Jump to content

Locked Zalba na fakciju - Projects Watts Crips (PWC)

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Michael
  • Naziv fakcije na koju se žalite: Projects Watts Crips
  • Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Celinu, ( @Maka_Jackson, @Dragutin_Caponjak, @Kevin_Lawson, @Aleksa_Josipovic, @Coda_Teller. )
  • Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: Svi koji su ucestvovali u RPu 
  • Razlog žalbe: Epa ovako, mi dolazimo na nas turf veceras kao i inace, i vidimo crni dzip neki. Iz tog dzipa izlecu Crips, sa kojima smo u beefu koji su oni pokrenuli prozivkama na nas. I posle tu ono ovo oni bacaju prozivke i idemo u uskoj ulici da se biju 1 na 1, ali ovde oni bacaju samo prozivke i dolazi do tuce (1 na 1 (fade je bio izmedju Coda Teller i Robin Banks, gde je izgubio Coda) Kasnije se svi biju, gde mi padamo i jedan nas se izvlaci pritom u tuci je ucestvovao Coda_Teller koji je na fadeu pao, pritom sa palicom se tukao. I na kraju svega oni se zadrzavaju na nasem turfu, ono ovo gde ne smiju to znaci da ostaju u znaku da "love clanove" a pritom nemaju strah od LSPD? Kasnije nas trpaju ali tu PGaju i MGaju, mene trpaju u gepeku, ali nisu mogli da vide da imam vidljive afilacije (izabrali su mene pored ignacia, koji isto nema afilacije, ja imam ali nisu vidljive) te nakon toga oni odlaze na njihov turf gde je prometna ulica i plus na ulici se zadrzavamo dosta vremena i + oni MGaju sa time da salju SMS ostalima da dodju tamo (neki su ostali u sevilji sto jos prekrsuju pravilo) nakon toga mi rezu tagove PJWCa na stomak i ledja gde nisu pitali za GROSS RP tu, nakon jedno 20 minuta na ulici prebacujemo se iza kuce jedno 5-10minuta gde me sutiraju oni koji su PALI, kako je to moguce a? I posle odlucuje da me bace u podrumu (vozili su skroz do Las Collinas, u tudju neku kucu, kakav mg, zar nemaju strah policije, i kako crnja koji pritom nije toliko bogat ima toliko ogromnu kucu i sa time podrum gde ima uradjeno kao zatvor a? ) I tu me oni vuku koji su PALI, bukv su samo rpali minut kako su na podu i posle kao rambo, da im nije nista. Kazu da su ispostovali a NISU ! Pritom nisam naveo gore, dolaze na nas turf, naravno jer smo u beefu sigurno ne bi dosli u miru, max broj clanova u napadu je 4 a bilo ih je mnogo vise + su mgali da dodju ostali. I takodjer gore sam naveo da se zadrzavaju mnogo sa ciljem da jure ostale, takodjer i na prometnu ulicu se zadrzavaju jedno 50min. 
  • Dokazi: https://imgur.com/a/0VobIbu (ima jedno 40 slika) https://imgur.com/a/PzanVd0 (na drugom linku se jasno vidi da je dragutin na podu te kasnije na prvom linku vidite kako dize teske stvari a pritom ima teske povrede, isto tako je radio i Coda Teller.https://imgur.com/a/IEfnnWH, jasno se na slici vidi da Coda ucestvuje u tuci a pritom je bio pretucen od Robina, sigurno je dobio neku moc od Ramba?) Pritom na slikama svima koje sam poslao se vidi jasni MG od njih za da dodju ovamo bla bla, uglavnom poslao sam sve dokaze koje sam imao, nisam hteo da saljem snimak od skoro SAT... Ovo pisem u Editu: Ne znam da li sam naveo gore, ali da napisali su mi na ledja i stomaku PJWC tagove pritom nisu pitali za GROSS RP, i pritom svi upozoruju Codu i Dragutina IC da ne pokusava da digne mene sa 85 KILA, ali oni teraju svoj posao i dizu me lagano (imale su situacije gde je me Coda / Dragutin VUKAO / PODIGAO SAM.) a pritom oni su povredjeni, odnosno prebijeni ICLY i ponasaju se kao da im nije nista. Plus u napadu moze maksimum da ih bude 4, a u ovoj situaciji oni su bili 5 + Cisto MGanje kako bi dosao sto veci broj njih. ))
Edited by Michael.
  • Upvote 1

Eh ovako, da objasnim detaljno, kao i svako vece ja i moja ekipa se skupljamo da rpamo skupljamo se mi svi, i sedamo u dzip u pratnji sa motorom motor je vozio @Alex_Taylor (John Taylor) gde se on odvaja, mi odlazimo u kraj u miru, te Robin_Banks krece da nas proziva, mi mu uzvracamo sa prozivkama te se sa celom ekipicom upucujemo ka doticnima, te Robin_Banks izaziva Coda_Teller na fade, mi odlazimo u mali prostor njihovog turfa i tu nastaje fade, Coda pada par nasih clanova ako se ne varam @Alex_Taylor i @Kevin_Lawson ga dizu, u glavnom prvi koji je startovao tucu sa nasim clanom je Robin_Banks, te krsi pravilo da se nove fakcije ne smeju dirati tek posle 14 dana, posto smo mi stara fakcija a oni nova, oni ne smeju zickati vatru i izazivati batine, tu Robin_Banks nasrce na nasog clana te nastaje tuca, ja padam u death mode i vracam se na mesto dogadjaja da odradim rp cracko sam, tu ja pricam "Dizi me.." i tako dalje, te @Alex_Taylor (John Taylor)  me dize uz pomoc @Kevin_Lawson (Tinny) ja se ustajem te rpam kako sepam, takodje padam na kolena ispred Michael-a zbog balansa, tu drzimo neki kratki convo sto pre da se zavrsi, ali oni su nam oduzeli neko vreme njihovim OOC informacijama na /do, tu gledamo doticne kako leze na podu od njih dvojice nije bilo mesta za oboje, tako da biramo Michael-a, jel sam njega vise vidjo u tucama sa nama nego ja msm da je Ignacio bio sa njim na podu, po logici biras lika koji je ucestvovao u tucama vise puta nego neki lik kog cak nisi ni video.

To je to od mene vidi te sa @Maka_Jackson i mojim ostalim clanovima koji su ucestvovali ( @Coda_Teller @Kevin_Lawson @Alex_Taylor @Maka_Jackson ) 

Za tu kucu sam ti reko posto nema ent za podrum, reko sa, ti da rpas da smo u willowu samo da rpamo ovaj podrum posto nema gde drugo da te bacim

Edited by Dragutin_Caponjak
  • Upvote 1
Posted (edited)
26 minutes ago, Dragutin_Caponjak said:

Eh ovako, da objasnim detaljno, kao i svako vece ja i moja ekipa se skupljamo da rpamo skupljamo se mi svi, i sedamo u dzip u pratnji sa motorom motor je vozio @Alex_Taylor (John Taylor) gde se on odvaja, mi odlazimo u kraj u miru, te Robin_Banks krece da nas proziva, mi mu uzvracamo sa prozivkama te se sa celom ekipicom upucujemo ka doticnima, te Robin_Banks izaziva Coda_Teller na fade, mi odlazimo u mali prostor njihovog turfa i tu nastaje fade, Coda pada par nasih clanova ako se ne varam @Alex_Taylor i @Kevin_Lawson ga dizu, u glavnom prvi koji je startovao tucu sa nasim clanom je Robin_Banks, te krsi pravilo da se nove fakcije ne smeju dirati tek posle 14 dana, posto smo mi stara fakcija a oni nova, oni ne smeju zickati vatru i izazivati batine, tu Robin_Banks nasrce na nasog clana te nastaje tuca, ja padam u death mode i vracam se na mesto dogadjaja da odradim rp cracko sam, tu ja pricam "Dizi me.." i tako dalje, te @Alex_Taylor (John Taylor)  me dize uz pomoc @Kevin_Lawson (Tinny) ja se ustajem te rpam kako sepam, takodje padam na kolena ispred Michael-a zbog balansa, tu drzimo neki kratki convo sto pre da se zavrsi, ali oni su nam oduzeli neko vreme njihovim OOC informacijama na /do, tu gledamo doticne kako leze na podu od njih dvojice nije bilo mesta za oboje, tako da biramo Michael-a, jel sam njega vise vidjo u tucama sa nama nego ja msm da je Ignacio bio sa njim na podu, po logici biras lika koji je ucestvovao u tucama vise puta nego neki lik kog cak nisi ni video.

To je to od mene vidi te sa @Maka_Jackson i mojim ostalim clanovima koji su ucestvovali ( @Coda_Teller @Kevin_Lawson @Alex_Taylor @Maka_Jackson ) 

Brate jel ti vidis sta sam ja sve napisao? Beef je startan od VAS, gde ste krenuli sa prozivkama IC na nas. I kao sad dolazite na nasem turfu u miru, molim? Jel mir da Coda_Teller celo vreme spamuje IC: Ima da istucem ove GRINGOSE ! Pritom ti si brutalno pretucen isto tako i Coda, kako ste me dizali ono ovo? I ajde pomogo ti je, doso si MALO sebi ali idalje imas krv,modrice, crvenilo po licu,i pritom boli te snaga i odvaj hodas, kako me dizes, ne kontam? Bukvalno te sve boli, odvaj da nesto mozes uraditi i ti mene dizes i to SAM? I plus na tome me bacate ispred murala koji je na PROMETNOJ ULICI, i tu se zadrzavate jedno 20minuta? I plus na moj turf ostajete dugo vremena u cilju da lovite clanove, i nemate strah na LSPD, koji u ovom slucaju njih (LSPD) ima deset puta vise od vas. I plus me rezete vasim TAGOVIMA na ledja i stomaku, a niste pitali da li prihvatam GROSS RP? 

@Caitlyn_Watson

Toliko od mene, necu dalje da spamujem po zalbi i tako budzim postove. Neka zaduzeni resi ovo. Ako sam nesto zaboravio da kazem, editovat cu u ovom replyu i napisat cu to.

Edit: Pritom ti vozis auto sam, zajedno sa Codom koji je isto tako pretucen i odvaj imas snage, vi me pritom hvatate (odnosno Coda me sam hvata, pa posle ti sam) i vucete me do gore, i kako nemas strah od LSPDa?  Takodjer vidi vam se iznad nicka kad pisete SMS nekome, to znaci da MGate i za divno cudno posle tog SMSa koj je napisao neko od vas dvoje, dragutin ili maka, i posle tog stize jos jedno vozilo.

I na tome vi mene sakupljate i tovarite u gepeku, cist MG jer OOC znate da sam Founder klike. I na tome, vi ste prvi dolazili u nasem setu sa namerom da nas istucete ali eto na kraju niste nas i neki su pobegli dok je jedan ostao...

Pritom odma u startu ste prekrsili ROE pravila.

Edited by Michael.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...