena svetla (Green Lights) koja moras imati za bilo sta protiv rivalne bande, a dobija se od velikih ortaka. Ovo nije neki faktor koji menja zalbu, ovo pisem cisto radi vaseg znanja. Ne beefuju se svi bloodsi i cripsi, postoji SMG alijansa koja je protiv 2x crip bandi, npr r60nhc. A sta se desi kada prekrsis politiku, DP ili Put off, sto je takodje u politici, ne moze niko biti iznad programa, ako vec zelite da rpate ovo onda ugasite samo fakciju nakon sto izrpate da vas put offaju zbog ovakve gluposti. Ima tutorial za gang rp koji je presao preko dosta politike a nije od cuha vec od djacica ja msm. 

Ovaj rp paljenja lokala sekcija itd itd se ne moze vise realizovati cisto iz razloga sto nije dozvoljeno, a i kada je bilo morao si da imas dobar razlog, ne prebio me i ja sam ljut zbog toga.

Hvala i postujem pre svega sto si mi objasnio neke stvari. Eto malo cu da se edukujem o Gang RPu a mozda cu i zajebati Gang RP i poceti da RPam kako prodajem hot dogove.

24 minutes ago, Watson said:

Ako se fakcija ugasi smatram da nemam sta da trazim u RP zajednici. I brate nemoj da mi pricas kako ces me primiti da mi pomognes kad mi je trebala pomoc brda puta pa ste svakako opet izsmejavali moj rad i sve sto ja radim. 

sam ne prihvatas pomoc, koci te tvoj stav jer mislis da sve znas a ne znas nista

ja necu da se oglasavam vise, ako zelis ozbiljno da naucis da rpas mozes, ako neces leftaj rp nikog necu da teram

inace fm team jer rekao da ovaj rp voidamo tako da se nastavlja kao da se nista nije desilo

lp

17 minutes ago, Dyonte_Watson said:

sam ne prihvatas pomoc, koci te tvoj stav jer mislis da sve znas a ne znas nista

ja necu da se oglasavam vise, ako zelis ozbiljno da naucis da rpas mozes, ako neces leftaj rp nikog necu da teram

inace fm team jer rekao da ovaj rp voidamo tako da se nastavlja kao da se nista nije desilo

lp

Svaki put brate moj kad sam ''prihvatio'' pomoc vi ste izsmejavali to i ako sam se trudio da unapredim moje znanje. Eto prihvaticu svoju gresku ali cu Brimse da arhiviram.
    Otvoricu drugu fakciju koja ce biti busta i to je to. Uzivajte to je to. @Curcin lockaj zalbu i to je to

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...